Имам чувството, че съм ти писала нещо за това Д-12. При него рожденото семейство и чувството за домашен уют описва агресивна, манипулативна, напрегната атмосфера, с битки за надмощие и властови комплекси, но на фино психологическо ниво. Принципно в двадашамша за майката се разглежда четвърти от Луна или Асц., а за бащата - 9 от Слънце или Асц. В случая Асц. е по-силен от Луна - тоест спираме до Скорпион, а за бащата - все стигаме до Овен. Кету там говори за ранна загуба на бащата - ранна смърт или за отсъстващ баща. Донякъде Марс описва и двамата родители, а в Рак е в падение. За теб и двамата са били по някакъв начин еднакво отсъстващи, загубени или непознати. В същото време околните са приемали майка ти като гранд-дама, авторитетна, властна, доминираща фигура, с широки интереси и бляскаво публично присъствие, а баща ти като по-мек, грижовен, деликатен и уравновесен човек, с естетически интереси или артистичен талант.
Майка ти може да е работила като държавен чиновник, а баща ти нещо свързано с международна търговия, изкуство или финанси.
По Д-12 се съди, доколкото знам, и за първото ни минало прераждане и също за това, дали сме наследили някакво заболяване от родителите си, но не съм наясно как точно.
Още нещо да допълня - емиграцията също се вижда в това Д-12 като У4 в 12-ти.