Здравей Гост

транзитите на уран през наталните домове

• 108 Отговора
  • 15085 Прегледи
*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Re:транзитите на уран през наталните домове
« Отговор #60 -: Септември 29, 2009, 08:06:04 pm »
:'( :'(обичкам си го уранчо, защото сивотата ме убивапо-силно звучене за сатурн не съм чула!

Марая, къв Сатурн те гони тебе :P

И аз в началото се учудих,но после си помислих,че Марая сигурно е имала предвид сивотата,а тя е по Сатурн  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Септември 30, 2009, 01:01:52 am »
:'( :'(обичкам си го уранчо, защото сивотата ме убивапо-силно звучене за сатурн не съм чула!

И аз в началото се учудих,но после си помислих,че Марая сигурно е имала предвид сивотата,а тя е по Сатурн  ;)

нухе :) има аспекти ,които остават за цял живот :'( меркурий секстил меркурий! и хора,при които този ,заради когото е отворена темата работи на високи честоти! колкото и нескромно да звучи не съжалявам ,че сме от тях! :) :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Септември 30, 2009, 01:09:21 am »
Наталния Уран ми е в 1-ви Дом, в широк съвпад (6 гр.) със АСЦ. Управлява 3-ти Дом.
Тр. Уран в момента е в началото на 4-ти Дом. В последните месеци смених 2 пъти местоживеенето си, в рамките на града :)

за уран 6гр. въобще не са много ;D.особенно с асц.добре ,че смяната е само в града ;D ;D ;D,приготви се за още смени!приготви се за липса на сън!приготви се за фуния в главата си!за мн.инфо , от чужди места,приготви се за много работа в сферата на астрологията ,както и езотериката!има и още неща , ама за сега това инфо ти стига! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Септември 30, 2009, 01:12:29 am »

а тригона на уран със слънце донесе ли нещо по-съществено по отношение на мъжа ти?

Нееее,поне засега. Промените са при мен.Уран ми съуправлява 4 дом,щото Водолей ми е интерсептиран там.

значи скъпа ми приятелко ,разбирам ,че става дума за другите "определения"на 4-ти. А С РАБОТАТА ПО УРАН ;D ,СИ ПОЧИСТИЛА КАРМАТА ПО 4-ТИ. ми браво Скарлет!
правилно ли е тълкуванието ми? :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Септември 30, 2009, 01:14:16 am »

Ей така действа Уран в положоителен аспект към Слънцето.
[/quote]

;D ;D ;D и не само ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Септември 30, 2009, 01:24:12 am »
Yран ми транзитира в 9 дом, в натала управлява 7 и 8 дом, а като диспозитор на Слънцето- 1 и 2.
Тази година ми върви на възобновяване на връзки с хора, които така да се каже бях отписала. Приятели, които от дълги години живеят в чужбина се появиха отново  в живота ни-на мен и съпруга ми, срещи и разговори с роднини,близки и не толкова, живеещи също в чужбина. С 5-6 човека се срещахме, а и посрещахме. С някои от тях не се бяхме виждали 20 години.

Да и аз пропуснах да пиша че уран ми е господар на 7 и 8ми дом :)
И с тр на уран през девети,много комуникирам с приятели и хора живеещи в чужбина.
Но по-скоро по интернет,засилена комуникация.Е,че се видях с 2 приятелки на живо това лято,защото си бяха дошли за малко тук, е едно на ръка :)

ама аз го видях ;D и затова съм сигурна ,че ще отпрашиш в чужбина! може на разходка ,може за няколко месеца ,може и за по-дълго!нямах време и не съм се задълбавала.но твойта карта е от говорящите! ;D много ти благодаря ,че ми позволи да я видя!
имам точна и ясна констатация за нептун в стрелец в пети дом и тя е:късно раждане на дете!дълбока връзка с него ,както и мн. любовни разочарования в търсенето на романтичния партньор! ;) :)
наистина благодаря!
такива карти съм виждала повече от няколко, а това за мен е доказателство за част от астроформулите! това ,че имаш луна в телец и то в съвпад с моя дсц е доволно показателно за партньорите ,които търсиш! емоцията ти е страхотна.проблем е психоматичната настроика на емоцията.
неуточнетите отношения с мъжете са ахилесовата ти пета ,но ТИ ИМАШ ДОСТАТЪЧНО ЗЕМЯ и това те прави от онези РИБИ ,ПРИДОБИЛИ ПО МАЛКО ОТ ВЕЧНИЯ КРЪГ И ОПИТ НА ВСИЧКИ ЗОДИЙ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА! :)
и си мисля,че все още не си срещнала ,онази любов ,която заслужаваш!
не се сърдиш ,че това не ти го пратих на лични ,а го изтипосах тук,нали? ;) ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Септември 30, 2009, 01:25:31 am »
Тр.Уран ми е точно на К6-преди няколко дена започнах ново лечение,общо взето нетрадиционно, на стар мой проблем,нещо което отдавана исках да опитам.Иначе Уран ми управлява 5 дом в натала и когато е транзитирал в 5-ти е правил квадрат с луна,Нептун и Марс-мога да опиша периода най-общо с нехармонични отношения.Освен това Уран е опозиция на Плутон в 12  ,подминал е тригон с Луната във 2, предстои и точен-след 3 гр.-куинконс със Слънцето и тригон с Нептун

що си мисля,че ще срещнеш някое гадже на работното си място? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Септември 30, 2009, 01:53:56 am »

това е по уран ;D ;D ;D , да виждаш по-далече и да разграничаваш кое какво е ,когато уран е в дева! представяш ли си?!-да запалиш пожар не в купата сено , а в сърцето на купата! ;D
убива те сивотата-САТУРН , обичаш свободата на мислите на ежедневието ,възможностите за нестандартни обяснения ,които придават други цветове -електрикови -ЦВЕТОВЕТЕ НА УРАН! :P :-*

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Септември 30, 2009, 02:33:51 am »
 :) , а някой има ли наблюдение на аспект уран тригон нат. асц и уран тригон ,секстил венера? :)
моля да споделите!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #69 -: Септември 30, 2009, 11:36:23 am »
:) , а някой има ли наблюдение на аспект уран тригон нат. асц и уран тригон ,секстил венера? :)
моля да споделите!

През  септ.1999 г . имах тр. Уран в тригон с МЦ.Работех изтощително и усилено тогава, без драстични промени в кариерата.След 2 години , когато беще в тригон с нат. Слънце и Венера- бях в майчинство; попътувах..бях доста уморена от недоспиване( малко дете). :)
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #70 -: Септември 30, 2009, 11:37:34 am »
Марая, моя Уран в Натала ми е в секстил с Венерата и АС-то, но предполагам,че ти питаш за транзитни аспекти. Очаквай разнообразие и успехи в любовта - бърз брак, влюбвания и т.н.
През кой дом ти транзитира Урана в момента и на кой дом ти е управител ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Септември 30, 2009, 03:50:49 pm »
уран в натала е в съвпад с мц,управлява 3-ти,транзита е през 4-ти!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #72 -: Септември 30, 2009, 06:34:32 pm »
В такъв случай, очаквай изненади с мъжа ти / бившия, ако мога така да го нарека / .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #73 -: Септември 30, 2009, 06:47:56 pm »
Цитат
а някой има ли наблюдение на аспект уран тригон нат. асц и уран тригон ,секстил венера? Усмивчица
моля да споделите!
Точния тригон ми е бил 2008 г,5-9 дом.като в същото време е правил тригон с Луната и нептун във 2.Периода беше стабилен финансово и нехармоничен емоционално в личен план

*

Mia21

• 2502
« Отговор #74 -: Октомври 01, 2009, 09:14:17 am »
Някой има ли опит с транзит на Уран през 10-ти дом?Какво му се е случвало?
В натала ми се намира в 5-ти дом,а управлява 7,8 и 9-ти.Натална квадратура с Марс на Ац-та.Декември месец ще ми направи точен секстил с Венера.След това с Меркурий и Слънце.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #75 -: Октомври 01, 2009, 09:31:24 am »
В момента от около две години. Всъщност нищо особено - Уран ми управлява 9-ти в натала и е разположен в пети натален в съвпад с Меркурий. Върнах се на работа след майчинство. Смених си работата, но не и дейността всъщност. В професионален план по-скоро е равно и застойно, няма нищо общо със стреса преди, няма шокове, но и няма върхове. Малко се "поскрих" от публиката и работя повече с компютъра. Преди бях в ежедневен пряк контакт с много хора - знайни и непознати. Сега съм малко в нелегалност, контактът е опосредстван - телефон и комп. Не пътувам толкова често, колкото преди, имам по едно - две чужбински излизания годишно, което си е направо, като да си седя заключена в къщи, в сравнение с предишната ми работа. Предпочитам да свърша всичко през интернет - всички контакти с официални институции, данъци, плащания, та даже и консултацията с лекар ако може да става през нетя. За последното съм абсолютно сериозна!
Между другото шефът ми е като че ли повече уранианец. Тоест, Телец е, но като визия, образование, професия, интереси и начин на работа има много уранови черти.
Друго - установих, че съм се заровила до нездравословна степен в астролитература. Изпонакупих и свалих от нета толкова много книги, че нямам време да изчета и 1/50 от тях. Но аз съм си от този тип - трупам знания чрез информация, а след това в някакъв момент си позволявам да се плясна в практически казуси и го давам на гола интуиция, без да знам откъде ми идва.

Соларният ми асц. тази година е под управата на Уран, но там и бездруго си е мътна и кървава, та Уран ще ми е най-малката грижа.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mia21

• 2502
« Отговор #76 -: Октомври 01, 2009, 09:39:05 am »
Това майчинство от кои положения да го търсим.Казваш,че наталния ти е в 5-ти.Да не би да е оттам?

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #77 -: Октомври 01, 2009, 09:57:54 am »
Някой има ли опит с транзит на Уран през 10-ти дом?Какво му се е случвало?
В натала ми се намира в 5-ти дом,а управлява 7,8 и 9-ти.Натална квадратура с Марс на Ац-та.Декември месец ще ми направи точен секстил с Венера.След това с Меркурий и Слънце.

От половин година. Продължава да се врътка около МЦ. Съвпад с нат. сатурн, хирон. Квадрат с нат. слънце. В натала упр. 8 и 9 дом. Имам сериозни мозъчни напъни да си сменям работата, но още не съм се активирала в тази посока. Мисля, мисля. Забележително за себе си откривам, че понасям с лекота невероятни, ексцентрични случки, които ми поднася съдбата и ги приемам почти като нормални събития. А иначе съм много Сатурнова, строга и не търпя големи отклонения от нормата, махам се. Сега даже ми харесва.  :P
Да не говорим как животът ме сблъска с доста "странни" хора. Определено уранов тип.  :o  
Чувствам се все едно ме е ударила "съчмата". Чакам да мине.  ???
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:03:37 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Mia21

• 2502
« Отговор #78 -: Октомври 01, 2009, 10:33:22 am »
Revati,право в десятката ме нацели.Засега безплодни напъни да си сменям работата,как ли не се мъча,чудя се какво да измисля,комбинации разни-на този етап нищо,но се надявам рано или късно да се случи.Освен това и аз попадам на някакви странни птици.Все си мислех,че няма с какво някой да ме изненада,но ме опровергаха една-две персони.Откъм събитийност-нула,на този етап.Чудя се вече тези транзити действат ли въобще или само си ги гледам в картата...

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #79 -: Октомври 01, 2009, 10:37:53 am »
Откъм събитийност-нула,на този етап.Чудя се вече тези транзити действат ли въобще или само си ги гледам в картата...
Mia21, аз горещо се моля да няма събийност точно по тр. уран, щото като четох какви ги върши на това място. Например може да се омъжиш внезапно, без много да му мислиш. Или да имаш ядове с данъчни и куп още "хубавини". Не искаааам.  >:(
Точно, когато кацна на МЦ, преди ок. шест месеца, ме привикаха данъчните за някакви неуредици. Дребни ядове, слава богу, но ме изуми как точно "сработи".
И аз преживях и видях неща, които не съм допускала преди, а съм поживяла. Или светът се е побъркал или аз. Ама няма какво да се прави. Ши търпим и ши гледаме филма. К'вот дадат.  :-\
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 10:43:14 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis