Здравей Гост

Раждане

• 6 Отговора
  • 3718 Прегледи
*

Lina

• *
  • 118
Раждане
« -: Декември 07, 2004, 11:01:52 am »
Здравейте,

Както забелязвам из форума, май не е рядко срещано да се сънува раждане. :D   Но сега ще разкажа моят сън.
Сънувах, че раждам, но това за мен е относително странно, защото някак си не сънувам много, или по-скоро сънувам, но забравям всичко на момента. И сега не помня подробности. Спомням си само, че родих, но изобщо не ме заболя и когато лекарят ми каза, че вече съм родила, ми стана много странно, защото все очаквах да започна да изпитвам някакви болки. И се замислих насън как така съм родила, без изобщо да усетя нищо. Не си спомням самото бебе - то изобщо не фигурираше в съня, нито никакви други усещания. Само лекото раждане и удивлението ми, че не изпитах болка. Имах някакво усещане за лекота. Беше позитивен сън, но ме накара да се замисля.

В действителност изпитвам страх от раждането, даже малко повече от нормалното според мен. Но преди да си легна или въобще напоследък не съм се замисляла за тези неща, така че да провокирам такъв сън.

Dare mighty things!

*

lin

Раждане
« Отговор #1 -: Декември 07, 2004, 12:29:09 pm »
Според мен раждането в случая е само и единствено символ за нещо, което в момента ти се струва трудно да постигнеш и може би смяташ, че ще ти коства много усилия, а като се заемеш с него, ще се справиш с лекота :)

Пожелавам ти го! ;)  

*

Lina

• *
  • 118
Раждане
« Отговор #2 -: Декември 07, 2004, 02:31:00 pm »
Здравей Лин,

Напоследък много усилия ми костват държавните ми изпити - вече повече от два месеца, но не всичко минава с лекота - падам се в най-лошите комисии, най-нежеланите въпроси и т.н. - т.е. целият лош късмет в тази сфера. Сигурно е от транзитиращ Сатурн в 9 дом.
Та се надявам най-накрая начинанията ми да минават с лекота.
В тази връзка - благодаря за пожеланието.

:D  
Dare mighty things!

*

АН

Раждане
« Отговор #3 -: Декември 07, 2004, 02:36:25 pm »
аз току що установих, че докато си мислех и пишех за моя сън, видях събитията от будния живот в друга светлина - не случайно сигурно в литературата се препоръчва сънищния дневник...

Ти докато пишеше за съня си, не прозря ли нещо специално?

*

Lina

• *
  • 118
Раждане
« Отговор #4 -: Декември 08, 2004, 10:05:46 am »
Не мога да кажа, че прозрях нещо, по-скоро усетих, че ако сънят има някакво послание/смисъл, то е нещо хубаво и се почувствах приятно.
А отделно се замислих за страха си от раждането - не трябва толкова да го преувеличавам в съзнанието си, макар че засега нямам планове да раждам. :D
Това със сънищните дневници е много популярно виждане. Ако не се лъжа има някаква теория, че човек може да контролира сънищата си, дори да ги "програмира" и за тази цел е задължително да ги записва. Както и по много други причини, разбира се.
Dare mighty things!

*

АН

Раждане
« Отговор #5 -: Декември 08, 2004, 08:48:52 pm »
тъкмо писах за сънищата на обратно... :ph34r:

раждане/смърт - нямам предвид физически актове разбира се :) - ти приключваш ли с твоето учене?- после на къде? - мислиш ли съзнателно за това или го пращаш в подсъзнанието :)  

*

Lina

• *
  • 118
Раждане
« Отговор #6 -: Декември 09, 2004, 11:02:48 am »
Завършвам с учението, но това не е 100%, защото скоро започнах ново - 2-годишна специализация.
Предполагам, че мисля активно за това "на къде" и "после какво". Не че имам ясен отговор. :ph34r:  :D  :D

Може би сънят има връзка. До скоро се притеснявах, че трябва да си намеря друга работа, защото цялата организация, в която сега работя, имаше възможност да се разпадне. Ходех по интервюта и т.н. Сега обаче нещата се промениха и няма служебни опасности  :D, дори заплатата ми се вдигна двойно. :D   :D   :D . Обаче проблемът с работата си остава отворен, макар и не наболял. Имам нужда от промяна. :ph34r:

« Последна редакция: Декември 09, 2004, 11:07:53 am от Lina »
Dare mighty things!