Здравей Гост

стелиумите в рак,козирог,овен и везни

• 88 Отговора
  • 13795 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
стелиумите в рак,козирог,овен и везни
« -: Септември 24, 2009, 03:21:10 am »
 ;D,за да не се сърдят главните! ;D да поговорим и за тях.ноооо....моля,моля,всяка жаба да си знае гьола! ;Dбез да се смесват нещата!просто само за стелиумите и домовете в които ги срещаме в картите на близки и познати,приятели и неприятели.нека ги изследваме.може да се окаже ,че повечето стелиуми се намират в специални и неподходящи домове или пък обратното.да обсъдим и аспектите им.просто да поработим и поговорим за астрология....
как и какво виждаме?!да преминем през астропсихологията и стигнем до транзитите към стелиумите.може би този практичен урок ще ни се отрази добре!
а сега ....от мен лека нощ , а на вас добро утро!
много ми идва вдъхновението когато съм във варна!
иииии......не се сърдете ,че пускам три теми наведнъж,но като знам колко сме креативни всички ми се ще да са подредени тези ,защото ги приемам като астрология за астролози ,не за начинаещи.
примерите с картите са за предпочитане!
 ;D ;D ;D ко ще кажеш ИНТИ?!ЮПИТЕР ПРОГОВОРИ!ТОЯ ДЪРТ ЛЪЖЕЦ ;D ;D ;D знаеш ли как ме зяпа от небето и ми се радва?! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:стелиумите в рак,козирог,овен и везни
« Отговор #1 -: Септември 24, 2009, 08:57:20 pm »
 :( не познаваме ли хора с такива стелиуми? :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Skarlet

« Отговор #2 -: Септември 24, 2009, 09:01:57 pm »
Познаваме - г-н Путин има стелиум във Везни. 

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Септември 24, 2009, 09:14:33 pm »
Познаваме..даже и живеем с такива. ;D ;D
Слънце, Марс, Луна, Юнона, Ерис, Церес, Седна в овен.
Каквото си наумим го "правим" пък било то и глупост, но понеже цялата тази красота е в 12 дом + още две планетки но в риби, нещата са леееко завоалирани.
Овнешката експресивност много заблуждаващо е прикрита зад чаровна момчешка усмивка. Изглежда инертен, но това е доста заблуждаващо ( от Нептун предполагам), когато си намери цел, кауза, хоби...... пък било и то само да реанимира стара техника или счупена играчка ;D ;D нищо и никой неможе да го разсее, отклони, разколебае. Не действа обаче по типично овнешкия начин с агресия, а дипломатично.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Септември 24, 2009, 10:55:26 pm »
Познаваме..даже и живеем с такива. ;D ;D
Слънце, Марс, Луна, Юнона, Ерис, Церес, Седна в овен.
Каквото си наумим го "правим" пък било то и глупост, но понеже цялата тази красота е в 12 дом + още две планетки но в риби, нещата са леееко завоалирани.
Овнешката експресивност много заблуждаващо е прикрита зад чаровна момчешка усмивка. Изглежда инертен, но това е доста заблуждаващо ( от Нептун предполагам), когато си намери цел, кауза, хоби...... пък било и то само да реанимира стара техника или счупена играчка ;D ;D нищо и никой неможе да го разсее, отклони, разколебае. Не действа обаче по типично овнешкия начин с агресия, а дипломатично.

а интерес и желание за политика има ли господина? :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Септември 24, 2009, 11:34:08 pm »
а тук има опасен стелиум в козирог:
12.12.1991г.3:40сабахлем-жена гр.софия

*

Helo

« Отговор #6 -: Септември 24, 2009, 11:43:24 pm »
а тук има опасен стелиум в козирог:
12.12.1991г.3:40сабахлем-жена гр.софия

Ми, да кача и тази карта.  ;D Това на другата ти дъщеря ли е?

*

Helo

« Отговор #7 -: Септември 24, 2009, 11:44:37 pm »
Дъщеря ти сигурно е луда глава и много палава. Така ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Септември 25, 2009, 12:05:05 am »
Дъщеря ти сигурно е луда глава и много палава. Така ли е?
мерси ,мойто зайче! :-*
току-що се оказа ,че не я познавам.да ти кажа в къщи е страшна!много ми е вярна ,но е ужасно своенравна.това говедце нацупи ли се ,цял свят разбира.вълнува се от астрология и чете и учи!
много хубаво пее :)

« Отговор #9 -: Септември 25, 2009, 12:27:20 am »
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_99_bbb_ttt.80296.18250.gif&res=100&va=&cid=w8tfilexVhsUZ-u1194435791
това е един човек много интуитивен,с много успехи и падения в живот, и според мен с много сериозни психологически комплекси

*

Helo

« Отговор #10 -: Септември 25, 2009, 12:46:03 am »
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_99_bbb_ttt.80296.18250.gif&res=100&va=&cid=w8tfilexVhsUZ-u1194435791
това е един човек много интуитивен,с много успехи и падения в живот, и според мен с много сериозни психологически комплекси

Има ли странна сексуалност?

