В момента от около две години. Всъщност нищо особено - Уран ми управлява 9-ти в натала и е разположен в пети натален в съвпад с Меркурий. Върнах се на работа след майчинство. Смених си работата, но не и дейността всъщност. В професионален план по-скоро е равно и застойно, няма нищо общо със стреса преди, няма шокове, но и няма върхове. Малко се "поскрих" от публиката и работя повече с компютъра. Преди бях в ежедневен пряк контакт с много хора - знайни и непознати. Сега съм малко в нелегалност, контактът е опосредстван - телефон и комп. Не пътувам толкова често, колкото преди, имам по едно - две чужбински излизания годишно, което си е направо, като да си седя заключена в къщи, в сравнение с предишната ми работа. Предпочитам да свърша всичко през интернет - всички контакти с официални институции, данъци, плащания, та даже и консултацията с лекар ако може да става през нетя. За последното съм абсолютно сериозна!
Между другото шефът ми е като че ли повече уранианец. Тоест, Телец е, но като визия, образование, професия, интереси и начин на работа има много уранови черти.
Друго - установих, че съм се заровила до нездравословна степен в астролитература. Изпонакупих и свалих от нета толкова много книги, че нямам време да изчета и 1/50 от тях. Но аз съм си от този тип - трупам знания чрез информация, а след това в някакъв момент си позволявам да се плясна в практически казуси и го давам на гола интуиция, без да знам откъде ми идва.
Соларният ми асц. тази година е под управата на Уран, но там и бездруго си е мътна и кървава, та Уран ще ми е най-малката грижа.