Здравей Гост

Къде ви е Уран - дом, знак и аспекти?

• 47 Отговора
  • 7946 Прегледи
*

Helo

Re:Къде ви е Уран - дом, знак и аспекти?
« Отговор #20 -: Октомври 07, 2009, 09:54:40 am »

Аспектира Луната в 9 дом - квадрат. С думи не мога да опиша колко полезно може да бъде това  положение, а преди се плашех от него. 

Как ти помага този аспект?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #21 -: Октомври 07, 2009, 11:00:45 am »
Някой ще ми каже ли дали наталната ми опозиция на Уран с Юпитер /който е в съвпад с ЮЛВ/ се брои,по остта 5-11 ти е,на 9 градуса.
Ако е така как се тълкува?Тук в форума бях чела,че и дори квадратура или опозиция да е,май не е лошо.Моята е доста широка,та за това питам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Октомври 07, 2009, 11:44:06 am »

Аспектира Луната в 9 дом - квадрат. С думи не мога да опиша колко полезно може да бъде това  положение, а преди се плашех от него. 

Как ти помага този аспект?

Хело, ти как предполагаш?  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Октомври 07, 2009, 03:46:05 pm »
 :) имам уран в дева в точен съвпад с мц и плутон .
уран е на 18гр.мц.на 16 и плуто на 19
уран-квадрат слънце/ 5гр.
уран-опозиция сатурн/орбис 8гр
уран-тригон луна/7гр.
уран-тригон марс/2гр.
уран-секстил нептун/1гр.
уран-опозиция хирон

в мойта карта уран е една от силно аспектираните планети ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 07, 2009, 06:44:51 pm »
да допълня , при мен аспектираните домове от уран са: 2-ри , 3-ти ,6-ти,12-ти. имам и 80гр. юпи/уран.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #25 -: Октомври 07, 2009, 08:03:30 pm »
Първи.  В съвпад с АС , квадрат МС и Марс,  опозиция Хирон и Меркурий, биквинтил Сатурн, секстил Юпитер,  тригон Венера.

уран-опозиция хирон

и една опозицийка с Хирон. 

опозиция- СЛВ, Венера,Хирон.

Като се прибави и моята опозиция на Уран с Хирон ставаме 5-има човека от форума, които имаме Уран в опозиция на Хирон!

*

Helo

« Отговор #26 -: Октомври 07, 2009, 08:13:50 pm »
Chiron was opposite Uranus a few times from 1951 to 1989. This is an aspect of ferocious intensity which either bums the native out or pushes him or her to great transmutative levels. Drugs are a grave danger to this native, especially cocaine or psychedelic substances. Of eleven clients with this aspect, four seem to be hopelessly lost to drug addiction. Chart 8, a Hermetic teacher, has Chiron opposite Uranus, and this woman's skill with electrical body readjustment is great. The spiritual healer of Chart 2 is showing great powers with this aspect at an early age. The physician of Chart 21 is doing research to measure kundalini energy coursing through the body. Chart 41 belongs to a young artist who has been struggling to balance Chiron opposite Jupiter/Uranus/Mars. He is a person of remarkable awareness at a very early age. Chart 45 is of a glass blower who creates amazing spiraling forms of color within clear glass. It would seem that his fluid Uranian contact transmutes itself into bizarre manipulations of the physical plane.
The oppositions have been having a potent effect for a long time now. Observing the last five or six exact oppositions, l noticed that the accident rate increases, especially for airplanes. As this book gets ready to go to press, the Reagan government is tom apart by the Iran Contra Affair during the November 1986 opposition. The opposition stresses people out, makes them feel like everything is too much. Substance abuse is especially unwise during the opposition. Also, I suspect this aspect intensifies the potency of viral infections and may overstress the immune system. Many of the people dying of AIDS have this aspect natally, and they may weaken when it repeats. Again, we need much research at this time.

*

Nebesna

« Отговор #27 -: Октомври 07, 2009, 08:18:15 pm »
Що се чудиш? Това не е необичайно явление. Орбитата на Хирон се намира между Уран и Сатурн. Моят Уран също е в опозиция на Хирон, при това точна.

« Отговор #28 -: Октомври 07, 2009, 08:21:49 pm »
Уран на 2 гр. от Асц. в съвпад с Марс/Плутон Дева

Уран в тригон с Юпитер в 9д.
        в секстил с Венера/Луна/ Нептун 3
        в квадрат със Слънце
точна опозиция на Хирон
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 08:28:10 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Октомври 07, 2009, 08:57:57 pm »
ХЕЛО , аспекта на хирон/уран също е аспект на поколение. :P по-важен за хирон е дома в които се намира ,защото хирон е моста. в мойта карта има достатъчно инфо за астрология и езотерика. има една статия на  Изворски или Дойнов за аспекта уран тригон луна. това трябва да го прочетеш.
моят хирон се намира в риби и е в четвърти дом. аспектира нептун в точен тригон , който от своя страна се намира в скорпион в 12-ти , а управлява 4-ти. какво да ти кажа......няма мърдане!

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #30 -: Юни 19, 2011, 12:12:11 am »
една прашасъла темичка  :blink:

редом с другите отдалечени планети мисля, че уран пази своите тайни, непредсказуем като Нептун, енергичен като Марс, гениален като Меркурии :), трансформиращ и разчистващ, експлодиращ и неочакван 

какъв е той?

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #31 -: Юни 19, 2011, 12:34:46 am »
Аз имам Уран в Козирог, в 3ти дом. Управлява 5ти дом.Аспектите му са:
съвпад с ИЦ, квадрат с Асц,
съвпад със Сатурн, съвпад с Нептун,
опозиция с Юпитер, тригон със Слънце, квадрат с Мерк.

« Отговор #32 -: Юни 19, 2011, 01:18:38 am »
само като ви чета и имам чувството че отново уча висша математика.. ;D ;)
нито мога да кажа в кой дом ми е -нито какво ми прави....виждам само да пише-
Венера опозиция Уран
Сатурн квадрат Уран
Марс опозиция Уран
друг Уран нямам ама може  би и толкова ми стига.... ;D
като ви чета по-честичко ще ми стане ясно може би....

« Отговор #33 -: Юни 19, 2011, 01:23:50 am »
при мен уран е в 5 дом управител на 7 дом.аспектите са венера тригон уран,марс опозиция уран,юпитер тригон уран,сатурн съвпад уран и опозиция хирон :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #34 -: Юни 19, 2011, 01:57:02 am »
Уран е във 2 дом, управлява 6 дом има следните аспекти:
Уран тригон Сатурн
Уран секстил с Меркурий
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #35 -: Юни 19, 2011, 02:33:22 am »
При мен 3 дом стилиум с Марс Мерк Венера у7,6
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #36 -: Юни 19, 2011, 02:54:24 am »
 ;D всички сте написали аспекти, позиции, но много много не си казвате как ви действа :)

забелязах, че голям процент тук имат уран във втори дом? еее как е? паричките? от където дошли, там отшили?  ;D
« Последна редакция: Юни 19, 2011, 03:15:11 am от Fairy »

« Отговор #37 -: Юни 19, 2011, 03:55:27 am »
При мрн как действа в този "красив" стилиум дори не ми се говори
А Мерк много оригинални ,революционни идеи нестандартно мислене ,проблеми в училище със скованата обрацователна система разсеяност понякога пословична .Марс и то на трон понякога агресивно поведени свързоно с изблици ,които ми е мн трудно да контролирам стяга ме шаплата и направо ми пречернява пред очите бели прави това тази комбинация Уран с Венера те са отдалечени но си действа нестандартни и нетрадиционни интимни връзки а понякога и просто сексуални не че ми харесва но така се случва и като цяло доста нестандартен проблемен понякога характер с който и аз самата трудно се справям .
Когато бях малка единствения упрек ,който чувах от родителите си беше неконтрулеруема
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #38 -: Юни 19, 2011, 07:20:05 am »
Хей,здравейте на всички  :P Приятно ми е да се запознаем -Мила се казвам .
Та.... Уранчо е в 3 дом (в стрелец) ,секстил Слънце,Меркурий,Венера,Юпитер ,квинтил АC, полуквадрат с Плутон.

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Юни 19, 2011, 07:21:43 am »
Хей,здравейте на всички  :P Приятно ми е да се запознаем -Мила се казвам .
Та.... Уранчо е в 3 дом (в стрелец) ,секстил Слънце,Меркурий,Венера,Юпитер ,квинтил АC, полуквадрат с Плутон.

Здрастттииии! :P ;D