Здравей Гост

А къде ви е Лилитката ?

• 56 Отговора
  • 7229 Прегледи
Re:А къде ви е Лилитката ?
« Отговор #40 -: Април 04, 2010, 09:46:30 am »
    :blink: Дивна, много ми харесват твоите интерпретации. За такива хора като теб казвам, че имат тънка душа, фина душа. Да виждат нещата отвъд истинските им проявления. Стана ми интересно, защо така те усещам, пък то твоето Слънце и Плутон, съвпада с моя Плутон, а твоя Уран и Лилитка с моя Уран...Не ти пожелавам да станеш известна астроложка, щото не знам дали го искаш. Но предполагам, че много хора ще са щастливи от помощта ти...

*

Divna

« Отговор #41 -: Април 05, 2010, 02:04:17 am »
    :blink: Дивна, много ми харесват твоите интерпретации. За такива хора като теб казвам, че имат тънка душа, фина душа. Да виждат нещата отвъд истинските им проявления. Стана ми интересно, защо така те усещам, пък то твоето Слънце и Плутон, съвпада с моя Плутон, а твоя Уран и Лилитка с моя Уран...Не ти пожелавам да станеш известна астроложка, щото не знам дали го искаш. Но предполагам, че много хора ще са щастливи от помощта ти...

Благодаря ти Дейзи!
Не, не искам да ставам астроложка, а камо ли известна  :o. Вече съм избрала своя професионален път. Астрологията ми е само хоби.
Винаги съм помагала, когато съм можела и ще продължа да го правя. За мен е удоволствие да знам, че мога да бъда полезна.

« Отговор #42 -: Юли 08, 2010, 02:16:44 pm »
Черна Луна в Рак
Черната Луна в Рак предполага лоши отношения с родителите, особено с майката, но и възможност човек да остане рано сирак. Тежко детство, тежки и като че ли незаслужени в това въплъщение товари и огорчения. Отсъствие на душевен комфорт, устойчивост и защитеност, препятствия без видима причина. В детството постоянни мисли за непринадлежност към собственото си семейство. При тежка карма може да извърши предателство на някакви фундаментални принципи, пренебрежение към своите корени, оскверняване паметта на предци, жестоко отношение с родители, клетвоотстъпничество. Затова, такъв човек не трябва да се озлобява към съдбата, а да се постарае да преработи своята карма.
Лилит в Рак предразполага към стомашни заболявания, болести на лимфната система, задстомашната жлеза и генетично предавани болести. Преди да настъпят транзитите на Лилит е добре да се направи гладуване, да се прочистят кръвта и лимфата.
Възможен начин на смъртта е от удавяне или от отравяне с течности.
Преработката на това положение на Лилит е много трудна, тъй като засяга най-дълбоките и съкровени слоеве на подсъзнанието и веднага включва инстинкта за самосъхранение. Непреработената Черна Луна дава устойчиво чувство за изоставеност и самота. При напрегнати аспекти светът изглежда враждебен и заплашителен, при слаби аспекти -–хладен и безразличен, а при хармонични късмета се възприема като чиста случайност.
На първо ниво в преработването на Лилит място за Бога няма, няма и безкористна любов към света, затова дявола има къде да се разгърне и неговата сила зависи от числото на напрегнатите аспекти на Лилит. Човек постоянно се опитва да се самоутвърди в своя дом и семейство, но никога не бива удовлетворен. Той като че ли разбира, че дома му не само, че е част от света, но и е негов миниатюрен модел, а целия свят е враждебен към него. Близките и семейството се опитват да му помогнат да промени погледа си към света, но неговия отговор е само злоба, упорита съпротива, раздразнение. Понякога това е съпътствано със садистично – мазохистичен комплекс “ аз никога не съм имал истински дом и няма и да имам, а всички, които го имат са виновни пред мен”. Преработването иска съзнание за това, че песимистичната, разрушителна жизнена позиция означава служене на силите на злото и на деградацията. Необходимо е да се учи на любов към дома си, традициите, семейните отношения и да се възпитава дълг към тях, а не обратното.

При Лилит в Рак и наистина лоши отношения в семейството с родителите, означава ли, че този човек ще мъде същия и в брака си? Или лошите отношения са само с родителите и предимно с майката?

« Отговор #43 -: Юли 15, 2010, 10:29:34 am »
Няма ли кой да се включи за Лилитка в Рак?  :(

*

Vision

• 3523
« Отговор #44 -: Юли 15, 2010, 10:41:43 am »
Няма ли кой да се включи за Лилитка в Рак?  :(

а в кой дом е??

виж какво е написала Вещичка по въпроса:

''мястото където се намира /Лилит/ в женски хороскоп, кара жената да се доказва в него дом като самостоятелна, независима, можеща и знаеща на попрището на знака в който попада. ''

за мен това е валидно, рак е майчинство, а дома кой е??
 и накрая аспектите- откъде идва проблема и какъв е изхода..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #45 -: Юли 15, 2010, 11:31:02 am »
 Лилиt  във Везни/1 дом. Не съм имала проблеми със закона,но често ми се случва да ме бавят заради някаква извънредна ситуация.Забелязах го като тенденция още като ученичка. В междуличнoсните отношения най-често се налага да влизам в ролята на арбитър и да казвам кое е добро ,кое-лошо.Никoй не може да ми оспори правата,много съм добра в самозащитата :mellow: ;D.Проявявам и независимост-оставям си вратички..Слънцето е съуправител на 11 дом и се намира в 12-ти.Като сключващи аспекти с останали планетu-имам само тригон със СЛВ във 5 дом,Водолей  :-\

« Последна редакция: Юли 15, 2010, 02:03:18 pm от жълтолилава »

« Отговор #46 -: Юли 15, 2010, 03:23:54 pm »
Няма ли кой да се включи за Лилитка в Рак?  :(

а в кой дом е??

виж какво е написала Вещичка по въпроса:

''мястото където се намира /Лилит/ в женски хороскоп, кара жената да се доказва в него дом като самостоятелна, независима, можеща и знаеща на попрището на знака в който попада. ''

за мен това е валидно, рак е майчинство, а дома кой е??
 и накрая аспектите- откъде идва проблема и какъв е изхода..
Уф, не знам точния час. Карам на знаци и аспекти  :-[

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #47 -: Юли 15, 2010, 03:55:38 pm »
а при съвпад с Марс, какво означава?

*

tanina80

« Отговор #48 -: Юли 15, 2010, 04:45:43 pm »
Divna явно теб до теб ще опирам когато имам въпроси относно лилитката  ;). И моята е във Везни, но в осми дом. Квадратира натална Венера в шести дом, която е в съвпад с Меркурий и в опозиция с Нептун-Луна. (А си мислех, че не прави аспекти преди да тръгна да отговарям в темата  :blink:)
Сатурн се запътва към Везни. На 12 септ транзитен Сатурн ще е в съвпад с лилит в осми и по същото време транзитно Слънце в съвпад с натален Сатурн в осми и малко ме притеснява това. Засега и аз не съм имала проблеми със закона, но да видим тогава какво ще се случи.
А за Лилит в синастрия подкрепям. И аз така го чувствам по лични наблюдения.

« Отговор #49 -: Юли 25, 2010, 03:06:11 pm »
Моят Лилит е в Риби в 5-ти дом.
Четох че в Риби влиянието хич не е хубаво,но в 5-ти дом какво означава?  :(
Иначе имам квадрант с Меркурий,куинконс със Слънцето и биквинтил с Юпитер.
« Последна редакция: Юли 25, 2010, 03:54:19 pm от Last_Kiss »

*

Феникс

« Отговор #50 -: Юли 25, 2010, 03:21:27 pm »
а при съвпад с Марс, какво означава?
[/quote

Много рядко му се отдава на човек да прави това, което му се иска. Сякаш постоянно нещо го отклонява от намеренията му,някакви обстоятелства му пречат да озъществява до край идеите си

« Отговор #51 -: Юли 25, 2010, 04:11:07 pm »
Моята Лилитка е в Рак в 11 дом. Честно казано нямам проблеми с майка ми. Изобщо Лилит никак не ми е ясна!!!!
но в една до скоро значима синастрия за мен, Лилит на един мъж е в съвпад с моят Десцендент - това означава ли че е изкушение и страдание за мен?

« Отговор #52 -: Юли 25, 2010, 07:44:42 pm »
Моя приятелка е с Лилит в 11ти дом също, съвпад със Слънце и Юпитер. По-ужасни отношения от нейните с майка й не съм виждала!!! Ако изобщо може да се нарече майка...

*

Инти

• 2068
« Отговор #53 -: Юли 25, 2010, 08:34:55 pm »
Само по съвпада с юпитер и Слънце не може да се направи корелация за взаимоотношенията й с майка й, но при всички отношения Лилит е оцветила нейната същност, въпроса е как тя работи с Лилит.

Познавам личност със съвпад на лилит и слънце, както и синастриални отношения между двете светила, макар че Лилит е апогея на  лунната орбита и е фиктивна точка, но работи доста ефективно. В първия случай, жената зодия Овен беше с много ниско ниво на морал, безраборен секс, лъжи и така нататък, не мисля че коренно се е променила, нямам наблюдения върху нея от години.

Ето снощи тъкмо Луната ми направи съвпад с Лилит, която ми е на К8 и благодарение на асоциации от един филм, такава емоционална криза ме налегна, че не можах да се успокоя 1 час. Тя работи на дълбоко подсъзнателно ниво и за това трудно се контрилира от човек.

*

abroad

« Отговор #54 -: Юли 25, 2010, 09:44:55 pm »
Познавам личност със съвпад на лилит и слънце, както и синастриални отношения между двете светила, макар че Лилит е апогея на  лунната орбита и е фиктивна точка, но работи доста ефективно. В първия случай, жената зодия Овен беше с много ниско ниво на морал, безраборен секс, лъжи и така нататък, не мисля че коренно се е променила, нямам наблюдения върху нея от години.

Съвпад Слънце/Меркурий - Лилит, 2 градуса
Моралът ми е трудно поносим и за самата мен си, но в другата крайност :lol:

*

holanda

« Отговор #55 -: Юли 26, 2010, 05:30:01 pm »
Сега ми хрумна тразитен Лилит във втори дом - паднал морал  :rolf:
a на мен сега ми е в 3ти паднало ми е мисленето лошо, лошо   ;D
важното е да не падаш..духом :P

абе тая Лилит много я очернихте... :-\

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #56 -: Юли 26, 2010, 07:36:44 pm »
лилитката ми е в 3 дом на 19 в скорпион ,арожденната ми луна е на 15 в скорпион ...
В синастрията как си обяснявате съвпада на лилит на единия партньор с хирон на другия..
Лилит се разглежда като нещо от миналото а Хирон е лечителя -нараняване,или може би като форма на изплащане..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК