Здравей Гост

Обратните

• 204 Отговора
  • 30761 Прегледи
*

Nebesna

Re:Обратните
« Отговор #60 -: Октомври 02, 2009, 05:33:24 pm »

И аз да допълня към Небесна:освен съвпада Марс/Нептун и квадрата Слънце/Уран,както и Луна/Нептун има още един класически показател- Венера е в аспект с Уран (секстил).Венера в такъв аспект трудно би се задоволила с традиционни връзки,както и чувството за красота ще е по-скоро много индивидуално.

Да, Синухе, особено когато Венера опонира или квадратира на Уран откъм 8-ми дом. А ако Венера е във Водолей и в 8-ми дом и в квадрат или опозиция на Уран става още по-ексцентрична.

« Отговор #61 -: Октомври 02, 2009, 05:41:29 pm »
има какво да се научи оттук - http://astrologyzona.dir.bg/_wm/pbasic/?df=485613

"Съвпад на асцендента, Слънцето, Луната, Марс, Венера, Плутон със звездата Арктур (24тия градус на Везни)."

Ужасссс  ;D Слънцето и Урана ми са в съвпад с Арктур. Ще се наблюдавам в бъдеще  ;D ;D ;D да не взема по невнимание да направя някоя белА  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Октомври 02, 2009, 05:48:17 pm »
Цитат
Средно 1/4 до 1/3 от индивидите от даден вид не се размножават.

Не се размножават, не защото не правят секс, а защото не са способни да оставят жизнеспособно потомство.

Цитат
Съществува и друга, не по-малко любопитна теория. Някои радикално настроени учени твърдят, че всички ние - и хора, и животни, и насекоми, живеем на неуспешен, практически грешен етап от еволюцията. И ще дойде ден, когато отново ще се превърнем във венеца на творението - в прекрасни хермафродити, самодостатъчни същества, съчетаващи в себе си мъжкото и женското начало. Тогава светът най-накрая ще достигне съвършенство.

А това сигурно го е тиражирал някой хомо- или бисексуален, който изобщо, ама изобщо не е наясно с основните природни закони за биологичното разнообразие. Хетеросексуалността е по-висш етап от еволюцията по следните причини. Когато имаме майчин и бащин организъм се постига по-голямо биологично разнообразие. С увеличаване на биологичното разнообразие се повишава жизнеспособността на популацията като цяло. При безполовото размножаване и клонирането не може да се постигне такова биологично разнообразие. Освен това при тях липсва явлението КРОСИНГОВЪР, при което се получава не просто смесване между майчиния и бащиния генетичен материал, а съвършено нови генетични комбинации. Природата си знае работата.

Аз съм по-склонна да отнеса хомосексуализма към АТАВИЗМИТЕ.

*

crazy_666_999

« Отговор #63 -: Октомври 02, 2009, 06:06:36 pm »
малиии то имало защо да се заглеждам и по...хаха ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #64 -: Октомври 02, 2009, 06:10:23 pm »

"Съвпад на асцендента, Слънцето, Луната, Марс, Венера, Плутон със звездата Арктур (24тия градус на Везни)."

Ужасссс  ;D Слънцето и Урана ми са в съвпад с Арктур. Ще се наблюдавам в бъдеще  ;D ;D ;D да не взема по невнимание да направя някоя белА  ;D

Нема да се плашиш,  ;D и аз имам Арктур на асцендента. Трябва и други предпоставки.Ако ставаше само по едната звезда,всички щяхме да сме обратни.   ;)

*

Nebesna

« Отговор #65 -: Октомври 02, 2009, 06:25:35 pm »
Гледам "Двама мъже и половина" и малкият пита баща си: "Татеее! Това, че не съм гей, проблем ли е? ;D ;D ;D

*

Helo

« Отговор #66 -: Ноември 06, 2009, 06:10:54 pm »
Това е картата на британският писател, поет, есеист Дейвид Лоурънс. Той е писал доста скандални за времето си книги, в които говори открито за сексуалността и особено много пише за хомосексуализма. Дори някои негови книги по едно време са били забранени във Великобритания, ама са се продавали без проблем в Америка.

Смята се, че той е бил хомосексуалист. Починал е от усложнения, причинени от туберкулоза.

http://en.wikipedia.org/wiki/D._H._Lawrence#Death

*

Helo

« Отговор #67 -: Ноември 06, 2009, 06:31:31 pm »
Дейвид Лоурънс има Нептун на 25 градуса в Телец - алкохолизъм, наркомания.

Плутон на 3 градуса в Близнаци - проблеми с дихателния център, което можем да е помогнало за неговото заболяване.

СЛВ му е в градус, който дава склонност към самоубийство.

Плутон и Непутн са му в квадратура с Меркурий - може да даде някои заблуди. Нептун е в 7-ми дом - дали това не допълва заблудите по отношение на партньорите?  ::)

Управител на 5-ти дом - Нептун е в 7-ми.

Съуправителят на 8-ми дом е в квадратура с планетата в 8-ми - не кой да е, а Плутон. Съуправителят на 8-ми е в квадратура и с управителя на 5-ти дом, който пък е в 7-ми.

« Последна редакция: Ноември 06, 2009, 06:45:00 pm от Helo »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Ноември 06, 2009, 06:55:35 pm »
Нептун в 25 гр. 33 мин. Телец не се отчита в 25ия градус на знака, а в 26ия!

ПП. В 26ия ще се отчита дори, ако се намира в 25 гр. 01 мин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #69 -: Ноември 06, 2009, 06:56:21 pm »
Нептун в 25 гр. 33 мин. Телец не се отчита в 25ия градус на знака, а в 26ия!

ПП. В 26ия ще се отчита дори, ако се намира в 25 гр. 01 мин.

Защо? При Нептун е по-различно, така ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Ноември 06, 2009, 07:00:25 pm »
Така се отчитат градусите при всички планети и други радикални точки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #71 -: Март 30, 2010, 10:34:15 am »
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2874831

Рики Мартин: Гей съм

Пуерториканският певец сложи край на слуховете за своята хомосексуалност, като ги потвърди официално

Пуерториканският певец Рики Мартин призна своята хомосексуалност в писмо, публикувано на собствения му уебсайт RickyMartin.com.

Горд съм да кажа, че съм хомосексуалист с късмет, пише 38-годишният певец, който през 2008 г. стана баща на две близначета, родени от приемна майка.

Рики Мартин обяснява, че преди няколко месеца е взел решение да напише мемоарите си.

От момента, когато написах първата фраза, знаех, че тази книга ще ме освободи от нещата, които нося в себе си от дълго време, споделя той.

Годините мълчание и размисъл ме направиха по-силен и ми припомниха, че толерантността трябва да идва отвътре, казва изпълнителят.

Картата е с транзитите в момента, за да видим какво го е накарало да си признае точно сега:

*

Nebesna

« Отговор #72 -: Март 30, 2010, 10:41:17 am »
И този ли?

Признанието идва при съвпад на Плутон с натално Слънце и на тр. Сатурн с натален Плутон. Налице е Плутонова квадратура.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #73 -: Март 30, 2010, 10:42:43 am »
Козирог ли е..незнаех.  :rolleyes: Можеш ли малко да я увеличиш?

Първоначално ми се набиват тр.Плутон върху Слънце в 7 дом. Тр. Уран е съвпад с Марс/Луна - определено е спомогнал за това "освобождаване". А отсреща е Сатурн.

Виждам картата му за първи път, но за него винаги съм усещала, че е на другия фронт. Тук вече се вижда и защо.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #74 -: Март 30, 2010, 11:08:25 am »
Ми,не се учудвам. Там дето е замесен Уран и Водолей не се среща много мъжкарското,въпреки че е мъжки знак. Но при хомо и бисексуалните много често са засегнати знаците Везни и Водолей - я Марс, я Венера в напрегнати аспекти. А тук имаме Уран във Везни в 5 дом и Венера във Водолей. Двете са във взаимна рецепция и са в домовете, представящи сексуалните теми.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #75 -: Март 30, 2010, 11:20:54 am »
Ми,не се учудвам. Там дето е замесен Уран и Водолей не се среща много мъжкарското,въпреки че е мъжки знак. Но при хомо и бисексуалните много често са засегнати знаците Везни и Водолей - я Марс, я Венера в напрегнати аспекти. А тук имаме Уран във Везни в 5 дом и Венера във Водолей. Двете са във взаимна рецепция и са в домовете, представящи сексуалните теми.

марс във водолей ,това ли носи? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #76 -: Март 30, 2010, 11:24:56 am »
Марая,задаваш въпроси без отговори,душо. Е,как само голия Марс във Водолей може да даде обратни или би? Понякога ме хвърляш в оркестъра.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #77 -: Март 30, 2010, 11:30:31 am »
Марая,задаваш въпроси без отговори,душо. Е,как само голия Марс във Водолей може да даде обратни или би? Понякога ме хвърляш в оркестъра.  ;D

пишеш , взаймна рецепция на венера във водолей и уран във везни. те са в тригон , нали така.
а междувременно споменаваш и напрегнати аспекти.
 ;D ;D та затова експериментирах с въпроса си.
имам наблюдения в/у венера във водолей , без значение аспектацията.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #78 -: Март 30, 2010, 11:34:24 am »
Ако се върнеш назад в темата и разгледаш картите,които са пуснали съфорумците и сме ги анализирали,няма начин да не разбереш какво съм имала предвид. Имам чувството ,че четеш без да влагаш мисъл.

*

Nebesna

« Отговор #79 -: Март 30, 2010, 12:48:01 pm »
Картата има най-често срещаните позиции за хомо,направо си свети.Но то това се знае от много отдавна за него- още като дете е спал с някакъв чичко,бил му е любовник,този дето е управлявал там музикалната група в която е пеел като дете(тригон Сатурн/Венера-по-възрастен партньор).После е ходил по разните заведения за обратни и се е кълчил на пилона.Добре че Плутон го е накарал да изкара на повърхността истинският си Аз,макар че то това се знаеше  :unsure: Явно сега го признава официално.Айде аз бегам  ;D

Те тези , обратните, така си се издигат - точно по този начин - подкрепят се и се лансират на високи позиции в политиката и в шоу бизнеса....