Здравей Гост

Починали от неестествена смърт

• 52 Отговора
  • 7965 Прегледи
*

Helo

Re:Починали от неестествена смърт
« Отговор #20 -: Октомври 31, 2009, 06:43:45 pm »
Картата на  Джон Бонъм - барабанист от Лед Цепелин.
Вземал е наркотици и е пиел много.

Умрял е от прекалена употреба на алкохол на 32-годишна възраст.

Интересното е, че Слънцето ме се намира в градус, който дава опасност от убийство при поражение на асцендента или Слънцето. А там е точно Слънцето и то е връх на Тау-квадратура към Луната и Марс. А асцендентът е в квадратура с Плутон - опасност от насилие и в квадратура със Сатурн.

Виждаме че в деня на смъртта транзитния Нептун е в 8-ми дом!!!

А управителите на 4-ти дом са в квадратура помежду си.

Според вас има ли индикации за убийство? Е, може този градус, в който е Слънцето в случая да не дава убийство.

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Октомври 31, 2009, 07:12:24 pm »
Тр. Марс в съвпад с нат. Хирон в 7 дом, като Марс е У12 и У7 и диспозитор на Хирон. Тр. Хирон в опозе на натален. Танзитни Венера ( управител на асцендента- физическо тяло) и СЛВ в съвпад с натален Сатурн в овен и е в почти точен квадрат с транзитния Марс, който се явява и негов диспозитор.
п.пЩе погледна по-късно прогресии и солар.

*

Helo

« Отговор #22 -: Ноември 06, 2009, 07:39:33 pm »
Не знам дали сте обсъждали картата на Джон Ленън, но я слагам тук, заедно с транзитите от деня на убийството му.

*

missKapriz

« Отговор #23 -: Ноември 06, 2009, 07:47:02 pm »
Тр.Плутон/У8/ на ДЦ,в куинконс с Уран в 1 дом,
Тр.Слънце в 8 дом,точен секстил с нат.Слънце-това е странно ???,
тр.Марс/10 дом/ тригон с Юпитер и Сатурн и в квадрат с нат.Слънце
Май квадрата Марс/Слънце даваше насилствена смърт :-[

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2009, 07:50:06 pm »
Малиииииии и моите управители на 4 дом са в Квадратура.....
 :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Helo

« Отговор #25 -: Ноември 06, 2009, 08:00:22 pm »
Отново има същата повтаряемост - управителите на 4-ти и 8-ми - Луната и Плутон сключват лош аспект помежду си.

Съуправителят на 8-ми - Юпитер сключва квадратура с управителите на 4-ти и 8-ми и е в съвпад със Сатурн.

*

Helo

« Отговор #26 -: Ноември 16, 2009, 08:21:39 pm »

*

Helo

« Отговор #27 -: Ноември 16, 2009, 08:30:32 pm »
Съуправителите на 4-ти и 8-ми са в квадратура помежду си.

Пет планети в 8-ми дом и три от тях в квадратура с Уран.

В деня на смъртта транзитният Сатурн му е в 4-ти дом.

Планетите в 8-ми дом обясняват неговите закачки с различни известни и неизвестни актриси.  ::)
« Последна редакция: Ноември 16, 2009, 09:25:51 pm от . »

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Ноември 16, 2009, 09:44:19 pm »
Съуправителите на 4-ти и 8-ми са в квадратура помежду си.

Пет планети в 8-ми дом и три от тях в квадратура с Уран.

В деня на смъртта транзитният Сатурн му е в 4-ти дом.

Планетите в 8-ми дом обясняват неговите закачки с различни известни и неизвестни актриси.  ::)

Хело,ти да не си се напила?  ;) Какви са тия съуправители на 4 и 8 домове,че пък и били в квадратура?!?!  ??? А пък в деня на смъртта Сатурн му бил в 4 дом..... ::) Като че говориш за Луната,а не за една от най-бавно движещите се планети. И всичките му планети в 8 дом били големи палавници?!?!?!  :P Направо ме хвърли в оркестъра. Това изказване трябва да се запише в бисерите.  ;D

*

Helo

« Отговор #29 -: Ноември 16, 2009, 10:39:44 pm »

Хело,ти да не си се напила?  ;) Какви са тия съуправители на 4 и 8 домове,че пък и били в квадратура?!?!  ??? А пък в деня на смъртта Сатурн му бил в 4 дом..... ::) Като че говориш за Луната,а не за една от най-бавно движещите се планети. И всичките му планети в 8 дом били големи палавници?!?!?!  :P Направо ме хвърли в оркестъра. Това изказване трябва да се запише в бисерите.  ;D

Май ти си се напила и в момента погледа ти е замъглен.

« Отговор #30 -: Ноември 16, 2009, 10:45:19 pm »
Човекът-точка, Венера и Сатурн не са в квадрат.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Helo

« Отговор #31 -: Ноември 16, 2009, 11:00:14 pm »
Човекът-точка, Венера и Сатурн не са в квадрат.

Верно ли? Бреййй!!!

Ми, хубаво!

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Ноември 17, 2009, 06:55:36 am »

Май ти си се напила и в момента погледа ти е замъглен.

Веднъж вече ти направих забележка,сега отново ти я правя- не си ми нито на годините,нито в категорията. Държиш се меко казано грозно. А уж си учителка / ако изобщо си /.  Нямам и намерение да те обучавам,но В картата куспидата на 4 дом е в Козирог,а по моите сметки този знак има само един управител / както и Венера-Телец на 8 дом /, камо ли да имат съуправители. Пишеш абсолютни глупости,а после новите юзери във форума ги заучават неправилно. Сатурн пък е влязъл в 4-я дом още през март-април 1961 година,въпреки че транзитите са от 22.11.1963 г.  А колкото до тълкуването на всичките планети в 8 дом,няма да влизам в подробности,но доколкото си спомням и ти имаш Слънце в 8 дом. Това явно е сериона предпоставка за кръшкане според твоите тълкувания.   :-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Май 01, 2010, 04:59:34 pm »
Може да се каже, че има такива показатели в натала, но как да сме сигурни, че е това...Романтика, към неин приятел ли са ти подозренията?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Май 01, 2010, 05:11:53 pm »
Струва ми се, че часът на раждане е неизвестен, а това е много важно, за да се прецени дали е имало вмешателство.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Май 01, 2010, 05:15:59 pm »
Предполагам това са транзитите от деня.
Нептун е в съвпад с Венера, която управлява седми дом, в случая може да е племенницата, защото пети от трети /брат, сестра/ е седми. По Нептун ли е нейната смърт, отговаря ли?
 В този дом са и останалите планети, които имат отношение към разглеждането на вероятната смърт, но предлагам да не задълбаваме. Уран диспозира Венера, те са имали напрегнати отношения може би, а Марс е във взаимна рецепция с Уран, което може да е само един от факторите, тъй като Марс е класическия управител на осмия й дом. А Плутон е в четвърти /семейството/...това и още неща ми показват, че проблеми в тази област е имало винаги.  

П.П. Ако часа наистина е неизвестен, писаното за домовете отпада, но някои неща се запазват. И Романтика само предупреждавай в такива случаи.  :blink:     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Май 01, 2010, 05:51:11 pm »
 Влошено здравословно състояние.Тр. Плутон (У8) е преминал през управителя на 6 дом-Меркурий, тр. Сатурн е преминал през Нептун също в 6 дом. Тр. Венера на 2* от натален Хирон.
 Лекарства ли е пиела?

*

Feia

« Отговор #37 -: Декември 30, 2010, 02:41:40 pm »
Това е картата на момиче от Америка, което е било убито, когато е било на 6 години. Майка и я е записвала в различни конкурси за красота и още от малка е била кралица на красотата.

Умряла е на Коледа. Родителтие и твърдят, че на 26 декември намерили бележка с искане за пари на стълбището на кухнята си. Парите, които искали били 118 000 долара, колкото била премията, която бил получил бащата по-рано тази година. Тогава се обадили на полицията и приятелите си.
Започнали да търсят из къщата. Бащата открил трупа на дъщеря си в мазето. Била увита с нейното специално бяло одеало. Около врата и имало връв, ръцете и били завързани над главата, а устата и била запушена. Твърди се, че полицията не си е свършила добре работата в разследването. Заподозрели са родителите и брат и, обаче така и никога не са успели да докажат вината им.
Пробите от ДНК от дрехите на момичето показвали ДНК на непознат мъж. По-късно един учител си признава, че той я е убил. Обаче ДНК пробите от дрехите и не съвпадат с неговото ДНК.

Родителите и са оправдани. Разследването е възобновено.

Аутопсията е показала, че е умряла от задушаване и от фрактура на черепа.

Картата е с транзитите от деня на смъртта.

« Последна редакция: Декември 30, 2010, 02:46:28 pm от Feia »

*

Feia

« Отговор #38 -: Декември 30, 2010, 02:46:51 pm »
Ето снимки на момичето. Вече споменах, че майка и я е записвала на конкурси за красота.

*

Feia

« Отговор #39 -: Декември 30, 2010, 02:57:20 pm »
Любопитното е, че изглежда, че и майка и навремето е била Кралица на красотата. Майка и умира на 49 години от рак на яйчниците. Чудя се дали майката най-накрая не е завидяла на успехите на дъщеря си и в миг на завист не я е убила!