Здравей Гост

Къде е МЦ във вашия хороскоп?

• 72 Отговора
  • 11811 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Къде е МЦ във вашия хороскоп?
« Отговор #60 -: Юни 22, 2010, 10:13:45 am »
Така е, тука си много права, наистина нямам опит с толкова карти относно професия, може би броят им е на 1/5 от това което ти каза. А при 6-ти дом търсиш ли как е аспектиран с Луна  :-\
  Търся всякакви аспекти. Но не точно аспектите на Луна с куспидата на 6 дом, а гледам управителите на домовете, планетите в домовете и диспозиторите им.

« Отговор #61 -: Юни 22, 2010, 03:14:28 pm »
  Значи, мисълта ми беше, че като повече хора в сайта с МЦ в Рак - кой как го усеща, как му влияе. Щото ако видя че ИЦ е Рак ми е по-лесно да си извлека изводите - човекът ще е здраво заровен в семейството и родословието. Но МЦ-то някак си ми убягва, особено РАК  :lol:....

« Отговор #62 -: Юни 22, 2010, 04:07:41 pm »
  Мдааа де Крис, ИЦ - ти показва къде ще се заравяш, като е подвижно - как ще стане, хеле пък в Риби....а МЦ - къде ще си вееш флага...капиши.

« Отговор #63 -: Юни 22, 2010, 04:22:05 pm »
  Ми един Юпитер в Рак - не означава домошарство - по скоро Луна, Венера...А при теб имаш Бяла Луна и Хирон в Рак в 8 дом - а Юпитер ще увеличава техните качества - а той е кофти аспектиран, което ще рече че в случая ще се прояви като малефик...какво домошарство те мъчи, може да изпиташ болката и обидата по 8 дом, за да се издигнеш духовно и да ти се ошлайфат ръбовете - в случая в моите очи - точно домошарството ти ще пострада. Даваш ли си сметка за това. А Вертекса, нали е вратата на външните събития, които нахлуват в нашия живот...имаш въображение...оставям те на него.

*

holanda

« Отговор #64 -: Юни 22, 2010, 04:45:19 pm »
Юпитер в Рак е свързан с корените.. и другото е Слънце 4 дом..
това имах в предвид, за водните ми домове просто не ми говори.. те всичките са такива като изключим акцента на въздух в 3ти  ;D
въздух ли ти требе?Да духнем? ;D

*

holanda

« Отговор #65 -: Юни 22, 2010, 05:27:26 pm »
въздух ли ти требе?Да духнем? ;D

:72:
Въздухът се нуждае Водата, за да оцени ценностите на значенията..
Водата се нуждае от Въздуха, за да организира и рационализира своите чувства
кой говори за чувства  :P,това водните сте голяма работа.Леко ще ви духне ветреца и веднага го заливате с ценности и емоции. :mellow:

Колкото до МЦ в Рак-аз също не мога да си го обясня.Определено нямам 'дом'' и бързо се адаптирам към новото,дете на света съм както се казва и един вид-отшелник.Но това идва от Хирон в съвпад с МЦ.Може би-единственото,което важи за МЦ в Рак и мен-е че съм много състрадателна и чувствителна.Не понасям болниците,но обичам да съм сама,да се презареждам на моменти далеч от околните.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #66 -: Юни 22, 2010, 05:39:04 pm »

кой говори за чувства  :P,това водните сте голяма работа.Леко ще ви духне ветреца и веднага го заливате с ценности и емоции. :mellow:

то от тез ценности някой път сама аз се отегчавам от себе си....пък емоциите тях направо не ги "усещам"...толкова са вградени.....

*

holanda

« Отговор #67 -: Юни 22, 2010, 05:49:34 pm »
кой говори за чувства  :P,това водните сте голяма работа.Леко ще ви духне ветреца и веднага го заливате с ценности и емоции. :mellow:

Никой не говори за чувства  ;D, това е просто есенциалната нужда на всяка от стихиите..

Но не всеки я разбира, тя не трябва да бъде тълкувана погрешно.. защото понякога бива  разбрана така, ама не баш така, и бива перифразирана и оттам стават сектите и отклоненията в различните религии и сложността в човешките взаимотношения  ;D
:kissd:

и все пак,въздуха е най-добър в безпристрастния анализ,така че..едва ли ще се остави на чужди течения да му объркат възприятията.Той си знае от какво има нужда,но понякога перифразира с цел да разбуни вълните в името на добрия сърф  :wink2:

p.с.Водата прави сектите  :P,но се отдалечаваме от темата.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #68 -: Юни 22, 2010, 06:48:36 pm »
браво Крис, кажи им ти за водата, че ми писна да чета глупости и елементаризми за водните  :clap: :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #69 -: Юни 22, 2010, 06:49:46 pm »
радвам се,че си се постарал, върху тези неща и аз съм мислела,но ..май не е по темата :-[/напоследък Сатyрна си иска своето и взех да се съобразявам../

за сектите си прав-мисленно исках да наблегна над това ,че въздуха няма пристрастия,затова и не би могъл да доведе до религиозни ексцесии на своя лична инциатива..има нужда от подкрепата на друг елемент.Тук се чудех дали е водата или огъня,тъй като и двата са водени от 'чувството''.Огъня дава вярата в начинанието,но водата-дълбочина.И все пак,това,което си написал,дава отговора.

*

Uran

• 6041
« Отговор #70 -: Юни 22, 2010, 06:58:47 pm »
 Кой капитализира организираното практикуване на вярата? ;D

*

holanda

« Отговор #71 -: Юни 22, 2010, 07:29:29 pm »
до тогава, ще се стремя не само към знание както по принцип до 2020, но и постоянно ще имам нужда да го споделям, чрез някакъв вид комуникация било то статии, разговори, дискусии и тн  :P така, че се възползвайте да ме провокирате  ;D
ще те провокираме,бре  :mellow:..аз държа на личностното развитие.. ;D

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #72 -: Юни 22, 2010, 09:59:31 pm »
МС в Лъв
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион