Здравей Гост

Обратните

• 204 Отговора
  • 30775 Прегледи
*

Helo

Re:Обратните
« Отговор #20 -: Септември 30, 2009, 11:08:15 am »

3. За Джорд Майкъл съм написала.Само ще допълня,че неговото Слънце на 3 градуса в Рак,както и Сатурн в 8 дом е на 23 градуса във Водолей,които също се свързват със сексуални отклонения и безнравственост.

Скарлет, ти картата, която аз съм пуснала ли гледаш или имаш твоя карта на Джордж Майкъл?

В картата, която аз съм сложила Сатурн е на 22 градуса във Водолей, което според Назарова означава апендисит.

А Слънцето му е на 2 градуса в Рак.

Ти откъде четеш това за градусите?

*

Skarlet

« Отговор #21 -: Септември 30, 2009, 11:16:51 am »
 Слънцето му е на 2 градуса и 56 минути,което е почти 3 градуса.А Сатурн е на 22 гр. и 44 минути. Нали сме учили за приблизително равно? А градусите,знаците,неподвижните звезди и мъглявини за тенденции към безнравствено поведение и полови извращения ги има в медицинската астрология и в сайта за неподвижните звезди.Линк към него също бях пуснала някъде.От там съм ги учила.Ти нали я изтегли тази книга или греша нещо?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #22 -: Септември 30, 2009, 01:04:22 pm »
Марая е на мнение, че Луната в съвпад с Нептун в 5-ти дом дава гарантиран хомосексуалист. Аз това не съм го проверявала. Нямам такава база данни.

Марая,много моля, не ме тревожи.  :o :o :o. Синът ми ( 9 г.)  е  с Луна в 5-ти дом в Козирог 29.22 гр. и в малко широк съвпад с Нептун във Водолей 4.45 гр. Иначе,двете планети образуват много приятен тригон със Сатурн в Близнаци 0.10 гр. в 09 ти дом.  Също в  5-ти дом във Водолей имаме и Уран.

Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Skarlet

« Отговор #23 -: Септември 30, 2009, 01:10:05 pm »
toroni,не се тревожи.Нали написахме,че всяко нещо в картата има значение,не само отделни позиции на планетите по знак,дом и аспекти.Ако искаш,пусни картата му да я разгледаме.Не само постфактум да анализираме.Разбира се,ако се притесняваш,недей.Но така ще живееш все в страх,докато порасне.

*

Helo

« Отговор #24 -: Септември 30, 2009, 01:27:47 pm »

Lillie,това за възлите не го отхвърлям като възможност,но нека не се забравя,че сега постваме карти на известни личности-което ще рече реализирани или с особена съдба така да се каже,с обществена изява,а силните възли по принцип се свързват с това и имат отношение към социализацията и следването на специфичен път.Ако това вземе да се повтори и при "простолюдието" може и да го разгледаме в по-голяма дълбочина  ;)

Познавам един с неясна ориентация, който има СЛВ в точен съвпад с асцендента. Има и наличие на негавни аспекти към посочените планети, но те са свързани с Венера, а не с Луната. Не е известен.

Във втората карта, която си пуснал СЛВ също е в съвпад с асцендента.
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 01:32:22 pm от Helo »

*

Helo

« Отговор #25 -: Септември 30, 2009, 01:51:52 pm »
Актрисата Дрю Баримор твърди, че е бисексуална. Между другото, още като е била дете, понеже е станала актриса в ранна възраст, разни от шоубизнеса са и давали наркотици и на 13-годишна възраст тя е постъпила в клиника за лечение от наркотична зависимост и се е излекувала напълно. Май и с алколола е имала проблеми в детството си. Това тя сама го казва в едно нейно интервю, когато е била на 15 години.

Ето нейната карта.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Септември 30, 2009, 02:00:40 pm »
Отбелязах това за възлите, защото в индийската астрология тяхното тълкуване е доста по-различно и не се свързва само с кармата и реализацията на душата. Позицията на Раху или Кету в знака на Асцендента е много показателна за начина, по който ни възприемат околните, т.е. специфичната енергийна вибрация, която излъчва роденият. Отношение към реализацията в социума и свързаните с това успехи/неуспехи има позицията на Раху/Кету в десети дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #27 -: Септември 30, 2009, 02:02:08 pm »
Ми,постнатите от Хело и Синухе допълнително карти са адски показателни.Нямам време да правя и на тях подробни анализи,но си е очеизбождащо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Септември 30, 2009, 02:14:36 pm »
Между другото, още като е била дете, понеже е станала актриса в ранна възраст, разни от шоубизнеса са и давали наркотици и на 13-годишна възраст тя е постъпила в клиника за лечение от наркотична зависимост и се е излекувала напълно. Май и с алколола е имала проблеми в детството си.

Да, в този смисъл картата е повече от показателна.
Слънце в Риби близо до МС в тригон към Уран в 5 дом, управляващ МС. Нептун в един знак със СЛВ в 6 дом, в гокленова зона. Нептун е в аспект с господаря на АС.

Отново имаме акцент върху мутабелния кръст - АС/ДС, оста на възлите, Слънцето и Венера/Меркурий. Всичко това в съчетание със съвпада Луна/Сатурн във воден знак във втори дом дава и предразположеност към злоупотреба с алкохола и опиатите, до степен на пристрастяване.
Но пък има много силен Марс - в екзалтация и в осми дом, в секстил с Юпитер.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #29 -: Септември 30, 2009, 02:18:36 pm »
toroni,не се тревожи.Нали написахме,че всяко нещо в картата има значение,не само отделни позиции на планетите по знак,дом и аспекти.Ако искаш,пусни картата му да я разгледаме.Не само постфактум да анализираме.Разбира се,ако се притесняваш,недей.Но така ще живееш все в страх,докато порасне.

Ето линк, че сериозно се замислих.. :o Съжалявам, но не знам как да я кача по друг начин. http://i638.photobucket.com/albums/uu101/Silvya_photo/astro_2gw_03_m_43561_13368.gif

*

Skarlet

« Отговор #30 -: Септември 30, 2009, 03:03:27 pm »
Асцендентът в Дева се управлява от Меркулий в Лъв,който е в падение по знак и е в съвпад с управителя на 8 дом-Марс. Двете планети са в опозиция с Нептун в 5 дом-управител на 7 дом. Тези аспекти показват и проблеми в сексуално отношение с партньорите. 5 дом се управлява от Сатурн,но той няма напрегнати аспекти нито към Меркурий,нито към Марс.Уран е в 5 дом,но той управлява 6 дом-работата и здравето.Тъй като има опозиция със Слънцето-упр. на 12 дом,това по-скоро е свързано със здравето на по-късен етап.Юпитер-съуправител на 7 дом е в заточение по знак и е в 9 дом.И с този Сатурн-съуправител на 6 дом,може да работи и да се ожени в чужбина или за чужденка.Десцендентът в Риби дава предпоставка за повече от един брак и поради опозицията му с Плутон,но и поради знака Близнаци.Предполагам,че ще има конфликти с партньорката си и може да последват изневери.Венера и тя е в падение по знак и е в 12 дом.Опозицията на Меркурий и Нептун не му дава реалистичен поглед върху партньорките и може да засили чувството му на обърканост. Луната е в Козирог- в заточение,но независимо от всичко това е доста амбициозен знак. И тя управлява 11 дом-приятелите,така че не бива да допускаш силно влияние като порасне от страна на приятелите му.Насочи го към някакво творчество като занимание,някакви компютърни графични разработки и дизайн.Още повече,че и Меркурий управлява 10 дом-кариерата му. Може да стане фотограф на фотомодели,знае ли човек? Но общо взето,има силна сексуалност-Марс/упр. на 8 дом/ в Лъв и трябва да се опиташ правилно да го възпитаваш.Нужна му е много любов и подкрепа.Опитай се да бъдеш с него приятел като порасне и да го насочваш в правилната посока.Не е задължително да стане хомосексуалист или би-но има предразположеност.И както вече споменахме,много зависи от възпитанието и средата.Ще бъде много важна средата му.Засега друго не виждам,че вече изкарах цяло дежурство във форума и се поуморих. Нека кажат и другите,може пък аз да не виждам всичко или правилно.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #31 -: Септември 30, 2009, 03:15:29 pm »
Асцендентът в Дева се управлява от Меркулий в Лъв,който е в падение по знак и е в съвпад с управителя на 8 дом-Марс. Двете планети са в опозиция с Нептун в 5 дом-управител на 7 дом. Тези аспекти показват и проблеми в сексуално отношение с партньорите. 5 дом се управлява от Сатурн,но той няма напрегнати аспекти нито към Меркурий,нито към Марс.Уран е в 5 дом,но той управлява 6 дом-работата и здравето.Тъй като има опозиция със Слънцето-упр. на 12 дом,това по-скоро е свързано със здравето на по-късен етап.Юпитер-съуправител на 7 дом е в заточение по знак и е в 9 дом.И с този Сатурн-съуправител на 6 дом,може да работи и да се ожени в чужбина или за чужденка.Десцендентът в Риби дава предпоставка за повече от един брак и поради опозицията му с Плутон,но и поради знака Близнаци.Предполагам,че ще има конфликти с партньорката си и може да последват изневери.Венера и тя е в падение по знак и е в 12 дом.Опозицията на Меркурий и Нептун не му дава реалистичен поглед върху партньорките и може да засили чувството му на обърканост. Луната е в Козирог- в заточение,но независимо от всичко това е доста амбициозен знак. И тя управлява 11 дом-приятелите,така че не бива да допускаш силно влияние като порасне от страна на приятелите му.Насочи го към някакво творчество като занимание,някакви компютърни графични разработки и дизайн.Още повече,че и Меркурий управлява 10 дом-кариерата му. Може да стане фотограф на фотомодели,знае ли човек? Но общо взето,има силна сексуалност-Марс/упр. на 8 дом/ в Лъв и трябва да се опиташ правилно да го възпитаваш.Нужна му е много любов и подкрепа.Опитай се да бъдеш с него приятел като порасне и да го насочваш в правилната посока.Не е задължително да стане хомосексуалист или би-но има предразположеност.И както вече споменахме,много зависи от възпитанието и средата.Ще бъде много важна средата му.Засега друго не виждам,че вече изкарах цяло дежурство във форума и се поуморих. Нека кажат и другите,може пък аз да не виждам всичко или правилно.

