Здравей Гост

смях в залата...

• 5 Отговора
  • 3466 Прегледи
*

lin

смях в залата...
« -: Декември 07, 2004, 12:54:58 pm »
И аз да ви разкажа снощния си сън...

Сънувам, че Петър Стоянов е президент на България.
Подели са кампания, в която той и съпругата му Антонина, гостуват в семействата на обикновените хора.
И така президентската двойка се озова в нашата кухня около масата, на която аз и семейството ми ги бяхме поканили да се нагостят ;)
Той /президентът/ изглеждаше уж същия, пък лицето му беше още по-издължено и с  почти къдрава коса...
Държеше 2-те ми ръце в неговите и ми говореше нещо наставнически...
/сутринта си го спомнях, но сега вече не :( /

Смешни сънища...
Но аз нали правя колекция от известни личности... та сега си имам и президент  :D  :D  :D  

*

АН

смях в залата...
« Отговор #1 -: Декември 07, 2004, 02:32:00 pm »
интересно обаче с тия известни личности- аз направо се чувствам непълноценна - да не съм сънувала досега ни веднъж :ph34r:

но затова пък предната нощ три пъти сънувах един и същ сън- събуждах се, пак заспивах и сънувах същия сън - един разговор по телефона...- сега, докато пиша това, свързвам съня  наистина с един от вчерашните телефонни разговори, но нито в съня, нито в реалния разговор, имаше нещо забележително... - ще видим...

нищо ли не забелязваш на другия ден покрай твоите видни личности?

*

lin

смях в залата...
« Отговор #2 -: Декември 07, 2004, 03:34:27 pm »
ами не... нищо... засега...  :ph34r:

Аз пък много искам да мога така - да си продължавам сънищата /поне тези, които искам/, но не се получава  :(

Относно известните личности... преди седмица се сънувах в компанията на Дими от Big Brother :D  :D  :D  :D  :D  :D
Е, това беше върхът!!!!!!!!

Аз защо се появяват...?! Все мисля около това, което ти ми каза - за някакъв вътрешен стремеж да бъда известна /грубо казано/.
Аз имам съвсем осъзнато желание да имам повече социални и бизнес контакти.
Но лошото е, че не мога сама да реализирам тези контакти - работата ми не го предполага  :(  :ph34r:

АН, мушкатото ми се обиди окончателно  :D  :D
След като го преместих, то реши да не разцъфти  :(  

*

АН

смях в залата...
« Отговор #3 -: Декември 08, 2004, 10:18:49 am »
моите мушката реагираха първоначално точно така - аз ги преместих от терасата в кухнята на топло и на разцъфтялото му опадаха листата, а на неразцъфтялото...- то изобщо не цъфна :) Сега пак ги изнесох на терасата да видят какво е студ :ph34r: - шегувам се- терасата сега е по-топла от кухнята :)

А ние хората сме същите...- уж нещо е за наше добро, но ние се съпротивляваме на промените, бунтуваме се... :ph34r: - а мушкатата нямат крачета да отидат там, където им харесва...- следва да ни се подчинят и да се приспособят...- представяш ли си ни и нас как изглеждаме оклюмани и нещастни, когато не осъзнаваме, че лятото свършва и за да дойде пак, трябва преди това да си отиде :ph34r:

тая нощ нещо не си запомних сънищата....

а за твоето разширяване на контактите- та скоро те сами ще се разширят :) - твоята работа ще е само да констатираш разширението :) - но може и нещичко да трябва да свършиш :)  

*

lin

смях в залата...
« Отговор #4 -: Декември 08, 2004, 11:29:31 am »
Да - това е много точен пример.
Милите ни цветя просто трябва да се приспособят, както и ние през сезоните...

Същото е и когато затвориш един домашен любимец в апартамента си... :ph34r:

Аз снощи сънувах на пресекулки и си спомням само 2 епизода.

Единият беше, че ми се беше подпалил крачола на дънките най-долу при маншета.
Трудничко изгасих пламъците, но и не бях наранена :)

А при вторият - сънувах едно момче от почивката си в Турция.
Някак си по поведението му в съня ми, разбрах, че той не иска да си пишем и да поддържаме контакт...
В същото време се видях да похапвам парче пържена риба.
Седях, препичайки се на слънце, гледах парчето риба с всичките му подробности /кости и прочее.../ и похапвах  :D  :D  :D

Това последното е сигурно от диетата, която си измислих да спазвам известно време  :D  :D  :D  

*

АН

смях в залата...
« Отговор #5 -: Декември 08, 2004, 08:45:38 pm »
Цитат
А при вторият - сънувах едно момче от почивката си в Турция.
Някак си по поведението му в съня ми, разбрах, че той не иска да си пишем и да поддържаме контакт...
В същото време се видях да похапвам парче пържена риба.
Седях, препичайки се на слънце, гледах парчето риба с всичките му подробности /кости и прочее.../ и похапвах  :D  :D  :D

Това последното е сигурно от диетата, която си измислих да спазвам известно време  :D  :D  :D
нали се сещаш, че има сънища, които се тълкуват наобратно....
Ще стане ясно, но понякога сънищата ни отразяват страховете - като от огъня по дънките :ph34r:

а това за диетата :ph34r: - ами все си измисляме разни неща за преодоляване или пък забрани - искаме да ги нарушаваме и да се усещаме свободни :ph34r: - кой знае... :)

Но има много дълбок смисъл в постите или ограниченията- мисля си за това, когато чуя някоя хубава беседа на тая тема....