Здравей Гост

Политиците

• 63 Отговора
  • 8564 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Политиците
« Отговор #20 -: Септември 24, 2009, 12:21:22 pm »
все си мисля,че не всички институций са по 12-ти дом.тук са тези,които са скрити,ограничени,засекретени и тайни.тук е онази политика,която се владее от мафията ,от скритите структури ,политика ,която е зависима ,манипулативна.
принципно освен с политика и далечна чужбина ,бих казала ,че доста хора на изкуството имат силен 12-ти дом.мисля,че и телевизията е тук!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Септември 24, 2009, 01:09:32 pm »
Мафията е по Плутон и 8 дом,доколкото знам. А по 12 дом са тайните служби, по Везни / както е в случая с Путин /  са службите,свързани с Темида. Плутон в Лъв в 10 дом -управител на асцендента му показва висша държавна власт.

« Отговор #22 -: Септември 24, 2009, 01:27:56 pm »
Мафията е по Плутон и 8 дом,доколкото знам. А по 12 дом са тайните служби, по Везни / както е в случая с Путин /  са службите,свързани с Темида. Плутон в Лъв в 10 дом -управител на асцендента му показва висша държавна власт.
Би ли коментирала какво ознaчава Сатурн Венера и Мерк съвпад в Рак 12 дом ?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Skarlet

« Отговор #23 -: Септември 24, 2009, 01:35:16 pm »
Да коментирам тези позиции е същото като да правиш хороскопи за медиите. Всички тези общи тълкувания можеш да ги намериш в интернет и книгите по отделно. Важни са управителите на домовете при тълкуването.

« Отговор #24 -: Септември 24, 2009, 01:45:38 pm »
Да коментирам тези позиции е същото като да правиш хороскопи за медиите. Всички тези общи тълкувания можеш да ги намериш в интернет и книгите по отделно. Важни са управителите на домовете при тълкуването.
Като не ти се коментира въпроса недей кво ме прашташ  на м...си в нета.....
Брейййййй то голямата работа.
То всъщност аман от такива големи работи под път и над път та нормални хора не останаха........
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #25 -: Септември 24, 2009, 01:56:59 pm »
 :o :-X
Мноу сме остри...Тънкообидниците в ляво...

ПС: И прочети на Скарлет подписа...
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #26 -: Септември 24, 2009, 02:01:31 pm »
:o :-X
Мноу сме остри...Тънкообидниците в ляво...

ПС: И прочети на Скарлет подписа...
[/quote
А ти пък адвокат ли си и ?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #27 -: Септември 24, 2009, 02:04:32 pm »
Мда, приятно ми е.  :P
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Skarlet

« Отговор #28 -: Септември 24, 2009, 02:16:06 pm »
Като не ти се коментира въпроса недей кво ме прашташ  на м...си в нета.....
То всъщност аман от такива големи работи под път и над път та нормални хора не останаха........

Не мисля,че има какво да коментирам.Затова съм ти отговорила така. А като ти се вижда нечия работа голяма,намери си по-малка. Що се заяждаш? Вземи прочети малко,вместо да чакаш някой да ти влива в мозъка. Мързела не мори, а мъчи.
« Последна редакция: Септември 24, 2009, 02:27:36 pm от Скарлет »

« Отговор #29 -: Септември 24, 2009, 02:26:51 pm »
Като не ти се коментира въпроса недей кво ме прашташ  на м...си в нета.....

Не мисля,че има какво да коментирам.Затова съм ти отговорила така. А като ти се вижда нечия работа голяма,намери си по-малка. Що се заяждаш? Вземи прочети малко,вместо да чакаш някой да ти влива в мозъка. Мързела не мори, а мъчи.
Аз пък съм сметнала че има кво да се коментира и щом питам значи все нещо съм чела .Никой на никой не е длъжен да отговаря естествено но.....
Ей сега видях че имаш сайт с някво заплащане за разни услуги ама като не чата подписи.Нормално е този ,който е кадърен да получава заплащане според уменията си но е излишно арогантното отношение спрямо начинаещите.Не ми звучи особено професионално.....

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Септември 24, 2009, 02:32:12 pm »
Не виждам нищо арогантно в моя отговор. Ако на теб ти се струва така,това си е твой проблем. Вече писах в по-горния си пост,че за правилното тълкуване е важно кои домове управляват тези планети. Но за теб този отговор явно нищо не означава,за което съжалявам. А какво ти смяташ,съвсем не ме засяга. И да,за всеки труд е редно да си получиш заплащането.Независимо какъв е. И каквото повикало,такова се обадило. Ако искаш още нещо да ми кажеш,направи го на лични,да не се спами повече темата.

« Отговор #31 -: Септември 24, 2009, 02:41:40 pm »
Не виждам нищо арогантно в моя отговор. Ако на теб ти се струва така,това си е твой проблем. Вече писах в по-горния си пост,че за правилното тълкуване е важно кои домове управляват тези планети. Но за теб този отговор явно нищо не означава,за което съжалявам. А какво ти смяташ,съвсем не ме засяга. И да,за всеки труд е редно да си получиш заплащането.Независимо какъв е. И каквото повикало,такова се обадило. Ако искаш още нещо да ми кажеш,направи го на лични,да не се спами повече темата.
Добре е че съществува виртуалното пространство някои хора успяват да се почувстват велики .......ДA ЖИВЕЕ НЕТА  ;D ;D ;D ;D
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Септември 24, 2009, 02:46:18 pm »
[quote author=proserpine link=topic=3679.msg57450#msg57450 date=1253796100
Добре е че съществува виртуалното пространство някои хора успяват да се почувстват велики .......ДA ЖИВЕЕ НЕТА  ;D ;D ;D ;D
[/quote]

Съжалявам,че си толкова комплексирана. Ти му думаш,оно си рупа ли,рупа.  ;D  ;D  ;D Продължавай,не ми пречиш.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #33 -: Септември 24, 2009, 02:48:01 pm »
И ко за политиците?  ;D
The Tea Party
Jeff Martin

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Септември 24, 2009, 02:52:13 pm »
Колеги, всеки има право да приеме някой коментар по-малко или повече лично, но наистина хвърчащи констелации извън контекста на цялата карта не се интерпретират. Не че не може де, но ще е твърде обобщено и няма гаранция, че така направеното тълкуване ще е приложимо спрямо конкретната личност.
Хайде, още малко остава до края на меркуриевото ретроградие, нека да устискаме. Във форума са предвидени и по-неангажиращи теми, в които можем да си початим на воля, а пък и защо да не се подърлеме...  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #35 -: Септември 24, 2009, 02:58:41 pm »

Съжалявам,че си толкова комплексирана. Ти му думаш,оно си рупа ли,рупа.  ;D  ;D  ;D Продължавай,не ми пречиш.
[/quote]
Ама ти се излагаш бе скъпа .......уважаващ себе си Астролог професионалист дори не би обърнал внимание на такива мързеливи и недочели като мене а ти виж колко поста написа.Въпреки ,че не са в най добрия тон ще го приема като комплимент за безплатното внимание и време ,което ми отдели......
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #36 -: Септември 24, 2009, 03:01:07 pm »
Колеги, всеки има право да приеме някой коментар по-малко или повече лично, но наистина хвърчащи констелации извън контекста на цялата карта не се интерпретират. Не че не може де, но ще е твърде обобщено и няма гаранция, че така направеното тълкуване ще е приложимо спрямо конкретната личност.
Хайде, още малко остава до края на меркуриевото ретроградие, нека да устискаме. Във форума са предвидени и по-неангажиращи теми, в които можем да си початим на воля, а пък и защо да не се подърлеме...  :)
Нещото,за което питах е относно картата на детето ми,което знам какво означава,но доста ме прритеснява и исках да чуя нечие мнение .Не исках да качвам зяла карта както някои правят защото не искам да занимавам форум с личните ми неща тва е ...
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #37 -: Септември 24, 2009, 03:07:00 pm »
Добре е че съществува виртуалното пространство някои хора успяват да се почувстват велики .......ДA ЖИВЕЕ НЕТА  ;D ;D ;D ;D

Съжалявам,че си толкова комплексирана. Ти му думаш,оно си рупа ли,рупа.  ;D  ;D  ;D Продължавай,не ми пречиш.
А на времето един познат,който ме запоали по Астрологията(аз нямам никакво намерение да я практикувам )ми беше казал,че било много забавно да ущипеш лекичко някоя "ПРОФЕСИОНАЛИСТКА АСТРОЛОЖКА"на или над седната възраст.Та ми обясняваше палят като фитили да знаешшшшш и се започва едно доказване и показване КОЯ СЪМ АЗ ВИЖТЕ МЕ" ама не вервах де че е чак такова чудо .Та днес съм грипава не можа да аботя та  отдаде се възможност и този феномен в българската астрология да видя
за което са сега мога да благодаря на Скарлет
Ама ти се излагаш бе скъпа .......уважаващ себе си Астролог професионалист дори не би обърнал внимание на такива мързеливи и недочели като мене а ти виж колко поста написа.Въпреки ,че не са в най добрия тон ще го приема като комплимент за безплатното внимание и време ,което ми отдели......
[/quote]
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Септември 24, 2009, 03:10:06 pm »
Ако искаш, можеш да я качиш в темата за наталните карти, а пък който и ако иска ще се включи.
Ако пък не искаш да пускаш публично рождените данни на детенцето, има начин да се заличат върху самата карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Септември 24, 2009, 03:12:23 pm »
Добре, че някои от астроложките тук сме все още под средната възраст.  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.