Здравей Гост

кражба?

• 7 Отговора
  • 2852 Прегледи
*

нина

кражба?
« -: Декември 08, 2004, 09:23:20 am »
Обраха ми апартамента :(  Кои са показателите за това?За какви транзити трябва да погледна, за да видя дали има ли го в хороскопа ми?  

*

АН

кражба?
« Отговор #1 -: Декември 08, 2004, 09:41:04 am »
много неприятно...

най-общо виж всички нехармонични аспекти- някой от тях могат да водят просто до разсеяност /да не си се погрижила да е трудно достъпен апартамента, заключен и пр./, други- да си споделила не пред когото трябва кога няма никой в къщи и т.н.

Иначе - за кражби - виж Нептун...После виж господаря на 4-ти и 10-ти - по някога нещата вървят по опозиционния дом и господар...

И на мен от мой личен опит  :ph34r: /за кражби от коли обаче/ - арабската точка на произшествия, злополуки, неудачи - активирана от лош бърз транзит...
И още - ако има някаква разплата, нещо кармично - виж възлите и Сатурн...

*

mistik

кражба?
« Отговор #2 -: Декември 08, 2004, 09:18:39 pm »
Не знам дали няма да прозвуча не на място но ми стана интересно,като четох разясненията на Ан и се запитах-каво в натала ще показва дали човека може да бъде крадец,да се занимава с кражби и измами?За измамите сигурно Нептун ще е замесен ама кои точно положения незнам?За кражбите дали Венера,?нещо в осми и девети дом или дванадесети но там вече затворите, а има крадци дето не ги хващат или така и успяват да се изплъзнат дори да ги хванат ги пускат ;) особенно в нашат ;) а родина прекрасна!Или човек може да си има заложбите ,но непроявени и така да си останат цял живот,ако някой транзит не ги задейства????И кога ще се проявят-в прогресиите ли гледаме???Ама какво точно
 :( Много ми стана интересно!!!!
Вие имате ли някъкви предложения!Някой да е разглеждал карта на крадец?

*

АН

кражба?
« Отговор #3 -: Декември 09, 2004, 07:52:41 am »
Цитат
Не знам дали няма да прозвуча не на място но ми стана интересно,като четох разясненията на Ан и се запитах-каво в натала ще показва дали човека може да бъде крадец,да се занимава с кражби и измами?За измамите сигурно Нептун ще е замесен ама кои точно положения незнам?За кражбите дали Венера,?нещо в осми и девети дом или дванадесети но там вече затворите, а има крадци дето не ги хващат или така и успяват да се изплъзнат дори да ги хванат ги пускат ;) особенно в нашат ;) а родина прекрасна!Или човек може да си има заложбите ,но непроявени и така да си останат цял живот,ако някой транзит не ги задейства????И кога ще се проявят-в прогресиите ли гледаме???Ама какво точно
аз сега ще изпиша някои индикации, но нали е ясно, че тия работи зависят освен от астрологични съответствия и от гени, възпитание, среда и пр...

1.Нептун в лош аспект към МС- престъпници
2.Юпитер в лош аспект с Плутон- незаконни действия
3.Юпитер в лош аспект с Нептун- измами
4.Меркурий в лош аспект с Марс- лъжи
5. Луната в лош аспект с Нептун - лъжи, измами
6. Слънцето в лош аспект с Нептун- пороци, лош морал
7. Плутон във 2-ри дом - стремеж към забогатяване дори по незаконни начини
8.Нептун в 5-ти дом - склонност към хазартно поведение
9. Уран във 2-ри дом - безскрупулност по отношение на придобиване на пари

Всъщност и всичките индикации да ги имаме на куп, това изобщо не ни прави крадци :ph34r:  

*

mistik

кражба?
« Отговор #4 -: Декември 09, 2004, 08:21:16 pm »
Благодаря много Ан!!!И ако видим подобно позиция в нечия карта как можем да преценим дали и кога ще и се поддаде родения?

*

DD

кражба?
« Отговор #5 -: Декември 10, 2004, 01:39:03 am »
Цитат
???Ама какво точно
Po 8-mi i pluton sa kriminalnite istorii,po 12  i neptun sa tezi koito sa zaloveni,policaite i prestypnicite imat ednakvi karti.
Moe si mnenie

*

DD

кражба?
« Отговор #6 -: Декември 10, 2004, 01:40:23 am »
Цитат
Обраха ми апартамента :(  Кои са показателите за това?За какви транзити трябва да погледна, за да видя дали има ли го в хороскопа ми?
ZA apartamenta vij lunata i 4-ti dom,kakvi aspekti tranzitni imat?

*

АН

кражба?
« Отговор #7 -: Декември 10, 2004, 07:44:43 am »
Цитат
Благодаря много Ан!!!И ако видим подобно позиция в нечия карта как можем да преценим дали и кога ще и се поддаде родения?
-активирана от трайно действащ транзит
-тр. Юпитер - на видно място в хороскопа
-тригони - аспектите, които предполагат изчезване нва пречките и бързо развитие на ситуациите

Защо Юпитер и тригони...- представи си как си присвояваш успешно някое предприятие или пък петролните ресурси на някоя малка държавица - държавата малка, но ресурсите и могат да представляват 15% от световните :ph34r:  - при това с Юпитер можеш да го направиш почти законно и даже в името на благородна кауза... :ph34r: После може хиляди или милиони хора да чудят кое е добро и кое е зло... :ph34r:  - Това беше частен случай.... :)

По важно е да не сме потърпевши при такива събития - превенцията - да си знаем кое в радикса може да ни превърне в жертви и съзнателно да го преодоляваме :)