Здравей Гост

стелиумите в стрелец,близнаци,дева и риби

• 34 Отговора
  • 8328 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
стелиумите в стрелец,близнаци,дева и риби
« -: Септември 24, 2009, 02:19:08 am »
нека поговорим за тях!но само за тях!какво впечатление имаме и къде са силните и слабите им страни.тези хора по моему са тук ,в качеството на коректив или учители ,на мъченици или мъчители.мисля си ,че енергията на планетите ,колкото и силна да е ,тук тя или взима или дава ,но нищо не е в златната среда.според мен стелиума отговаря на плутон-всичко или нищо!с много болка . аз лично имам достатъчно наблюдение в/у стелиума в близнаци и дева ,както и в риби.не са ми нужни въобще дебелите ктиги ,за да разбера значението им.ще се включа по-късно по темата.моля опишете домовете в които попада стелиума.надявам се ,да ви бъде приятна и практична тази тема :) ;).знаете ,че за мен астрологията е наука,която следва да прилагаме в практиката.иначе,защо да я учим?!
приятна работа и мислене! :) 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:стелиумите в стрелец,близнаци,дева и риби
« Отговор #1 -: Септември 24, 2009, 03:03:15 am »
 ;)И още нещо....умишлено засягам само мутабелния кръст!нека проследим първо него....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Септември 24, 2009, 03:29:11 am »
ето ви данните на един много сериозен и интересен стелиум в БЛИЗНАЦИ!
не ми се отдава да качвам карти :(,ама ще ми простите,щото сте великодушни :P :-[.
02.06.1973г.жена 09:20мин.сутринта в гр.софия
тази карта е за учебниците в часта стелиум.
да видиме какво говори този стелиум ,какъв е нейният характер.как биха се отразили събитиятапри транзити?какво и липсва?

ето и данните на един стелиум в ДЕВА! ;D
А не!него по-късно,че ще се понатоварите всички! ;) :)
до скоро :-* :-* :-*

п.п. на някой тази карта може да е позната!абстрахирайте се!предлагам я щото такъв стелиум малко хора са виждали :o

*

missKapriz

« Отговор #3 -: Септември 24, 2009, 08:30:57 am »
Стелиум в Близнаци-12 дом-съвпада е между Слънце,Юпитер и Венера.В другия карай на 12 дом,но във Телец се мъдри и Меркурий,който е Упр.на хороскопа-този човек смята за най-важно  да трупа информация,обаче по мои наблюдения си прави малко субективни заключения.Мисли си ,че "Който не е с мен е против мен!"Потаен е много-трудно може да разбереш какво мисли,а какво чувства -изобщо не можеш.
Амбициозен,високи изисквания към околните,добри обществени контакти-с този силен 12 дом не е политик ;)но определено е дипломатичен и умее да води преговори и да си прокарва идеите- обикновено привидно меко,но всъщност е неотстъпчив.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Септември 24, 2009, 12:33:49 pm »
намирам съвпада на слънце,юпитер и венера в 12-ти и в близнаци за много вълнуващ.според мен това е човек,с високо самочувствие за себе си , както и с голям късмет!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #5 -: Септември 24, 2009, 01:40:26 pm »
ето ви данните на един много сериозен и интересен стелиум в БЛИЗНАЦИ!
не ми се отдава да качвам карти :(,ама ще ми простите,щото сте великодушни :P :-[.
02.06.1973г.жена 09:20мин.сутринта в гр.софия
тази карта е за учебниците в часта стелиум.
да видиме какво говори този стелиум ,какъв е нейният характер.как биха се отразили събитиятапри транзити?какво и липсва?

ето и данните на един стелиум в ДЕВА! ;D
А не!него по-късно,че ще се понатоварите всички! ;) :)
до скоро :-* :-* :-*

п.п. на някой тази карта може да е позната!абстрахирайте се!предлагам я щото такъв стелиум малко хора са виждали :o

Много интересна и подчертана карта.Според мен жената е много пробивна и изявена ;има може би писателски или някакъв талант  за изкуство. Има и новаторска нотка.Това е човек, за който пътя е предначертан и ясен и , ако го е налучкала- не трябва да се отклонява от него.Стелиумът дава, но може и много да взима , особено при тежки транзити към него може да има усещане за голямо сгромолясване.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #6 -: Септември 24, 2009, 03:00:21 pm »
   Не знам, но си мисля, че Близнашкия стелиум е много труден за понасяне. Дава много вътрешно напрежение, понеже Близнака е неспокойна натура, двойствен, а всички тия планети с техните влияния, могат да те докарат до лудост, особено ако бъде засегнет от тежък транзит. Такава бълбукаща енергия нямам представа как се уравновесява.

*

missKapriz

« Отговор #7 -: Септември 24, 2009, 08:05:51 pm »
Цитат
намирам съвпада на слънце,юпитер и венера в 12-ти и в близнаци за много вълнуващ.според мен това е човек,с високо самочувствие за себе си , както и с голям късмет!
Марая много си права!Наистина има самочувствие,успешен е и голяяяяям късметлия,щото има мен ;D ;D ;Dшестицата от тотото :P
Шегата на страна,но не се живее лесно с този стелиум,както и Дейзи спомена

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Септември 24, 2009, 08:06:47 pm »

[/quote]

Много интересна и подчертана карта.Според мен жената е много пробивна и изявена ;има може би писателски или някакъв талант  за изкуство. Има и новаторска нотка.Това е човек, за който пътя е предначертан и ясен и , ако го е налучкала- не трябва да се отклонява от него.Стелиумът дава, но може и много да взима , особено при тежки транзити към него може да има усещане за голямо сгромолясване.
[/quote]

нищо общо с истината! 8) ???не се занимава с изкуство,не е писател.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 24, 2009, 08:51:26 pm »
   Не знам, но си мисля, че Близнашкия стелиум е много труден за понасяне. Дава много вътрешно напрежение, понеже Близнака е неспокойна натура, двойствен, а всички тия планети с техните влияния, могат да те докарат до лудост, особено ако бъде засегнет от тежък транзит. Такава бълбукаща енергия нямам представа как се уравновесява.

изключително неориентирана , наред с това подмолна личност,целеустремена,но....без визия по-далече от носа й.наред с това студена личност.мазна ,при това меркантилна.

*

Skarlet

« Отговор #10 -: Септември 24, 2009, 08:53:31 pm »
наред с това студена личност.мазна ,при това меркантилна.

Сред децата се шири един такъв лаф:" Мазна,потна,недъгава".  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Септември 24, 2009, 09:21:13 pm »
струва ми се,че заради лошият аспект на юпитер към стелиума ,както и заради съвпада на сатурн ,меркурий венера ,тя не би могла могла да работи в колектив , какъвто и акцент да има 11-ти дом!
и тя е самотна по своему с изкривено разбиране за приятелските отношения.

*

Skarlet

« Отговор #12 -: Септември 24, 2009, 09:25:42 pm »
Между другото,интересен е и стелиума на Муамар Кадафи-Слънце,ретро Меркурий,Сатурн и Уран в Близнаци. Да им се не надяваш на Близнаците.

*

Helo

« Отговор #13 -: Септември 24, 2009, 09:28:18 pm »
Цитат
Марая много си права!Наистина има самочувствие,успешен е и голяяяяям късметлия,щото има мен ;D ;D ;Dшестицата от тотото :P
Шегата на страна,но не се живее лесно с този стелиум,както и Дейзи спомена

Защо не се живее лесно с такъв стелиум?

*

missKapriz

« Отговор #14 -: Септември 24, 2009, 09:31:32 pm »
Цитат
лошият аспект на юпитер към стелиума
Аспекта не е ли тригон?

Цитат
Защо не се живее лесно с такъв стелиум?
Никога не знаеш какво мисли с този калабалък в 12 дом,че и Меркурий там.Седи и изчаква като змия в храстите-напада неочаквано и понякога смъртоносно.Може да гледа сеир дълго време и да складира информация и ще си мълчи докато нещо не го подразни-тогава ще използва всички средства да те унищожи.Мотото му е както сам е казвал-Информацията е власт! .Изключителен нарцис!Никакви емоции!Или поне на повърността...И смята,че е динствено не може да роди ;DАй сещайте се как се понася  това от един емоционален и открит Лъв ;D ;D :P

« Последна редакция: Септември 24, 2009, 09:40:46 pm от missKapriz »

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Септември 24, 2009, 09:31:47 pm »
Между другото,интересен е и стелиума на Муамар Кадафи-Слънце,ретро Меркурий,Сатурн и Уран в Близнаци. Да им се не надяваш на Близнаците.

вероятно е интересен,но молбата ми беше да обсъдиме хора,които познаваме или в/уу чийто карти сме работили.ако го познаваш кадафи,давай :P.ще бъде интересно.но ,ако не го познаваш има тема за политици.
не ми се обсъждат хора ,за които имам инфо само от медийте,щото ич ,ама ич не вервам У тех. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Септември 24, 2009, 09:39:08 pm »
Цитат
лошият аспект на юпитер към стелиума
Аспекта не е ли тригон?

тригон към слънцето-при това точен!но към стелиума сатурн,венера,мерк,луна е 135гр.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Септември 24, 2009, 10:03:15 pm »
ето и един стелиум в дева ;D
15.09.1987г.01:40мин.софия-жена :)

*

Helo

« Отговор #18 -: Септември 24, 2009, 11:01:57 pm »
Познавам един със стелиум в Дева.  ;D

Има съвпад на Плутон с Марс и отделно има Венера в Дева. И трите са в 8-ми дом.

Но той има също съвпад на Меркурий и Уран в Лъв в този дом. Слънце в Лъв в края на 7-ми дом, но се води за разположено в 8-ми.

Занимава се много и то от години с езотерика, астрология, разни алтернативни методи на лечение. И много яко го тресат конспирациите. Дори повече, отколкото трябва, може би.

В любовта май не му върви.

*

Helo

« Отговор #19 -: Септември 24, 2009, 11:08:21 pm »
Сега проверих и видях, че познавам и една жена със стелиум в Дева.

Тя има съвпад на Плутон, Уран и Венера в Дева. Плутон е във 2-ри дом, а Уран и Венера в 3-ти. И тя също е много голяма любителка на езотеричното и много се занимава с подобни неща, но това и ни събра с тях. Тя е зодия Везни, асцендент Лъв. Освен Слънцето, Меркурий също и е във Венера.

Какво да кажа за нея - типична Везна. Не съм забелязала да проявява критичност или свръхпедантичност. Забелязала съм Везни в нея.