Здравей Гост

Обратните

• 204 Отговора
  • 30807 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Обратните
« Отговор #140 -: Ноември 25, 2010, 11:08:00 pm »
еее направо не можах да повярвам....sunrain.....на промяната... :blink: ;D :wub:

И ти ли ме харесваш - не е спам, на място сме. ;D :P За "уу"-то се шегувам, тъй като днес Синухе обърна внимание на липсата на "ууу" при Кая. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Ноември 25, 2010, 11:20:32 pm »
Познавам гей -лъв....
19.08.1987г. Исперих 10:30 сутринта....
Качете картата , щото ми е малко трудно в момента... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Ноември 25, 2010, 11:23:11 pm »
също съвпада Слънце/Луна....но пък знака е мъжки...

Ами аз какво говоря-често именно силният мъжки акцент прави "белята", доколкото често влиза в сила закона за подобието,а не този за противоположностите.А най-склонни към подобие са Овен и Водолей като знаци и донякъде Близнаци.

Айде стига бе , водолейския марс :P :P е най-безпристрастния.... ;D ;D Няма претенции , важното е да е дупка...
ТОВА НЕ КАСАЕ НИТО ЕДИ ВОДОЛЕЙСКИ ФОРУМЕН МАРС/

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #143 -: Ноември 25, 2010, 11:26:16 pm »
също съвпада Слънце/Луна....но пък знака е мъжки...

Е, хайде сега....не се габаркайте с новолунието. Изобщо не е определящо сексуалната ориентация.

Венерата е мажорно неаспектирана - това е първия проблем с жените.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Ноември 25, 2010, 11:43:38 pm »
По принцип Водолейския Марс сам по себе си далеч не се вълнува от дупки-каквито и да са те  ;D

Всеки Марс се вълнува от дупки  :P ;D ;D
Турболенцията е въздушна дупка.... :P ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #145 -: Ноември 25, 2010, 11:44:26 pm »
Е, хайде сега....не се габаркайте с новолунието. Изобщо не е определящо сексуалната ориентация.

Венерата е мажорно неаспектирана - това е първия проблем с жените.

Баланса ИН/ЯН първо се търси по светилата,после по Венера/Марс.Сексуалната ориентация 1во тръгва от усещането за Аза и идентификацията,после се включва избора,афинитета (Венера) и действието (Марс).

Първо Венера не винаги са жени-а това какво цени и харесва дадената личност.Жените са 1во по Луна,а тук тя е в точен съвпад със Слънцето в мъжки знак,където то екзалтира.

Ти така мислиш. Аз мисля, че домакинята, съпругата и майката са по луната, а жената като любовница е по Венера.
Освен това новолунието не е показател за афинитет към своя пол, а по-скоро е показател за темперамент - в случая мъжки, понеже Слънцето е в екзалтация в Овен. А виж, опозицията на Слънце и Луна с Плутон е вече друга работа и може да показва както склонност към доминиране, така и желание да бъде доминиран.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #146 -: Ноември 25, 2010, 11:48:14 pm »
Ти първо виж има ли човека жена,че да тръгваш и за любовница  ;D

А и Луна= биологични нужди, а Венера=естетически

а тука голяма роля играе именно биологията,която отразява идентификацията-или отново светилата+асц

Нееее, ти първо виж опозицията а Слънцето и Луната с Плутон, като се заговори за светила. Новолунието само по себе си нищо не върши.

ПП. Приятелят ми има същото новолуние в Овен и не е "мека китка".
Познавам сумати хура, родени по новолуние - всичките нормални.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #147 -: Ноември 25, 2010, 11:58:22 pm »
Priya, твоя приятел, дето прилича на американския актьор и самия той е актьор, ходи ли на салса? Малко ми е странен въпроса  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #148 -: Ноември 26, 2010, 12:01:02 am »
Така е, често съм забелязвал големи издънки от уж "силен" Скоприон, с подчертан акцент..

Е дай някоя карта, какво само се хвалиш, че сте си близки.  :93: 

*

sunrain

• 6710
« Отговор #149 -: Ноември 26, 2010, 12:05:54 am »
До тук моите впечатления стават все по-явни в полза на Марс във Венерин знак или въздушен евентуално задължително като присъствие в карти на "мъже с мъже". В пуснатата от Ванила, също, а Марс все пак е диспозитор на Слънцето или въпросното новолуние, което нищите.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #150 -: Ноември 26, 2010, 12:06:30 am »
Priya, твоя приятел, дето прилича на американския актьор и самия той е актьор, ходи ли на салса? Малко ми е странен въпроса  ;D

Танцува добре, и с музика се занимава - експериментална, напълно възможно е да ходи и на салса, аз не знам за такива му дейности...

Снощи май танцувах с него  :blink:, от 1 месец ходя на салса и чача, но ще си мълча и няма да му казвам. Всъщност от София ли е?  ;D

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Ноември 26, 2010, 12:13:02 am »

Танцува добре, и с музика се занимава - експериментална, напълно възможно е да ходи и на салса, аз не знам за такива му дейности...

Снощи май танцувах с него  :blink:, от 1 месец ходя на салса и чача, но ще си мълча и няма да му казвам. Всъщност от София ли е?  ;D

:88: Браво ! Аз дълго ходих преди няколко години....Това е най-добрия фитнес....

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Ноември 26, 2010, 12:22:29 am »
Ей тая опозиция Луна/Плутон колко съм я мислил, понякога имам чувството, че води до такива изкривявания, но са ми твърде малко наблюденията при такива хора, но все едно са меки китки..

Чела съм, че дава доминиращи майки. А при един мъж образът на майката често се проектира върху образа на бъдещата му жена и затова нямат нищо против да бъдат доминирани, но това не означава, че ще смени "резбата". Един или два показателя не са достатъчни. Все пак в тази карта не знаем кои са домовете, за да направим прецизна интерпретация.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #153 -: Ноември 26, 2010, 12:40:48 am »
Е няма вид на гей. По-скоро актьорче, може да преиграва и да обича да влиза в някакви образи, включително и по отношение на секса.   

*

sunrain

• 6710
« Отговор #154 -: Ноември 26, 2010, 01:00:34 am »
Имах предвид излъчването от картата, че не мисля да става за такъв.  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #155 -: Ноември 26, 2010, 01:11:22 am »
Много често се случва напоследък, Синухе, прав си.  

Нали видя горепосочените примерни, не е нужно да има излъчване. :D

Напротив, Крис, аз виждам разликата, за мен другите карти по-горе имат такова, не че е задължително да ги праща категорично на другия бряг, както вече стана дума, но вече си имам относително точни изводи за подобни проявления.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #156 -: Ноември 26, 2010, 01:48:27 am »
Един въпрос - кой и къде е казал думичката задължително? ;D

Никой не е казал, обясних, че да не помислиш нещо /че го смятам категорично, макар вече да изразих мнение, но може би си ме подминал/, обикновено се хващаш за всяка дума. ;D Надявам се бях кристално ясна, до колкото нещо може да е ясно на Меркурий в Риби. :P  

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Ноември 26, 2010, 02:01:13 am »

Ами то от по 10 планети във всяка карта и от по 30* във всеки от 12те знака, все някоя е нормално да попада в първите или последните градуси на знак, ми се струва на мен... :-\

Пък Венера не е дори малефик, за да играе силно подобна роля, дори с такова разположение...

Гледал съм много карти-във и извън форума,за да знам,че анарета не се пада толкова често-за всяка планета има  30 възможни градуса на заетост и само това за всяка от тях поотделно в дадена карта означава 1 от 30,като си говорим за възможните вероятности.А карта с няколко анаретни планети е още по-голяма рядкост,но и такива изкачат напоследък.

Анаретната Венера е важна дори и за такива случаи (макар че нямах предвид точно това, казах по принцип за картите във целия форум напоследък,а не само в темата)-защото означава наработено или вече изчерпващо се качество,опитност,което я прави специфична.А и това е планетата,която се свързва със задоволяването,сетивната страна на нещата и в подобна тема играе по-съществена роля.

Какво общо имат "малефиците"?Еднополовите връзки не винаги са проблем,нито са смятани за изкривявания за тези,които са запознати с езотеризма и други.Макар че според маите по-лоша планета от Венера няма  ;D

Само това приемам макар и с Уран на МЦ..., нестандартна и дива , в съвпад с Плутон....Въобще не ми пука -важно е всички да са доволни и щастливи... ;D ;D...
НО ...Но щеше ли вселената да ни създаде двуполови.....?! , не езотеризъм , не мистицизъм , не астрология.....каквото и да ми кажеш....не го приемам за нормално! :tongue2:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #158 -: Ноември 26, 2010, 02:03:54 am »
Незнам, аз нямам проблем с тях, да си водят живот, който им доставя удоволствие. Ако има нещо, което не ми допада, то е на лево в поведението и особено при мъжете и в този ред на мисли се зачудих защо сред политиците поне в БГ има много "нежни" души.  ;D ;D Кажете своите предположения.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Ноември 26, 2010, 02:07:56 am »
Незнам, аз нямам проблем с тях, да си водят живот, който им доставя удоволствие. Ако има нещо, което не ми допада, то е на лево в поведението и особено при мъжете и в този ред на мисли се зачудих защо сред политиците поне в БГ има много "нежни" души.  ;D ;D Кажете своите предположения.   

:03: :03: :03: Висок процент и половината са скрити....
Жином , дай една драйфаща-стига си се стискал! :-X :-X