Благодаря ти много, Скарлет за обширното мнение. Най-изявеното досега в характера му  е загрижеността за другите , желанието  да помага и да е в услуга, загърбвайки себе си, което аз някак си се опитвам да смекча. Доста е разхвърлян като цяло, но все се надявам,че в крайна сметка асц. Дева все някога ще си каже думата, пък дори и в по-къден етап. ;D

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Септември 30, 2009, 03:28:12 pm »
Знаеш,че в хороскопа Луната представя и Майката,а неговата Луна управлява СЛВ в 10 дом. Ти ще имаш сериозно влияние върху изграждането на неговите цели и характер.Не го изпускай от поглед,докато е малък.Но и не трябва прекалена строгост,защото Слънцето в опозиция с Уран дава доста импулсивност и желание за самостоятелност.От една страна това е хубаво,но е важно насочването.  :) А имате ли в рода хора с чуждо потекло-Юпитер управлява неговия 4 дом-корените,дома и е в 9 дом-чужбина.Или ако нямате,то той може да създаде такъв свой дом в чужбина един ден.Още повече,че и Юпитер съуправлява 7 дом-партньора и дава възможност да се ожени за чужденка.Венера управлява неговия 9 дом и е в 12,което също дава такава предпоставка.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #33 -: Септември 30, 2009, 03:39:07 pm »
Роднини имаме в чужбина- чичо и братовчеди, така, че всичко е възможно. Слънето и Уран са на трон по знаци, но в падение по  домове, което също обърква работата... :(

*

Skarlet

« Отговор #34 -: Септември 30, 2009, 03:44:14 pm »
Хайде и ти сега,всички си имаме планети на трон,в заточение и в падение.Важното е как ще ги отработим.Не се шашкай толкоз. Няма идеални карти,а и дори да съществуват,все нещо куца,няма нищо съвършено. Дишай спокойно.  ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #35 -: Септември 30, 2009, 03:52:31 pm »
Ок !   ;) Пак благодаря  !   ::) ::) ::)

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #36 -: Септември 30, 2009, 04:36:42 pm »
Toroni, извинявай, че се набъркавам, но наистина много съм чела за хомосексуалността и твърдо няма начин по наталната карта да се определи със сигурност или отрече подобна предразположеност. Ти си му майка, мисли за него само най-позитивното. Аз съм сигурна, че ще го обичаш винаги такъв, какъвто е. Не мога да се сравнявам със Скарлет, но аз виждам много мил и артистичен човек, който ще има сериозни проблеми с изрязяването и показването на чувства (прочее за мъж това не толкоз лошо). Много дълбоки чувства, които ако се канализират могат да дадат добър тласък на сериозен творчески процес. Ексцентрик и новатор. Деен, но падатлив на настроения. Има мистичен правоъгълник, който включва юпитер, нептун, плутон, меркурий, и марс. Мисля, че това е конфигурация на хора, които ще се ползват от чужда подкрепа и обикновено са много успешни, при правилна проработка. (както и Скарлет е отбелязала). Радвай се на детето си! И не проектирай върху му мислите си. Обич и късмет ви желая.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Kaya

• 2893
« Отговор #37 -: Септември 30, 2009, 05:01:11 pm »
вчера вечерта разглеждах картите и всъшност имам наблюденият  на Lillie  за възлите и наличието на  акценти  по дева и близнаци;
по картите на  джордж майкъл и елтън джон не  бих прецелина, че непремнно имат изразен ахомосексулна страна, а по- скоро  невъзможност и неудовлетвоореност от хетеросексуланата;

не е тайна,че индивиди, които се перчат с възможностите  и бройките  (често с подобна нужда марс vers венера) има латентни хомосексулани желания; често пъти най- изявените " нерези" имат и опит с другата страна, която усовлетворява конфликта на агресивността и пасивността им; често хомосексулалистите имат  силно марсово влияние и неговата сила се трансформира в промяна на посоката ( дали това е резултат от невъзможностт за контрол върху енергията - мерк, луна, уран; или в желанието за експерименти и проверка на другата страна - близнаци, везни), често и плутон "натиска"  тези индивиди, като им предлага  възможността да избират между синьото и червеното  хапче;

когато се разглежда тази тема е добре да бъдат изяснени някои положения на хомосексуализма:
 1)  дали това е резултат от емоционална травма в това число влизат и изнасилванията от собствения пол в ранна детска възраст  ( или от другия, които правят приемането му като сексулаен партньор за много трудно); често момченца изнасилени от батковци  започват да повтарят това поведение;

2) дали това е резултат от  физиологични  проблеми или промени- приемане от майката в рамките на бременността хормони ( и какви) или по време на кърменето, приемане от детето на лекарствени средства, които могат да повлияят половото съзряване, същоот важи и за редица заболявания, които оказват  влияние върху половото съзряване;

3) дали става въпрос за ситуативна перверзия - каквито често се наблщдават по  затворите,а след излизане от там  обикновено инидвидите нямат  това желание;

4) психотични състояния- много често  в период на  психоза лудите имат желание да променят пола си, но след преминаването на психотичния период преминава и това желание т.е. стават си нормални ( това е и причината  транссексуалните операции да се отказват много често на желаещи клиенти);

5) възможоно е  бисексулаизма да е културално обусловен т.е. да бъде част от комуникацията ; небезизвестна в това отношени ее древна гърция, където дебатите често с епрераствали в оргии на философи и интелектуалци,а както е известно е имало и такъв остров само с амазонки :P

поради разнородните причини за практикуването на  бисексуални или хомосексулани връзки извеждането на устойчиви критерии, които да обслужват   поне 85 % от случаите е несериозно;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #38 -: Септември 30, 2009, 07:06:33 pm »
Намерих карта на някакъв си RuPaul Andre Charles.

http://en.wikipedia.org/wiki/RuPaul

Той е актьор, модел, пише текстове на песни. Облича се като жена и прави шоута и според информацията е обратен.

Ето картата му:

*

Helo

« Отговор #39 -: Септември 30, 2009, 07:07:02 pm »
При него СЛВ е на IC.  ;)