Здравей Гост

ЛИЧНА МАРАЙСКА

• 418 Отговора
  • 46449 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ЛИЧНА МАРАЙСКА
« -: Септември 28, 2009, 05:35:14 pm »
 ;D ;D ;D, мии и аз да не остана по назад от Док ;D.
кой квото иска да пита да пита.щото май пооспамихме другите теми :-[ :-[ :-[
ама на ретро мерк ;D-късно се сещаме,макар ,че по-добре късно отколкото никога са казали братушките!

а и аз смятам да питам за някой работи ;)....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
Re:ЛИЧНА МАРАЙСКА
« Отговор #1 -: Септември 28, 2009, 05:43:06 pm »
Kaто имаш опит с Плутон, к'во да очаквам от него през следващите години, докато ми стърже по светилата и най-личните планети: сески квадрат с Луна в 1 дом, полуквадрат със Слънце в 7 дом, точен квадрат с Марс в 4 дом, квадрати с Плутон, Уран, Юпитер в 3 дом, квадрат с Венера в 9 дом? Той е във 2^ на 6 дом.
п.п.Сал един тригон със Сатурн в 10 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Септември 28, 2009, 06:02:37 pm »
Kaто имаш опит с Плутон, к'во да очаквам от него през следващите години, докато ми стърже по светилата и най-личните планети: сески квадрат с Луна в 1 дом, полуквадрат със Слънце в 7 дом, точен квадрат с Марс в 4 дом, квадрати с Плутон, Уран, Юпитер в 3 дом, квадрат с Венера в 9 дом? Той е във 2^ на 6 дом.
п.п.Сал един тригон със Сатурн в 10 дом.

квадрат и половина е сериозно изпитание.принципно това е аспект , които не действа явно....замесените светила ,а и домовете ме навяват на мисълта ,че ще има сериозни трансформаций по отношение на психикиката и емоцийте ,на чувствата , а  аспекта действа силно, но скрито. очаквай скрити удари ,обрати в ситуацийте. ще се бориш ,ще падаш ,ще ставаш.тотална промяна в отношенията с жени от близкото ти обкръжение,/майка,сестра,дъщеря..../
семейни трансформаций и освобождаване.интензивно ще започнеш да усъвършенстваш знания ,ще ти се предложи възможност да пътуваш в чужбина и ще пътуваш.и всичко това със сигурност в името на соц.статуса и кариерата. ;) :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Септември 28, 2009, 06:13:14 pm »
Поограничих контактите с някои особи от женски пол, че нещо ме изсмукваха -нищо лично, просто интуитивно усетих, че е по-добре -любезни и хладни отношения. :)
плуто е и подсъзнание.нормална реакция-самозащита :). :)

*

mamma_mia

« Отговор #4 -: Септември 28, 2009, 06:30:54 pm »
Честито ти ново пространство в сайта ;D
А на мен какво ще ми предскажеш? :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Септември 28, 2009, 06:33:21 pm »
кажи къде те сърби ;D :P :P?

« Отговор #6 -: Септември 28, 2009, 06:39:40 pm »
    Марая, окупирала си целия форум, откъде тая енергия, откъде тоо Вулкан  ;D ;D ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Септември 28, 2009, 06:45:18 pm »
    Марая, окупирала си целия форум, откъде тая енергия, откъде тоо Вулкан  ;D ;D ;D.

ква окупация те гони... ;D ;D ;Dактивна съм!не съм пасивна ;D ;D ;D!
енепгията ;D ;D ;D ;D
слънце в стрелец
марс в козирог ;D и един голям земен тригон ,знанията трЕБЕ да се материализират.иначе са бла,бла.
писна ми от скелети,убийци и все тъмни работи.та рекох ,я малко по-практично ,докато мерка е ретрро! ;D
а на теб ,ако не ти харесва не ме чети! ::)

*

mamma_mia

« Отговор #8 -: Септември 28, 2009, 06:51:04 pm »
Навсякъде ;D
Но давай на слуки,която тема си избереш.
Всъщност нещо любовно не ми ли предстои :-[ :-[ :-[ :-[

« Отговор #9 -: Септември 28, 2009, 06:54:24 pm »

ква окупация те гони... ;D ;D ;Dактивна съм!не съм пасивна ;D ;D ;D!
енепгията ;D ;D ;D ;D
слънце в стрелец
марс в козирог ;D и един голям земен тригон ,знанията трЕБЕ да се материализират.иначе са бла,бла.
писна ми от скелети,убийци и все тъмни работи.та рекох ,я малко по-практично ,докато мерка е ретрро! ;D
а на теб ,ако не ти харесва не ме чети! ::)

Напротив, драго ми е даже  :). Просто се учудвам, кой е транзита който така е повлиял.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Септември 28, 2009, 06:54:39 pm »
Навсякъде ;D
Но давай на слуки,която тема си избереш.
Всъщност нещо любовно не ми ли предстои :-[ :-[ :-[ :-[

абе жено ,аз ни на таро ,ни на фасул ,ни на косми ,ни на въшки ;D ;D ;D,гледам.качвай си картата и да пробваме.минали събития,сегашни ,че и бъдещи.тя затова е науката .не да се правиме на ЕНтелигентни и капацитетни. :)
без майтап ,ако нещо те интересува ,качвай данни или на лични и питай!

*

mamma_mia

« Отговор #11 -: Септември 28, 2009, 07:10:15 pm »
http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=bfi1254157289w.gif

Хайде кажи сега нещо лИбовно :) :-[

*

veshti4ka

« Отговор #12 -: Септември 28, 2009, 07:11:32 pm »
абе жено ,аз ни на таро ,ни на фасул ,ни на косми ,ни на въшки ;D ;D ;D,гледам.

а на пъп гледаш ли  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Септември 28, 2009, 07:17:34 pm »

къде се буташ в а републиканска :o?
ако си омъжена ,брака ти е повече от нестандартен.все си мисля,че нямаш такъв законен ???.
възможно е да имаш партньорски търкания.като категорично събитие смятам ,че ще отпрашиш някъде по чужбината в близко време. :)

« Отговор #14 -: Септември 28, 2009, 07:26:09 pm »
   Точно това исках да те питам Марая, кое в хороскопа - показва миграциите. Не казвам емиграция, нито имиграция, нито пътешествия. А явлението миграция, което е разпространено напоследък, кажи речи 1/3 от населението в България пътува в чужбина, за да се прехранва.  Дали Уран има връзка с това, засяга се цяло поколение, нали така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Септември 28, 2009, 07:34:44 pm »
   Точно това исках да те питам Марая, кое в хороскопа - показва миграциите. Не казвам емиграция, нито имиграция, нито пътешествия. А явлението миграция, което е разпространено напоследък, кажи речи 1/3 от населението в България пътува в чужбина, за да се прехранва.  Дали Уран има връзка с това, засяга се цяло поколение, нали така.

уран-свобода ,водолей-колективно!ако говорим за европа ,аз не го приемам за миграция,защото ние имаме една нова държава-обединена европа.
9-ти дом се свързва с чужбината , 12-ти също.
но уран в 9-ти може да донесе и висши знания ,не само внезапни пътувания. тук е философията,тук е астрологията ,тук е религията. уран може да донесе всичко ,дори смяна на религията.нестандартни чужденци,внезарни прозрения. уран е неочакваното. риби е духовния знак.не случайно според мен много и все повече хора се обръщат към духовното,към астрологията ,към езотериката.
като цяло ,за да приемеме ,че уран в риби е донесъл миграция на българите би следвало да потърсим и други констелаций за това.

*

mamma_mia

« Отговор #16 -: Септември 28, 2009, 07:55:15 pm »

къде се буташ в а републиканска :o?
ако си омъжена ,брака ти е повече от нестандартен.все си мисля,че нямаш такъв законен ???.
възможно е да имаш партньорски търкания.като категорично събитие смятам ,че ще отпрашиш някъде по чужбината в близко време. :)
Аааааа няма да минеш само с толкова малко ;D
Дай още де ;D
Да,живея на семейни начала(никога не съм искала да подписвам).Партньорски търкания имам всеки ден ;D
Ток тече-висок.Страхотно напрежение.
А за чужбина,просто не вярвам.Била съм по чужбина не малко през живота си, и много ми е хубаво там.Но за сега смятам,че е невъзможно,но знае ли човек. :)
Хайде кажи сега нещо лИбовно :-[

« Отговор #17 -: Септември 28, 2009, 07:56:51 pm »
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Септември 28, 2009, 07:58:49 pm »
   Да питам и аз нещо да ми пророкуваш.....

и аз да питам нещо ,може ли?
за какво я ползвате астрологията? :)

« Отговор #19 -: Септември 28, 2009, 08:09:01 pm »
   Да питам и аз нещо да ми пророкуваш.....

и аз да питам нещо ,може ли?
за какво я ползвате астрологията? :)
Хоби ,че с тва ежедневие започнаха да ми се изглаждат гънките на мозъка.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent