Здравей Гост

смотани сънища

• 4 Отговора
  • 2092 Прегледи
*

crazy_666_999

смотани сънища
« -: Септември 26, 2009, 02:23:09 pm »
Тая седмица два пъти сънувах дявола...Първия сън не го помня а втория малко...Та отишла съм на нова работа,която не ми изнася особено и реяавам да се махна.Отивам в една стая да се преоблека и идват две жени.Изведнъв получавам нещо като съобщение което гласеше че имам пронизващ поглед и че съм интелигентна и се споменаваше нещо за сделка.След което съобщението изчезна внезапно.Тогава попитах едната от жените дали биха продали душата си на дявола за един хубав живот след като знае че вечно ще гори в ада.
А преди това сънувах че се правя на умряла.И са дошли хора на погребението ми.Само че не бях в ковчег а във вана и се вижда само главата ми.След това започнаха да копаят гроба ми и след като го изкопаха взеха един чувал мислейки че съм вътре и го сложиха в гроба.После го закопаха :(От известно време имам някакви ненормални сънища >:(

*

Helo

Re:смотани сънища
« Отговор #1 -: Септември 26, 2009, 02:43:59 pm »
Но ти всъщност не си сънувала Дявола, а само си питала дали биха си продали душата на него.

Да сънуваш, че си в Ада и има дяволи - ето това е лошо. Аз като дете сънувах, че съм в Ада. Не съм сънувала някакво развитие на действие, а само, че съм там и имаше едни малки дяволчета наоколо. Чак след години прочетох, че това означавало няколко години нещастие. И наистина, след този сън за мен последваха три нещастни години. После аз знаех, че положението вече се е оправило, обаче имаше и един сън, който ми го показа. Сънувах, че съм в Рая или по-точно горе, на Небето. Аз май съм разказвала отдавна за това тук - вече не помня. Не само, че сънувах, че съм на Небето и ми показаха как се управлява света, но и чух гласа на Бог. Друг път не ми се е случвало да чувам гласа му насън. Той ме пита дали искам да ми покаже какво ще работя в бъдеще и аз казах, че искам и той ми показа нещо, което е закодирано със символи естествено.

*

crazy_666_999

« Отговор #2 -: Септември 26, 2009, 02:56:01 pm »
хммм аз миналата година сънувах ада...но той беше под формата на пустиня.видях и дявола тогава..да найстина сега не го видях но получих някакво съобщение от него което е доста странно >:(

*

Helo

« Отговор #3 -: Септември 26, 2009, 03:05:58 pm »
хммм аз миналата година сънувах ада...но той беше под формата на пустиня.видях и дявола тогава..да найстина сега не го видях но получих някакво съобщение от него което е доста странно >:(

И след като го сънува миналата година започна ли да се чувстваш по-зле?

*

crazy_666_999

« Отговор #4 -: Септември 26, 2009, 03:17:30 pm »
ами не зная...май да...имах доста трудни периоди.но повечето неща ги преодолях или поне се надявам :)