Здравей Гост

Починали от неестествена смърт

• 52 Отговора
  • 7938 Прегледи
*

Feia

Re:Починали от неестествена смърт
« Отговор #40 -: Декември 30, 2010, 02:59:08 pm »
Но домът на края - 4-ти, е в Лъв и там е Слъцето. Дали пък бащата не е замесен?

*

Divna

• 2478
« Отговор #41 -: Декември 30, 2010, 05:53:27 pm »
Kartata na deteto e s tejki kvadraturi. Dvete svetila /Slynce i Luna/ sa v kvadrat s Pluton. V godinata na smyrtta, direkcionna Luna e v kvadrat s Mars i Pluton.  :-[

V denia na smyrtta natalno Slynce, koeto v kartata e naj-naranenata planeta e vyrhu tranzitnata smyrtna os. Tranzitno Slynce e v 8 dom wyrhu direkcionni midpointi Luna/Pluton, Luna/Mars, koito sa v kvadratura v radiksa.
Momi4eto moje da e imalo nedotam topli otno6enia s roditelite si, no spored men ne e bilo ubito ot tiah.
Dano Dobi se vklu4i, za6toto toi bi mogyl da kaje kak e protekyl denia na deteto. Kogo e sre6tnalo to, kakvi razgovori e imalo i s koii ...
« Последна редакция: Декември 30, 2010, 06:10:55 pm от Divna_RR »

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #42 -: Декември 30, 2010, 10:29:34 pm »
В картата на това момиче се вижда от пръв поглед, че е имало насилие от родители те и.
В годината на смърта, Луна дирекция прави квадрат с Марс и Плутон, което означава, че е обита от много близък и доверчив човек в мазата/Плутон. На този ден е била примамена Меркурий транзит върху Нептун дирекция. Меркурий дирекция 5 дом в тази година е бил върху смъртната ос Марс/Сатурн.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #43 -: Декември 30, 2010, 10:37:14 pm »
Blagodarq, Doby!

Zna4i moje i da e maiikata.  :-[
Ne biah pomislila za Merkurii.  :-\ Doby, ne vijdam direkcionnen Merkurii vyrhu smyrtnata os.  :-\

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #44 -: Декември 30, 2010, 11:00:34 pm »
Blagodarq, Doby!

Ne biah pomislila za Merkurii.  :-\ Doby, ne vijdam direkcionnen Merkurii vyrhu smyrtnata os.  :-\

Май е дошло време да слагаш очила! :88:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #45 -: Декември 30, 2010, 11:01:51 pm »
Blagodarq, Doby!

Май е дошло време да слагаш очила! :88:

:blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Януари 28, 2011, 07:20:21 pm »
Да пътуваш, за да получиш награда, и да загинеш по пътя... каква ирония на съдбата.
Такъв е случаят с младата украинска писателка, отпътувала за Москва, за да получи наградата си на победител в театрален конкурс. Тя е сред загиналите по време на атентата на Летище Домодедово. Един млад живот, прекъснал внезапно и нелепо... По време на сатурново завръщане, юпитерова опозиция.
Дано намери покой там, където е сега.

Намерих датата на раждане, часът е неизвестен.

Цитат
"Мне кажется у меня осталось очень мало времени" – так писала сама Анна в декабре в своем дневнике.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3565031

« Последна редакция: Януари 28, 2011, 07:30:36 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #47 -: Януари 29, 2011, 01:14:10 am »
Вече в трета карта от тази тема виждам Марс в напрегнат аспект с Нептун, първите две бяха квадрати. Странно, защото точно този аспект не съм чела да се коментира  като потенциален за насилствена смърт.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Януари 29, 2011, 01:25:05 am »
Вече в трета карта от тази тема виждам Марс в напрегнат аспект с Нептун, първите две бяха квадрати. Странно, защото точно този аспект не съм чела да се коментира  като потенциален за насилствена смърт.

В тази карта не виждам напрегнат аспект между Марс и Нептун.
Но има квадрат с Юпитер и Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #49 -: Януари 29, 2011, 04:06:35 pm »
Една и съща карта ли гледаме, защото аз виждам още и квадрат на Сатурн и Марс, ако става въпрос. Може би не отчиташ опозицията на Марс и Нептун, защото е в различини знаци, вероятно си права за това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Януари 29, 2011, 05:44:07 pm »
Астрокомът я отчита (има червена линия), но те не са само в различни, а и орбисата е ок. 9 градуса, дори няма знаков аспект.  ;)
Сигурно в тази карта транзитите са били някъде по ъглите, защото не са много аспектите, които биха могли да причинят смъртта, поне на пръв поглед така изглежда. Разходяща опозиция на Плутон с Марс, сходяща с Меркурий, но колко хора имат в момента такъв транзит в картата си и не са станали жертва на атентат или катастрофа.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #51 -: Януари 29, 2011, 06:28:15 pm »
.....но колко хора имат в момента такъв транзит в картата си и не са станали жертва на атентат или катастрофа.  :-\

Някъде във форума беше написано, че вероятно хората с оси в мутабелни знаци са предразположени да бъдат въвличани в събития извън тяхната воля. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #52 -: Март 10, 2011, 10:02:09 pm »

Някъде във форума беше написано, че вероятно хората с оси в мутабелни знаци са предразположени да бъдат въвличани в събития извън тяхната воля. :rolleyes:

това съм го чела за фиксираните оси.
А сега сериозно - квадратите на Нептун и Марс и Марс и Сатурн наистина ли са толкова опасни?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер