Здравей Гост

транзитите на плутон през наталните домове

• 218 Отговора
  • 37136 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
Re:транзитите на плутон през наталните домове
« Отговор #20 -: Септември 28, 2009, 12:17:09 pm »
По натал имам Плутон в Дева в 5 ти дом. Досега - все тежки драматични любови и  фатални безкрайни връзки . Когато ми беше в квадрат с Луната през 1998 г. също преживях трудна любов, от която ми беше нужно много време  ( чак до към 2000 год.) за да се оттърся.Чакам го другата година през юни да направи точен съвпад с нат. Юпитер в 7-ми дом.Някак си имам големи очаквания за този период. :)
торони,а ти имаш наблюдения само в/у любовните връзки?нещо по-различно по отношение на удоволствия,деца.....има ли?!
през кой натален дом е бил транзита в стелец? 9-ти или 10? и там нещо по-интересно случи ли се?

О, не. Аз имам Десц на 13.26 гр в Стрелец ( нали сега го чакам  да направи точен съвпад с нат. Юпитер в 7-ми дом).През 2000 г Плутон вървеше през 6 ти дом и 3 градуса преди да навезе в 7 ми  родих първото си дете. :) Беше труден за мен период - бебе,стрес , недоспиване и т.н. Не мога да кажа, че тогава съм се забавлявала кой знае колко. Отпуснах каиша, така да се каже , чак през цялата 2005 , 2006 и 2007 година, което е противно на логиката( Плутон в 7 ми дом, в точна опозиция със натално Слънце и Венера и клонящ към квадратура с нат. Плутон ?!?!?!?) . Изобщо в този период много добре си поживях. А после - второ дете- и хайде пак- стрес ; безсъние; работа и преумора... :(
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

mamma_mia

« Отговор #21 -: Септември 28, 2009, 12:34:05 pm »
По натал имам Плутон в Дева в 5 ти дом. Досега - все тежки драматични любови и  фатални безкрайни връзки . Когато ми беше в квадрат с Луната през 1998 г. също преживях трудна любов, от която ми беше нужно много време  ( чак до към 2000 год.) за да се оттърся.Чакам го другата година през юни да направи точен съвпад с нат. Юпитер в 7-ми дом.Някак си имам големи очаквания за този период. :)

И аз съм споменавала в други теми за моя транзитен плутон през 5ти ;D Еми то целият ми съзнателен живот мина с този транзит.Сега вече е на края на 5ти и скоро като влезе в 6ти и аз очаквам съвпад с нат юпитер :)
1.Значи,много любовни връзки,драматични,изпепеляващи и т.н .Болезнени.
2. Един аборт,едно раждане(секцио) :)
Еми това май е достатъчно. :)

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Септември 28, 2009, 12:34:49 pm »
Писна ми вече от тоя Плутон. Добре, че ме пусна.

В натала ми управлява 11-ти дом (парите от спонсори, от кариера, 11-ти дом е 2-ри от 10-ти). Плутон ми е позициониран в 9-ти. Мноооого добре аспектиран за бизнес:
- съвпад с Уран - господар на 2-ри дом;
- секстил с Юпитер - господар на асц., и разположен на куспидата на 8-ми;
- секстил с Нептун в 11-ти дом.
- и за съжаление - опозиция със Сатурн - първи управител на 2-ри дом.

В момента тр. Плутон ми е в 1-ви дом в секстил с нат. Меркурий (управител на 7-ми и 9-ти) и следващия аспект, който предстои да направи е секстил с Венера - господарка на 5-ти и 10-ти дом. Дано да ми провърви повече в бизнес делата.

А за отминалите аспекти на Плутон и тяхното влияние не искам да се сещам - то не бяха квадратури, не бе чудо на Плутон откъм 12-ти дом и Асцендента към същите тези планети (квадратурите бяха с натални: Меркурий, Венера, Плутон, Уран и Сатурн).

*

Mia21

• 2502
« Отговор #23 -: Септември 28, 2009, 12:39:48 pm »
Плутон си действа и то доста сериозно.Него съм го забелязала,че си е доста коварен-хем дава,хем взема!Невероятна енергия!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Септември 28, 2009, 12:56:08 pm »
Плутон си действа и то доста сериозно.Него съм го забелязала,че си е доста коварен-хем дава,хем взема!Невероятна енергия!

дай инфо де....,що мълчиш? :o къде го усещаш ,къде е ,къде транзитира?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #25 -: Септември 28, 2009, 12:58:18 pm »
Аз писах по-горе,за това,кога ми беше в пети.Сега ми е в шести и не съм го усетила още,ще ми прави тригони с Меркурий,Юпитер и Венера.Ама кой знае кога ще стане това,няма да е скоро.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Септември 28, 2009, 01:01:24 pm »
Аз писах по-горе,за това,кога ми беше в пети.Сега ми е в шести и не съм го усетила още,ще ми прави тригони с Меркурий,Юпитер и Венера.Ама кой знае кога ще стане това,няма да е скоро.

мия , а кога се случи операцията? къде беше плутон? а сега нещо по работата има ли?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #27 -: Септември 28, 2009, 01:02:00 pm »

ще ми прави тригони с Меркурий,Юпитер и Венера.Ама кой знае кога ще стане това,няма да е скоро.

Значе те окачват бистър ум, големи и променящи те любови, а може и някакъв късмет.  :P Ще имаш положително мислене и търсещ ум, ако съдим само по тригоните. Може да пътуваш повече.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Септември 28, 2009, 01:09:05 pm »

ще ми прави тригони с Меркурий,Юпитер и Венера.Ама кой знае кога ще стане това,няма да е скоро.

Значе те окачват бистър ум, големи и променящи те любови, а може и някакъв късмет.  :P Ще имаш положително мислене и търсещ ум, ако съдим само по тригоните. Може да пътуваш повече.

плутон тригон мерка -дълбоки мисли и прозрения , ясновидски възможности.
плутон тригон юпитер- малееее ,много пара бе , а и духовно израстване.
плутон тригон венера- кармична любов!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #29 -: Септември 28, 2009, 01:10:00 pm »

мия , а кога се случи операцията? къде беше плутон? а сега нещо по работата има ли?

Сега виждам,че по време на операцията,в деня,тр.Плутон си е бил в 6-ти дом,в точен секстил с Хирон-на 1.18. :)Отделно е правил секстил с Луна,секстил с Уран и сески-каре с Юпитер,който ми е господар на 6-ти-в Стрелец. :)

По работата и конкурса още чакам,в неведение съм.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Септември 28, 2009, 01:13:08 pm »
еее мия ;) , значи работи навсякъде.... ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Септември 28, 2009, 01:15:54 pm »
Транзитира в 6 дом и от там само лоши аспекти.
Разходящ квадрат със себе си ,квадрат с Уран и Юпитер ( тричките 3 дом в радикса), полуквадрат със Слънцето ми и точен квадрат с Венерата. :( :(
Непрекъснато уморена се чувставам.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #32 -: Септември 28, 2009, 01:17:59 pm »

плутон тригон мерка -дълбоки мисли и прозрения , ясновидски възможности.
плутон тригон юпитер- малееее ,много пара бе , а и духовно израстване.
плутон тригон венера- кармична любов!

Чул те Господ,Марая!Само къде няма да е скоро-Юпитер ми е на 13 градус,Венера на 22,Меркурий на 29-всичките в Телец.На края за десерт ще направи и тригон със Слънцето ми.Приблизително ги казвам градусите..Като го зная с каква скорост се движи,дано да съм жива до тогава! ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Септември 28, 2009, 01:23:03 pm »
забелязала съм ,че плутон действа около 5гр. преди аспекта и толкова след него!там където засяга тежки аспекти носи очистването като огромна болка.но винаги подсказва,че можеш да предприемеш действията сам и да ти бъде по-леко.
там обаче ,където засяга леки аспекти или следващи домове е по-снизходителен ;D ;D.
но ......при него всичко е мащаб!

*

mamma_mia

« Отговор #34 -: Септември 28, 2009, 01:25:25 pm »
Значи и мен ме очаква кармична любов,зашото тр плутон ще ми направи тригон с венера :)

*

Skarlet

« Отговор #35 -: Септември 28, 2009, 01:26:24 pm »
еее мия ;) , значи работи навсякъде.... ;D

Работи и още как.  ::) Снощи ме разпитваш за лошите му проявления,щото при теб транзитира през 2 дом. При всеки влияе различно- в различни знаци,домове и аспекти. Тази година добре вървят нещата засега-транзитния Плутон върви стремглаво към тригон с наталния Плутон, но и Сатурн прави тригон към наталния. Не мога да се оплача,въпреки кризата. Одеве се чух по скапа с една приятелка,която уж не е ясновидка,но миналата година какви ми ги наговори,всичко стана така,както го каза.Чак не ми се верваше.Сега пак ми каза някои неща,които още преди тя да си отвори устата,съм ги видяла в хороскопа си като събития,че и като време на случване. Тя просто потвърди видяното от мен.Радвам се,че успявам на себе си да видя нещо.

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Септември 28, 2009, 01:28:19 pm »
забелязала съм ,че плутон действа около 5гр. преди аспекта и толкова след него!там където засяга тежки аспекти носи очистването като огромна болка.но винаги подсказва,че можеш да предприемеш действията сам и да ти бъде по-леко.
там обаче ,където засяга леки аспекти или следващи домове е по-снизходителен ;D ;D.
но ......при него всичко е мащаб!
Марая, те тези 5^ преди и след аспекта значат бая годинки сълзи и сополи. ;)

*

Helo

« Отговор #37 -: Септември 28, 2009, 01:31:08 pm »

Одеве се чух по скапа с една приятелка,която уж не е ясновидка,но миналата година какви ми ги наговори,всичко стана така,както го каза.Чак не ми се верваше.Сега пак ми каза някои неща,които още преди тя да си отвори устата,съм ги видяла в хороскопа си като събития,че и като време на случване. Тя просто потвърди видяното от мен.Радвам се,че успявам на себе си да видя нещо.

Ама тя астроложка ли е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Септември 28, 2009, 01:34:51 pm »
опитвам се да разбера за транзита му през всичките домове :),чела съм всичко за него ,но ми се иска инфо от личния опит на всеки.
ти скарлет ,си ми виждала хороскопа и знаеш ,че моят опит по отношение на плутон е огромен.да не коментирам него сега ,щото ще стане като лекция за УДАРИТЕ на плутон.лошото е ,че голяма част от тях всеки от нас може да "омилостиви" или "олекоти" , ако има знания .......
споделения опит е голям помощник.от опит знам ,че при определени аспекти и транзити /особенно съвпади/плутон не споделя.сега обаче ,когато отмина от първия ми дом ми се иска да споделя моя опит и приема чуждия-така виждам уроците на плутон.обмен на инфо! ;) :)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #39 -: Септември 28, 2009, 01:35:34 pm »
Сега гледам аз...
Февруари 2014,т.е след 4 години близо-точен/!/ тригон с Юпи,после дълго време ще ходи напред-назад.Юпитер ми управлява 6-ти,а наталния ми е в 11-ти в съвпад с ЮЛВ ;)
Венерата ще ми я огрее точно 2019-та-след 9 години,тогава ще бъда,ако съм жива и здрава разбира се,на 43 години.Ами добре е,взех да се поуспокоявам. ;) ;D ;D ;D