Здравей Гост

Влак

• 5 Отговора
  • 2478 Прегледи
Влак
« -: Октомври 04, 2009, 11:47:26 am »
Сънувах,че трябва да пътуваме с влак,докато го чакахме на гарата ,го чувахе в далечината.Когато спря и понечихме да се качим,видяхме,че е много стар,а ни предстоеше дълъг път,категорично отказахме да се останем и слязохме,но влака така и не тръгна без нас
Какво означава според вас?

*

Helo

Re:Влак
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2009, 12:26:08 pm »
Пътуването с влак е пътуване нанякъде в твоя живот, твоя път в живота.

Виждаш, че влакът е стар и отказваш да се качиш - не ти харесва посоката, в която живота ти те води или нещо подобно. Може да не чувстваш сигурност с този начин на живот.

Влакът отказва да тръгне без вас - искаш или не, ще отидеш там, накъдето отива влака и то с този влак, т. е., може да не чувстваш сигурност, но все пак ще трябва да продължиш по този начин.

Това е според мен.

« Отговор #2 -: Октомври 04, 2009, 12:28:51 pm »
Пътуването с влак е пътуване нанякъде в твоя живот, твоя път в живота.

Виждаш, че влакът е стар и отказваш да се качиш - не ти харесва посоката, в която живота ти те води или нещо подобно. Може да не чувстваш сигурност с този начин на живот.

Влакът отказва да тръгне без вас - искаш или не, ще отидеш там, накъдето отива влака и то с този влак, т. е., може да не чувстваш сигурност, но все пак ще трябва да продължиш по този начин.

Това е според мен.
Благодаря ти Helo

*

Helo

« Отговор #3 -: Октомври 04, 2009, 12:29:57 pm »
А според Фройд влаковете са фалически символи и ако си сънувала, че влак минава през тунел, значи си сънувала секс.  ;D ;D ;D ;D :P :P ;D ;D ;D

;) ;D

Аз на Фройд ще взема някой ден да му поставя диагноза заради това, че навсякъде му се привиждат фалически неща или матки, както и взаимодействието им.  ;D

« Отговор #4 -: Октомври 04, 2009, 12:34:52 pm »
Нямаше тунел,само гара ;D
А относно секса-предпочитам го на яве не на сън,ама това е друг въпрос :P ;D ;D ;D
За чичко Фройд и аз мога много да коментирам,но не сега.

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Октомври 04, 2009, 10:48:29 pm »
Сънувах,че трябва да пътуваме с влак,докато го чакахме на гарата ,го чувахе в далечината.Когато спря и понечихме да се качим,видяхме,че е много стар,а ни предстоеше дълъг път,категорично отказахме да се останем и слязохме,но влака така и не тръгна без нас
Какво означава според вас?

Говориш в множествено число, но не казваш кой е бил с теб. Важно е да си спомниш с кого си била, понеже явно ще трябва да продължиш пътя си с този човек или той има някаква връзка с решението, което трябва да вземеш.