Здравей Гост

Положителни и отрицателни качества на Риби ,Скорпион и Рак

• 49 Отговора
  • 10965 Прегледи
Всичко виждам аз, че плуваш в мътни води...
E aз съм риба.. в какви други да плувам?  Нали на рибата са дълбоки и мътни. ;D

Доколкото помня, Крис, ти имаш само едно Слънце в Риби и не знам , защо толкова се засягаш на слънчев знак. Май ти преобладаваше Скорпионския акцент в картата, ако не ме лъже паметта.
Аз знам, че пиша глупости, тоест че генерализирам цял слънчев знак, но все пак си има базисна характеристика ( 100 пъти сме го говорили, знаем че всеки знак има мото, девиз и т.н и на тази база можем да си разтягаме локуми). Какво толкова те дразни, не мога да разбра.. По-важно е да се пише.. Когато ме питат, отговарям. Като се отвори тема, пак мога да пиша. А ти се върни в началото на темата, и виж авторката какво иска от нас да пишем.  

Може да ги затрия тия глупости, ако те дразнят толкова.

Няма да триеш нищо! Ти казваш това което мислиш! Не сме тук да засягаме някой, ти като каза,че Стрелеца е това което не е Девата, аз да се обиждам ли? Наясно сме с недостатъците си!

Рибата няма равна в говоренето , а правенето , тя не се занимава с правене а с нищонеправене...

Занимава се с вятърни мелници... ;D

Dе да беше.... ;D
Рибата се занимава само и единствено с чесане на егото си , ако някоя луда стрела е минала и е поразровила одрасквайки челцето му под буйния перчем..... ;D ;D

Да и после не знаят къде се намират  ;D ;D
Имам 3 Риби и тримата са били болни от любов, не знам какво ни свързва ама Стрелец-Риба е някакво много емоционално преживяване, но после става скучнооооооооооооооооооооооооооооооооо

Щом ти видех керливите ризи и насраните гащи в мътната вода, значи боба познава  ;D
Нищо не си видяла, ако беше досега щях да съм станал космонафт. ;D

ХАХАХАХАХААХАХХАХАХХА

Доколкото помня, Крис, ти имаш само едно Слънце в Риби и не знам , защо толкова се засягаш на слънчев знак.
Знака в случая няма никакво значение. Просто се шегувам насериозно, а вие се хващате насериозно. ;D

Шега насериозно? Е...и обърквацията настъпи!  ;D ;D ;D ;D ;D

Всичко виждам аз, че плуваш в мътни води...
...
......
Няма да триеш нищо!

Еми, разбира се. Какво има толкова да се засягаме. Да, аз не харесвам Стрелците като цяло. Не харесвам качествата, които се преписват на този знак.  И знам, че ''любовта'' ни е взаимна.  ;D  Но това не означава, че ще скъсам всякакви връзки  и контакти със Стрелците. И те са хора, и асан е човек.  ;D Ще ви дуднем малко, па ще ни одрежете и така...  :P

Аз пък винаги съм казвала,че освен астрология ПЪРВИТЕ СЕДЕМ ГОДИНИ имат значение...  :blink:
Иначе според мене ти тайно си влюбена в Стрелците,но не искаш да си признаеш!  ;D ;D ;D

Шега насериозно? Е...и обърквацията настъпи!  ;D ;D ;D ;D ;D
Mхм, много е трудно за приемане нали. ;D
То това е не заради нещо друго, а щото съм риба. ;D

Ако си сьомга щи простя... ;D ;D ;D и после ще те ИЗЯММММ АМ АМ АМ АММММ

Ако си сьомга щи простя... ;D ;D ;D и после ще те ИЗЯММММ АМ АМ АМ АММММ
Не съм. ;D

Ще ти трябва харпун.  ;D

Пффф,съмнявам сееее!

ако живееш със Скорпион рискова е първата година,
докато си изработиш противоотрова, следващите са песен,
мъж ми е роден 4 дни преди Кондолиза Райс :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Yaya

• 2265
Е, колко приказки сте изписали за Рибите и нищо вярно.... Доста се чудих дали да се включвам в темата, но не се стърпях.
Не съм подмолна - предпочитам прекия двубой
не съм лицемерна - ще си го кажа в очите, ако реша, че няма смисъл, ще отпиша човека. Който и да е той. Не съм Рак  ;) (или Близнаци, разбира се - в тази връзка, дали аз да не открия тема за Близнаците??? Пък защо да им отделям толкова внимание....)
Не съм мълчалива - но и не дрънкам глупости
Не съм сериозна, намръщена и без усмивка - весела съм, не се депресирам и не гледам много черно на живота. Има само 1 причина, поради която да се притесня - синът ми. Но както е казал автора - намери на един човек слабото място и ще го унищожиш. Е, мога да гледам и лошо, но е целево.
Не съм страхлива - напротив, с рогата напред, ама нямам рога  :blink:
Не съм хлъзгава - който иска да ме хване. Аз не съм виновна, че не могат да се справят с мен.
Не мисля едно, не правя друго и не казвам трето. Просто мисля, правя и казвам, ако ме питат. - на това ме научи животът със Скорпион.

:blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

nerealna

рибите - шматки, но умеят да съчувстват

скорпионите - отмъстителни, но най- верните прители /ако си точен с тях/

раците - кой ли може да ги разбере истински