Остава сирак на десет годишна възраст, след като майка му почива от туберкулоза, а две години по-късно баща му умира от рак. Поради това заминава за Англия при чичо си
Е, много бързо се предаде.
А часа на раждане откъде го издири?Тук има ранна загуба и на двамата родители, това може да се използва за насока.
марс- нептун понякога дава двуполюсна ориентацияа марс в риби потентност и интерес към жените
И тема за педали ли има. Мм колко интересно. Чувал съм за спекулации с Марс в Близнаци. Ама не знам до колко е вярно. Все пак и аспекти са нужни.
Ето карти - без часове са правени.
Цитат на: priya в Ноември 25, 2010, 05:38:59 pmЕто карти - без часове са правени.
Единия направо не е истина...Скорпион с марс на трон :rolleyes: :rolleyes:......
Тоя в скорпион оба4е изби рибата.... :rolleyes:
Цитат на: Марая в Ноември 25, 2010, 05:57:49 pmЗа Близнашкия марс съм по-така...., той харесва вси4ко.....Зна4и шъздушните марсове са нож с две остриета.... :blink:Тоя в скорпион оба4е изби рибата.... :rolleyes: Прия , а кога се е слу4ило при скорпиона?След 2001-2002. Тогава му беше голямата раздяла с момиче, за което искаше да се ожени, с което бяха заедно от гимназията. Но нея просто не я задоволяваше това, което той можеше да й предложи, най-вече в материалната сфера. А то не беше хич малко. Тя замина за чужбина на специализация и се бракува за тамошен финансист. Повече от 2 години той не беше на този свят от случилото се.
За Близнашкия марс съм по-така...., той харесва вси4ко.....Зна4и шъздушните марсове са нож с две остриета.... :blink:Тоя в скорпион оба4е изби рибата.... :rolleyes: Прия , а кога се е слу4ило при скорпиона?
Хубав е, и доста секси. За женски вкус също, аз от години си имам crash по него, но само до флиртове се е стигало