Здравей Гост

транзитите на плутон през наталните домове

• 218 Отговора
  • 37066 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
здравейте!
имало е такава тема ,но е на повече от 120дни и затова еших да отворя нова!в нея предлагам всеки да сподели къде му транзитира плуто ,как влияе там и какви реални събития има!
без да се отклоняваме от темата,да споделим опита си ,събитията и знанията!
приятна вечер! :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:транзитите на плутон през наталните домове
« Отговор #1 -: Септември 27, 2009, 10:33:01 pm »
айде де ;D ;D ;D,къде ви е плутона????

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #2 -: Септември 27, 2009, 10:36:17 pm »
На мен Плутон ми е в началото на 3-ти дом. Би трябвало думите ми да са въздействащи и околните много да ме слушат. Не съм сигурна дали е така, но не мога да се оплача, че другите не ме слушат. Отношенията ми с брат ми не са се променили, но Плутон е все още в началото на 3-ти дом, пък и аспектите са положителни. В момента комуникациите ми наистина са улеснени и всичко става бързо. Но и транзитния Сатурн ми е в тригон със Слънцето отскоро.

В момента все още ми е в съвпад с Нептун. Вече съм писала как ми влияе това и няма да се повтарям.

В тригон е с Меркурий и е така от месеци. Добър период за проучвания. И наистина, сега много ме влекат проучванията и се забавлявам като правя такива. В момента и от месеци умът ми е необичайно активен и все има нужда да е зает с нещо.  :)

Сега транзитният Плутон е в секстил с наталния.

Последната една година беше много добър период за мен и време на голяма вътрешна трансформация.

Определено откакто е навлязъл в 3-ти дом акцента при мен е на комуникациите и благодарение на положителните аспекти на Плутон, те са улеснени, а някои от тях и с важно влияние върху мен.

« Последна редакция: Септември 27, 2009, 10:50:20 pm от Helo »

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Септември 27, 2009, 10:51:45 pm »
хело,дай кака малко инфо за опита от 2-ри дом! ;D ;D

*

Helo

« Отговор #4 -: Септември 27, 2009, 11:05:28 pm »
хело,дай кака малко инфо за опита от 2-ри дом! ;D ;D

Аз мислих по въпроса, ама нищо не измислих. Точно когато Плутон е бил на границата с 3-ти дом, тогава Сатрун е бил на границата с 11-ти - голям синхрон. Тъй като преди това Сатурн ми е бил в 10-ти дом, затова и никак не бях доволна от работата си. Заплатата ми беше най-малкия проблем, ама иначе не бях доволна от заплатата.  ;D

Когато Плутон ми е бил във 2-ри дом, за пръв път започнах работа.

Отделно от това Плутон ми е бил в съвпад с Луната в края на 2-ри дом и затова, а може и заради друго, бях подтисната.

Мисля, че имаше и промяна на ценностите.

Откакто Сатурн и Плутон застанаха на границите на домовете съм много добре.

*

Helo

« Отговор #5 -: Септември 27, 2009, 11:14:45 pm »
Сега гледах и видях, че Плутон ми е навлязъл във 2-ри дом през 1996 година. Хммм Тогава съм била дете. После тийнейдръжрка. Естествено, че е имало промяна на ценностите при мен.  Не знам какво да ти кажа по въпроса, това са много години. По-точно - 12, преди да навлезе в 3-ти дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Септември 27, 2009, 11:19:20 pm »
Сега гледах и видях, че Плутон ми е навлязъл във 2-ри дом през 1996 година. Хммм Тогава съм била дете. После тийнейдръжрка. Естествено, че е имало промяна на ценностите при мен.  Не знам какво да ти кажа по въпроса, това са много години. По-точно - 12, преди да навлезе в 3-ти дом.

а аспекти имал ли е при транзита през 2-ри дом и какви?

*

Skarlet

« Отговор #7 -: Септември 27, 2009, 11:38:52 pm »
Чакай,да напиша и тук,че гледам че много те вълнува този въпрос,пък после да лягам. Когато Плутон е транзитирал през моя 2 дом имахме сериозни парични проблеми.Съпругът ми беше наел под наем помещение,в което работеше повече от 10 години.Точно с навлизането му във 2 дом,една стара любовница на хазяина-пияница, заедно с дъщеря си-адвокат,го бяха напили и го хванали,та им преписал цялата къща,заедно с това помещение. И естествено,двете скумрии "помолиха най-учтиво" един януари месец,да напусне помещението. Така той стоя 2-та най-тежки зимни месеца /а помниш 1990 година как пазарувахме с купони/ без работа. Не съм гледала подробно другите аспекти,но успя да продаде това-онова,да вземе в заем и от познати,та купи цяло дворно място с недовършена къща. По-късно,през 1995-96 получих и от мама едно вилно място. Но не мога да се похваля,че сме били кой знае колко зле или добре финансово. През 1990 съм имала и опозиция на тр. Плутон към нат.Марс и в квадрат към нат. Уран.Чудничко!

*

Helo

« Отговор #8 -: Септември 27, 2009, 11:43:25 pm »

а аспекти имал ли е при транзита през 2-ри дом и какви?

Вече писах, че последният аспект, когато е бил във 2-ри дом е бил съвпад с Луната и тогава бях подтисната, ама трябва да определя точната дата, че да се сетя за подробности. Знакът Рак ми е в 9-ти дом и там нямам планети.

Във 2-ри дом ми е и неаспектирания ми Уран, който ми управлява 4-ти дом и в него нямам планети. Когато ми е бил в съвпад с Уран наистина се чувствах странно.  ;D Това ми дава обяснение на някои неща. Ама не ми се разправя за това.  ;D Нищо страшно не се е случило. И има връзка с дома, но засяга само мен. И си е странно.  ???

Други аспекти май не е имал, докато е бил във 2-ри дом. Поне аз не открих, докато сега търсих.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 27, 2009, 11:45:35 pm »
Чакай,да напиша и тук,че гледам че много те вълнува този въпрос,пък после да лягам. Когато Плутон е транзитирал през моя 2 дом имахме сериозни парични проблеми.Съпругът ми беше наел под наем помещение,в което работеше повече от 10 години.Точно с навлизането му във 2 дом,една стара любовница на хазяина-пияница, заедно с дъщеря си-адвокат,го бяха напили и го хванали,та им преписал цялата къща,заедно с това помещение. И естествено,двете скумрии "помолиха най-учтиво" един януари месец,да напусне помещението. Така той стоя 2-та най-тежки зимни месеца /а помниш 1990 година как пазарувахме с купони/ без работа. Не съм гледала подробно другите аспекти,но успя да продаде това-онова,да вземе в заем и от познати,та купи цяло дворно място с недовършена къща. По-късно,през 1995-96 получих и от мама едно вилно място. Но не мога да се похваля,че сме били кой знае колко зле или добре финансово. През 1990 съм имала и опозиция на тр. Плутон към нат.Марс и в квадрат към нат. Уран.Чудничко!

да разбирам , че във втори не е имало нищо или ,че самият дом няма леки аспекти към картата?

*

Skarlet

« Отговор #10 -: Септември 27, 2009, 11:50:05 pm »
Искам да спяяяяяяя!  :P  Във 2 дом нямам планети,а транзитните аспекти на Плутон към наталните съм ти ги написала. Аре,чао!  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Септември 27, 2009, 11:51:19 pm »

скарлет , а какво управлява и къде се намира2

*

Mia21

• 2502
« Отговор #12 -: Септември 27, 2009, 11:54:23 pm »
Сега да ви разкажа,какво се случва с транзит на Плутон в 5-ти дом.То не бяха любови,не беше чудо.Сълзи,радости,"радини вълнения-с всички екстри,годежни пръстени и булката-беглец.
Сега вече е спокойно-Плутон в 6-ти.Тук още не съм му събрала парсата,ама се поуспокоявам,че ми прави тригони с прословутите ми вече,планети в Телец-Меркурий,Юпитер и не на последно място Венерата.Ей там,на последното като удари,на стари години ще стане интересно-никога не е късно да станеш за резил... ;D

*

Skarlet

« Отговор #13 -: Септември 27, 2009, 11:56:29 pm »
Стига копира пък ти целия текст по 5 пъти!  :P И вече наистина отговарям за последен път-Плутон ми управлява 2 дом и е в 11 в Дева.И понеже ша питаш сега и за аспектите му в натала-изпреварвам ти въпроса-прави тригон с Марс и Сатурн. И не смей повече да ме връщаш,че ставам нервна! Умирам за сън.И утре е ден.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 28, 2009, 12:37:37 am »
Стига копира пък ти целия текст по 5 пъти!  :P И вече наистина отговарям за последен път-Плутон ми управлява 2 дом и е в 11 в Дева.И понеже ша питаш сега и за аспектите му в натала-изпреварвам ти въпроса-прави тригон с Марс и Сатурн. И не смей повече да ме връщаш,че ставам нервна! Умирам за сън.И утре е ден.  ;D

;D :P,то от сън спомени ЙОК :P,виж ако правиш нещо по венера и плутон..... ;D

*

missKapriz

« Отговор #15 -: Септември 28, 2009, 08:36:43 am »
Моя тр Плутон тъкмо влиза в Телец и изобщо не знае още къде се намира ми се струва-новодомец ;DИначе от средата на 2003 г е в 3 дом .От 2005 е минал  квадрат с нат.Меркурий,после след няколко месеца с нат.Плутон,които са в 12 дом-имах едно запознанств,което ми донесе много проблеми,но не го свързвам с 3 дом :-\или пък щото се случи в интернет си е точно по 3-ти май. :-\Сега ми предстои квадрат с Уран-през Декември и с Юпитер- март 2010.Но върху нат.Уран и Юпитер ми е застанал тр.Сатурн и изобщо не мога да се ориентирам какво причинява Плутон и какво- Сатурн.Другото,което ми прави впечатление е квадрата на тр.Плутон с Хирон в 6 дом,който ще стане точен април 2010,и както вече писах в друга тема ми откриха здравословен проблем,който може да се проточи до април-знам ли?!

« Отговор #16 -: Септември 28, 2009, 08:43:12 am »
Моя тр Плутон тъкмо влиза в Телец и изобщо не знае още къде се намира ми се струва-новодомец -  :), мила, тоо Плутон къв е твоя, че ми стана любопитно, как прескочи целия зодиак и се озова в Телец. Толкова напред в бъдещето или толкова назад в миналото.

*

missKapriz

« Отговор #17 -: Септември 28, 2009, 09:18:15 am »
хахаха-ето ти го ретро Меркурий в действие-то било Козирог,не Телец  ;D ;D ;D ;D ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #18 -: Септември 28, 2009, 10:29:45 am »
По натал имам Плутон в Дева в 5 ти дом. Досега - все тежки драматични любови и  фатални безкрайни връзки . Когато ми беше в квадрат с Луната през 1998 г. също преживях трудна любов, от която ми беше нужно много време  ( чак до към 2000 год.) за да се оттърся.Чакам го другата година през юни да направи точен съвпад с нат. Юпитер в 7-ми дом.Някак си имам големи очаквания за този период. :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Септември 28, 2009, 10:48:50 am »
По натал имам Плутон в Дева в 5 ти дом. Досега - все тежки драматични любови и  фатални безкрайни връзки . Когато ми беше в квадрат с Луната през 1998 г. също преживях трудна любов, от която ми беше нужно много време  ( чак до към 2000 год.) за да се оттърся.Чакам го другата година през юни да направи точен съвпад с нат. Юпитер в 7-ми дом.Някак си имам големи очаквания за този период. :)
торони,а ти имаш наблюдения само в/у любовните връзки?нещо по-различно по отношение на удоволствия,деца.....има ли?!
през кой натален дом е бил транзита в стелец? 9-ти или 10? и там нещо по-интересно случи ли се?