Всичките му връзки са съдбовни и променящи го.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Септември 25, 2009, 12:57:17 am »

това е един човек ,който обожава парите ,но има моменти в които те изтичат от пръстите му.има уникална интуиция и огромни успехи и така ще бъде през целия му живот.но....все ми се струва ,че ако не отиде да живее някъде далече от България или не се обърне към духовната страна на нещата ,ще яде достатъчно шамари.възможно е да попрекалява с лекарства ,наркотици,психотропни.свободолюбив е!работи с чужбина или има добри контакти и връзки там. :)
« Последна редакция: Октомври 21, 2010, 04:19:55 am от Марая »

« Отговор #12 -: Септември 25, 2009, 10:15:26 am »
Да,зависимостти има-наркотици,има периоди в които е имал много пари и периоди в които е нямал въобще,целият му живот е пълен с обрати.за сексуалността мисля че има нещо ???,със сигурност знам само че има изключително много връзки с много жени -прекалено

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Септември 25, 2009, 11:00:50 am »
Да,зависимостти има-наркотици,има периоди в които е имал много пари и периоди в които е нямал въобще,целият му живот е пълен с обрати.за сексуалността мисля че има нещо ???,със сигурност знам само че има изключително много връзки с много жени -прекалено

това обаче,ще се отрази на здравето ,както физическо ,така и психическо......

*

Uran

• 6041
« Отговор #14 -: Септември 25, 2009, 12:01:15 pm »
Хирон, Венера, СЛВ, Сатурн в овен, ама нищо овнешко нямам..така си мисля де.
Не съм ината, а и нямам мании за лидерство на всяка цена.
п.п.Сега си дадах сметка, че овенът е подчертан в натала ми.

*

лилид

« Отговор #15 -: Септември 25, 2009, 01:50:28 pm »
здравейте,

доколкото знам тук се подвизаваме поне две с як стелиум в козирог, :)
ама моя е по-як защото и АС ми е там :)
козирожките ми меркурий, слънце и юпитер са в 12д., сатурн ми е в 1д., АС е в плътна двойна хватка между юпитера и сатурна
и Juno ми е козирог

питайте вие, ако искате, :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Септември 25, 2009, 02:09:52 pm »
здравейте,

доколкото знам тук се подвизаваме поне две с як стелиум в козирог, :)
ама моя е по-як защото и АС ми е там :)
козирожките ми меркурий, слънце и юпитер са в 12д., сатурн ми е в 1д., АС е в плътна двойна хватка между юпитера и сатурна
и Juno ми е козирог

питайте вие, ако искате, :)

еее,как се чувства тоя асц м/у сатурн и юпитер?! :) и аналитичния стелиум в 12-ти колко познания в областа на окултното е дал?

*

лилид

« Отговор #17 -: Септември 26, 2009, 01:33:02 pm »
"еее,как се чувства тоя асц м/у сатурн и юпитер?! :) и аналитичния стелиум в 12-ти колко познания в областа на окултното е дал?"

АС: ммммммммммммм.... първото което ми хрумна бе - като (лед) цепелин с топузи
http://www.youtube.com/watch?v=81eSIwsLcWg

аналитичния стелиум:  .........мда, дали е дал... други питай. рови се стелиумчето обаче, навътре...

:)
« Последна редакция: Септември 26, 2009, 01:39:33 pm от лилид »

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #18 -: Септември 26, 2009, 02:34:32 pm »
Офтопик:
Ей тая "Стълба към небето" винаги ме кара да настръхвам :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

« Отговор #19 -: Декември 02, 2009, 08:17:56 pm »
Здравейте!
Аз не пиша във форума, но редовно чета темите и се стермя да науча нещо повече за астрологията. Стелиумите специално са ми от особен интерес, тъй като познавам много хора с такива. Мисля, че тази тема е най-подходяща да пусна тази карта. http://img402.imageshack.us/img402/2809/61541988.jpg
Става дума за момиче, изключително общително, дружелюбно, непостоянно. Странно но не проявява целеустремеността на Козирог или прекалената чувствителност на Риби. Отдавам го на въздушния асц и многобройните съвпади на слънцето.
И още една карта - http://img301.imageshack.us/img301/46/42320293.jpg
Отново изключително общителен човек, непостоянен, нецелеустремен, егоист, използвач (силни Козирог и Близнаци).
По-големи стелиуми от тези не познавам. Ако на някого му е интересно, може да коментира. Ще се старая да се включвам, ако има интерес. :)