Здравей Гост

Обратните

• 204 Отговора
  • 30780 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Обратните
« Отговор #180 -: Ноември 26, 2010, 07:37:36 pm »
Мен не ме дразни различната сексуалност, а донякъде превръщането й в модна тенденция и най-вече опитите да се парадира и да се отварят разни "врати" с нея. За гейовете сред българските политици да не говорим, те там са сякаш от кол и въже събрани.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #181 -: Ноември 26, 2010, 07:44:59 pm »
Мен не ме дразни различната сексуалност, а донякъде превръщането й в модна тенденция и най-вече опитите да се парадира и да се отварят разни "врати" с нея. За гейовете сред българските политици да не говорим, те там са сякаш от кол и въже събрани.

Според мен , голяма част от това общество има преди всичко проблеми със себе си ....
Егото е в основата....Някой го правят не защото им се иска , а защото за да успееш в днешно време трябва да си или Гей или с еврейски произход.. :blink:
Не може да се отрече факта , че е доста сплотено общество , което умее да защити интересите си , вън от собствените си територий...Вътре обаче има не по-малко гняв , страх , ревност.... 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #182 -: Ноември 26, 2010, 09:45:34 pm »
Успяхме пряко или косвено да свържем сексуалността с почти всички планети:)
 Май пропуснахме Меркурий и Нептун, но при добро желание и на тях ще им намерим място:)
Снощи гледах някакъв филм на тая тема – силен, въздействащ:)
С една дума, важно е чувството на щастие, когато обичаш и си обичан:) Лошото е, че някъде четох, че любовта траела само 7 месеца:) Как ли ги изчисляват тия неща:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #183 -: Ноември 26, 2010, 09:48:58 pm »

[/quote]
Да,  ;D сетих се за Нептун..., но той е божествената любов , той не признава материята , той е мъглата , онази чрез която стигаме края...
[/quote]
 Май пропуснахме Меркурий и Нептун, но при добро желание и на тях ще им намерим място:)
Снощи гледах някакъв филм на тая тема – силен, въздействащ:)
С една дума, важно е чувството на щастие, когато обичаш и си обичан:) Лошото е, че някъде четох, че любовта траела само 7 месеца:) Как ли ги изчисляват тия неща:)

[/quote]

По-скоро мисля за Уран- нестандартния , ексцентричния , онзи за които всяка форма на ограничение е безсмислица.... :unsure: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #184 -: Ноември 26, 2010, 09:54:36 pm »
Любовта траела само 7 месеца?
Кой го казва АН? :-\
СПОРЕД МЕН ЛЮБОВТА Е ВЕЧНА....Ние се раждаме с любов , живеем за любов и умираме с любов или от любов...

:P Философско ми е днес....Времето е такова- само за любов. ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #185 -: Ноември 26, 2010, 09:58:20 pm »
СПОРЕД МЕН ЛЮБОВТА Е ВЕЧНА....Ние се раждаме с любов , живеем за любов и умираме с любов или от любов...

Samo istinskata lubow ostawa wezna, drugata e s srok na godnost. :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Ноември 26, 2010, 10:00:49 pm »

Samo istinskata lubow ostawa wezna, drugata e s srok na godnost. :85:

Аз вярвам в истинската и знам , че я има! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #187 -: Ноември 26, 2010, 10:03:24 pm »

Имам си такова тригонче в радикса, но отвъд фантазиите обикновено не стигам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Ноември 26, 2010, 10:09:53 pm »
Май пропуснахме Меркурий

Хич не е за изпускане,макар да не е основен критерий в даденото разглеждане.Има едно клише,че най-големият сексуален орган на жената е умът и-но нима това не важи за всички съзнателни същества!  :o ;D

Мисля,че Меркурий е ключ към бисексуалността и признаването и вътре в ума на самият човек,когато е налице.Т.е. за хора,които нямат крайно задържане на даден бряг и имат изразена двойнственост (за разлика от чистите хетеро и хомо),аспектите и мястото на Меркурий дават способността човека да го възприеме по-лесно при определени връзки (примерно с Уран,Нептун и Плутон или знаците им).Факт е че човек първо вижда нещо в ума си и ако идеята му харесва,чак тогава предприема действие да я осъществи.

Меркурий е безполов... :blink:
 :o Силен мерк , дали не бил проявил и това качество? :unsure: :-\

http://www.youtube.com/watch?v=RmFwWGBfChg&feature=related

*

sunrain

• 6710
« Отговор #189 -: Ноември 26, 2010, 10:21:53 pm »
Закъде без Меркурий.  ;D То, ако хвърлиш поглед назад в темата върху картите, които е пуснала Хело сериозно присъства като влияние, дали има отношение към домове, свързани със секса, дали като управител на възлите, дали на АЦ/ДЦ, подвижния кръст е застъпен основно.

Изводите са направени по тях от участниците още в началото, кога се проявява вече е наистина интересно и защо при едни е така, а инак другояче, явно е труден въпрос за разгадаване.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #190 -: Ноември 26, 2010, 10:48:33 pm »
има резон за Меркурии.
четох една история за Афродита,която била хваната от съпруга си в златна мрежа,докато завър6вала поредната глава от ''В любов и война всичко е позволено'' ;D с бог Арес. Всички богове станали свидетели на измяната и открито проявявали недоволството си от тази толкова небожествена постъпка,единствено Хермес поогледал Афродита и се пошегувал с тягостната ситуация като след време сам започнал да се вижда с нея.

От Меркурии е ума,а както писа Синухе,всичко се заражда там.

образа на Хермес (психологическия), мисля, беше бог на границите и преминаването от едно измерение в друго.Той е и пратеника на боговете и в зависимост от принципа на планетата (Бога),която търси Меркурии,такова ще е и неговото влияние,тъсене,отношение.

но дори само като принцип и качества,планетата е двуполова и в аспект с Венера или Марс/Плутон (планети,свързани с либидото и желанията) би била предпоставка за хомосексуализъм,тъи като ума се поддава на вън6ни влияния и с досег до ''любовна'' планета,ще създава съответните вибрации и нюанcи

*малко недовър6ено го оставям,но това е засега.
« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 11:22:29 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #191 -: Ноември 27, 2010, 12:44:07 am »
От десетилетия следя хороскопите на хора, родени по едно и също време и на едно и също място. Единият е с „нормална” сексуална ориентация, а другият- с различна.
Опитът ми дава основание да приема, че отговорът за тия предпочитания не е в пряка зависимост от радикса- по скоро гени, среда, възпитание.
Т.е. едни и същи астрологични фактори при един човек ще се проявят като различна сексуална ориентация, а при друг- примерно в избора на професия или начин на живот.
В случая има нещо друго, което ми прави впечатление.
Смятам, че хора, на които астрологията им идва „от вътре”, няма да се шокират повече от сексуалната ориентация на някаква личност, отколкото от предпочитанията на въпросната личност към музиката, примерно.
По тоя повод въпросът ми е: - кое в хороскопите ви ви кара да обръщате специално внимание на сексуалната ориентация на другите, а някои от вас да се шокират и дразнят от нея?

АН , би ли ни поставила две карти?!- , да ги анализираме и да потърсим изводи. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Ноември 27, 2010, 12:54:22 am »

Вие сте...Мой бивш служител.... ;D
Не издържах ....искаше всички клиенти на офиса...Пускаше ръце , гонеше ги по стълбите... :-[ :-[ :-[ :-[
Резил!!!
Голям резил...и още нещо имаше гласа на Парцалев.../лека му пръст , че му дигам кокалите/...
Опита се да ме обере една нощ , да открадне пари и документи... :angry: с мръсна газ се прибрах от Сандански..., върна всичко с изключение на покупките които беше направил -около 1000 лева... :angry: :angry:
Мълчах , но не издържах! АБЕ ПЕДАЛ ЛИ Е НЕ МИ ГО ХВАЛИ!

« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 01:12:50 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #193 -: Ноември 27, 2010, 01:24:05 am »
Ами с този гигантски "+" квадрат/доста точен при това/ из всякакви знаци и стихии/домове - какво очакваш? ;D

Прия , виж луната в Близнаци , екзалтиран Марс....и съвпада на луната с Хирон...
Има някаква закономерност в тоя Хирон...мамка му и прасе! :rolleyes: :-\
Не мислиш ли? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Ноември 27, 2010, 01:28:44 am »
Хирон аз го разглеждам като доста специална планетка. Той концентрира форуса -според разположението си по дом/знак/аспети/ - показвайки къде ще бъдат слабите електрични спойки на проводност в картата - къде се предполага да даде нещо на къде,, и къде са най-големите наслади в живота на натива, изпитания и уроци - по тежест... И да, в тази карта - това се покрива...

Q , го погледни и в другите...Според теб как *звучи* там? :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #195 -: Ноември 27, 2010, 02:48:45 am »
Беше много красив , ужасно красив! А мъжете около него ме караха да се чувствам мръсница...Предизвикваха ме на дуел... ;D ;D
Трябваше ми спешен контакт със световна компания , много силна и много важна в България....
Търсих политици , целия арсенал вкарах..., бях жена и мъж..., абе всичко - нямаше проблеми..., но във времето..Еййй , нямаше пробив...Но въпросното лъвче ми доведе на крак зам.изпълнителния директор...Краченцата ми омекнаха..., за минутка забравих , че съм в преговори съблазнявах , целия женски арсенал беше изваден на масата 4 валета , 4 девятки....., но.... :( :'( играта се оказа без коз....Красивия мъж си падаше по мъже....
Та как да ги обичам....? :'( :'( :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Ноември 27, 2010, 03:26:02 am »
Ееее не може да имаш всички мъже на земята,ще трябва да си приземиш Юпитера в 7 дом  :P

Как мислиш,дали АСЦ му е точен? На Дева или Везни приличаше,щото и преди сме говорили,че човешките знаци дават най-много физическа красота.

Тръгнал Стрелеца да стреля-опъва тетивата,а то зайчето вече било ударено изотзад  ;D

Ох падам-в дуел уверен в себе си Лъв срещу също толкова уверен Стрелец,а се оказва че дуела е нечестен,защото целта вече е била на отсрещния бряг,а Лъва е с паднала Венера и му дреме през просото  :rolf:

И така Марая станала излишна и си нанесла травма за цял живот на анаретната Венера :'(

,която била свикнала на това  ;D

Добре,че не е това причината-твоята Венера да е паднала:

:93: :96:

Дърт козел такъв!!!! :'( :'( Не стига , че бях зависима от гей и педераст /щото служителя ми си беще педераст/ , ами и ще ми кажеш да си приземя упр. на слънцето в 7-ми дом....
Да бе да, ей сега...Но истината е , че ми беше криво...Признавам...
Асц-то още го мисля , макар , че от майка му имам часа...., но нали знаеш , че съм фен на Девата и я разпознавам...Абе спорна работа .., но повечко беше везна , толкова суетен , не съм виждала.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #197 -: Ноември 27, 2010, 03:28:23 am »
Тръгнал Стрелеца да стреля-опъва тетивата,а то зайчето вече било ударено изотзад  ;D

Стрелец с близнашки Юпитер докато избере кой от зайците да порази със стрелите си, току виж всички друг ги е отстрелял на задна дистанция.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #198 -: Ноември 27, 2010, 03:38:23 am »
Мълчах , но не издържах! АБЕ ПЕДАЛ ЛИ Е НЕ МИ ГО ХВАЛИ!

Кааак педал бе? :-[ С тоз Марс в козирог :rolleyes: Много е далеч от НептунЯ. Ти уби всичко детско в мен! ;D Ама то вЕрно - много подвижно-квадратна тая карта. Може и наистинина да е Дева на АС.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #199 -: Ноември 27, 2010, 03:54:11 am »

Стрелец с близнашки Юпитер докато избере кой от зайците да порази със стрелите си, току виж всички друг ги е отстрелял на задна дистанция.  ;D

:rolf: :rolf: :rolf:
Тоя близнашки юпитер все го целя..., но макар и точен окомер , много ми бЕга..... ;D ;D