Здравей Гост

транзитите на плутон през наталните домове

• 218 Отговора
  • 37086 Прегледи
*

Malta

• *
  • 81
Re:транзитите на плутон през наталните домове
« Отговор #100 -: Октомври 16, 2009, 09:37:02 pm »
По-малко от година, срещнах го едната година примерно март, не помня, другата година февруари родих дъщеря си.

ихаа, и ти си от бързите, браво  :)    ще видим при мене какво още ще се случи при този транзит, защото доста силно усещам влиянието му ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Октомври 16, 2009, 09:50:33 pm »
Ма не радвай се всуе.
както бързо се събрахме, така после и бързо се разведох.
Та бързата кучка слепи ги ражда. мдам...

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #102 -: Октомври 16, 2009, 10:02:42 pm »
Ма не радвай се всуе.

това дето ти се е случило много напомня Уран във или във връзка със 7ми дом...познавам няколко човека  Водолей на върха на 7ми, които са имали бърз брак и също толкова бърз рзавод, не знам дали при тебе е така в натала... или пък по някой Уранов трназит...абе бързата работа си е по Уран, било то за добро или за лошо  :-[

*

Skarlet

« Отговор #103 -: Октомври 16, 2009, 10:17:46 pm »
Хахаха,ми напомня и си е - с асц. Скорпи, десц. Телец и управител на 7 дом Венера-във Водолей,баш си е Ураново влияние. ;)

« Отговор #104 -: Октомври 17, 2009, 12:19:10 am »
Ма не радвай се всуе.

Хе-хе и при мен така се получи, само че влакът с който долетя този кандидат мъж толкова бързо долетя и профуча покрай мен, че аз не успях да се кача на него...Значи при съвпад на тр.Плутон с нат.Юпитер съм се запознала с него, а при съвпада с нат.Нептун родих, а господина 4 месеца преди това вече беше изчезнал...Та и моята рабта същата - мдааа
 п.п. всичко това в рамките на 1 година - засегнат VІ дом - Скорпион.
« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 12:35:20 am от daisy696 »

« Отговор #105 -: Октомври 18, 2009, 10:30:12 pm »
Като чета ми настръхва косата. Ще имам съвпад на Плутон със Сатурн и едва завършил, а може би и незавършил, започва опозиция с Марс докато е в съвпад с Луна. Някой преживявал ли е такива аспекти? Или май трябва да питам има ли тука оживели след тях?
 За това става дума:

ПЛУТОН И ЛУНА – при квадрат, опозиция, съвпад - подтиска емоциите, дава емоционален срив, изчерпване, силна конфронтация с майката, съпругата, дъщерята. Трудно контролира чувствата си – страх, гняв, ярост. Негативните чувства и емоции са често срещани. При мъжете тирания от срана на жените. Жените стават тиранични, неуправляеми, съсипват околните със своите емоции. Емоционален взрив, излиза като гейзер.

ПЛУТОН И МАРС - при квадрат, опозиция и съвпад – много енергия, вдигаш лесно кръвно налягане, лесно се ядосваш, гинекологични проблеми, аборти, операции, смъртна опасност, насилие и изнасилване. Възможни са проблеми с власта, полицията, хората на реда, криминални елементи. Проблеми с половото съзряване, труден пубертет. Внезапно възникване на здравословен проблемПри съвпад, квадрат и опозиция – дисхармония, финансова криза, тежки задължения, преследване от страна на закона, атака по сигурноста, в краен случай смърт на близки хора. Възможни са заплахи, шантаж, изнудване. Конфликти с общи пари. Нечестни начини за постигане на финансова изгода. Параноя или страх от смърта, също са възможни. Ситуации на силова борба, публични скандали, работа с мафията, подземния свят, жестоки хора или други мрачни обстоятелства.

ПЛУТОН И САТУРН -При съвпад, квадрат и опозиция – дисхармония, финансова криза, тежки задължения, преследване от страна на закона, атака по сигурноста, в краен случай смърт на близки хора. Възможни са заплахи, шантаж, изнудване. Конфликти с общи пари. Нечестни начини за постигане на финансова изгода. Параноя или страх от смърта, също са възможни. Ситуации на силова борба, публични скандали, работа с мафията, подземния свят, жестоки хора или други мрачни обстоятелства.
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 10:35:46 pm от ropotamo »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #106 -: Октомври 18, 2009, 10:56:59 pm »
Имала съм квадратура с Марс,но съм била малка и не я помня.Квадратурата на Плутон с Луна съм я минала,лошото е,че не се сещам така от раз какво е ставало.Иначе доста перипетии бяха.Все се каня някой път да седна,да се върна назад във времето,за да разгледам по-сериозните транзити.Имах ги записани в един бележник,но се загуби.
На Плутон съм минала опозицията със стелиума ми в Телец-Юпитер,Меркурий,Венера,ЮЛВ.Преживяла съм и съвпадът му с Уран и Нептун,ама искам да ги видя точно,по години,за да ви кажа как са протекли.
Ами спокойно,аз лично мърдам още.Като се обърнеш и виждаш,че е имало смисъл.Трупа се опит,а и добре си поживях. ;)

PS:Съвпадът на Сатурн с Плутон ни чака доста хора.Ще видим как ще е.

*

kaily

• 5145
« Отговор #107 -: Октомври 18, 2009, 11:01:03 pm »
Четох някъде, че транзитите на Плутон не действат със същата сила до 20-21 години. Та ако си ги преживяра като малка, това може да не е меродавно.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #108 -: Октомври 18, 2009, 11:07:21 pm »
Четох някъде, че транзитите на Плутон не действат със същата сила до 20-21 години. Та ако си ги преживяра като малка, това може да не е меродавно.

От най-близкото ми минало са:Тр.Плутон в опозиция със Слънце,тр.Плутон в квадратура с Луна и съвпада на Плутон с Нептун.

*

kaily

• 5145
« Отговор #109 -: Октомври 18, 2009, 11:21:52 pm »
Е на мен Плутон ми е зависнал връз Слънце в момента, а преди това висеше върху Мерк, то и сега още се върти насам натам.
И като добавим, че Уран и Сатурн правят квадратура към него. Та не знам кое откъде иде, а вече спря и да ми пука.
Нема страшно, оцелява се от всичко, а смъртта идва чак на края на живота.  ;D

« Отговор #110 -: Октомври 18, 2009, 11:55:36 pm »
Плутон когато прави непрегнат аспект с добрите планети не е чак толкова страшно, с меркурий, венера, слънцето или пък тежките като уран и нептун..  никой не брои даже, когато става дума за марс и сатурн е друго. За такива питам най-вече, ако някой е имал.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #111 -: Октомври 19, 2009, 05:01:11 am »
Плутон когато прави непрегнат аспект с добрите планети не е чак толкова страшно, с меркурий, венера, слънцето или пък тежките като уран и нептун..  никой не брои даже, когато става дума за марс и сатурн е друго. За такива питам най-вече, ако някой е имал.

имаш ли опит с леките аспекти на плутон?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #112 -: Октомври 19, 2009, 09:07:55 am »
Като чета ми настръхва косата.
ПЛУТОН И ЛУНА
ПЛУТОН И МАРС
ПЛУТОН И САТУРН

И трите съм ги преживяла. И пак няма оттърване, още ме чакат.  ;D
Плутон обаче беше тригон с Луната. Опозиция с Марс и квадрат със Сатурн/Слънце. Просто като ти е дадено да преживееш кризите, ти е дадено .. това е положението. От Плутон не може да избягаш. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Октомври 19, 2009, 09:16:48 am »
Като чета ми настръхва косата.
ПЛУТОН И ЛУНА
ПЛУТОН И МАРС
ПЛУТОН И САТУРН

И трите съм ги преживяла. И пак няма оттърване, още ме чакат.  ;D
Плутон обаче беше тригон с Луната. Опозиция с Марс и квадрат със Сатурн/Слънце. Просто като ти е дадено да преживееш кризите, ти е дадено .. това е положението. От Плутон не може да избягаш. 

значи си от богоизбраните , защото ,ако плутон не убива те прави още по-силна! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #114 -: Октомври 19, 2009, 09:19:50 am »
Не могат да се стравняват,но и те не са много леки.Мислиш,че опозицията със Слънцето и квадратурата с Луната са леки и не се броят,така ли?!Ами то на чужд гръб и сто тояги са малко. :)

И мен ме вълнува този въпрос,но никой нищо не пише по него.
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 09:25:45 am от Мia21 »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #115 -: Октомври 19, 2009, 09:21:55 am »
Много е тежко все пак .. през Асцендента също мина.
Сега е ред на други, интересно ми е как ще им се отрази, земя/вода - уникално съчетание, мощно и дано е плодотворно.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Октомври 19, 2009, 09:27:15 am »
Много е тежко все пак .. през Асцендента също мина.
Сега е ред на други, интересно ми е как ще им се отрази, земя/вода - уникално съчетание, мощно и дано е плодотворно.

през асц , през мерка , през слънце. квадран сатурн , квадрат иц ,мц :(,квадрат натални плутон и уран и опозиция юпитер! е това преживях :). пропуснах само ЮЛВ...
по-силна и уверена съм от всякога. клишето "нещо ,което не те убива те прави по-силен" е слогана на плутон!!!! :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #117 -: Октомври 19, 2009, 09:30:10 am »
Плутон когато прави непрегнат аспект с добрите планети не е чак толкова страшно, с меркурий, венера, слънцето

И мен ме вълнува този въпрос,но никой нищо не пише по него.

Ропотамо, не са леки. Добро, лошо, много относително, когато става дума за Плутон. С посочените от теб планети напрегнатите аспекти си действат и те въвличат в криза, тя после се оказва е за добро, но кризата си е факт.  

Миа, аз ще ти кажа как си ги обяснявам за себе си нещата. Независимо какъв аспект сключват двете планети те носят своята характеристика и влияние. Вече от природата на аспекта зависи по кой начин биха се проявили. Дали ще те задействат сама да вземеш нещата в ръце, дали ще се дърпаш и мъчиш още повече, дали сама ще уловиш момента за трансформация, както е в случая с Плутон.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #118 -: Октомври 19, 2009, 10:23:44 am »
Опасявам се, че за тези с планети или Асц в Козирог може да се окаже по-трудно, отколкото за Скорпион. Защото все пак на Скорпиона му е малко или много познато това състояние. Свикнал е както на дъното, така и на върха. Докато Козирога вероятно ще го раздират нови, непознати емоции и ще се чуди откъде му идват, но земята е голяма сила /аз много тача земните/ и им пожелавам да се справят с кризата успешно и да станат още по-стабилни и уверени за велики дела.  :) 

*

Mia21

• 2502
« Отговор #119 -: Октомври 19, 2009, 10:29:04 am »
И аз по тази начин разсъждавам,Сънрайн.Тази "консерва" Козирог как я трансформираме,не зная. :-\
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 10:56:38 am от Мia21 »