Здравей Гост

КОЛЕКЦИЯ ОТ НАТАЛНИ КАРТИ

• 37 Отговора
  • 6763 Прегледи
*

Инти

• 2068
КОЛЕКЦИЯ ОТ НАТАЛНИ КАРТИ
« -: Октомври 07, 2009, 06:33:10 am »
Предлагам всеки желаещ  тук да си сложи картата и така да направим една обща колекция от наталните карти на участниците във форума, защото ми се струва , че те са пръснати в различните теми, и по различно време са сложени, така че е трудно всеки интересуващ се от някоя личност да се запознае с нейния астропортрет.

Пускам тази тема специално за участващите във форума , не за странични личности, за тях си има отделна тема "НАТАЛНИ КАРТИ - ПРАКТИКУМ"

Тук само ще се прикачват картите, коментарите по тях ще бъдат в отделна тема!!!

коментари по вашите натални карти
« Последна редакция: Октомври 11, 2009, 06:56:48 pm от Инти »

Re:КОЛЕКЦИЯ ОТ НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #1 -: Октомври 07, 2009, 07:44:19 am »
Добро утро на всички!От вчера съм много щастилива имам нет в къщи и вече и аз мога да се вкючвам в обсъжданите теми! ::) Ето я и моята карта ако успея да я кача  ::)             
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #3 -: Октомври 07, 2009, 08:09:42 am »
    Хееей, добро утро !!! Това май по едно и също време едни и същи работи си мислим...Вчера ми дойде това на ум, но отхвърлих тази възможност. Сигурно, някои от съфорумците ще искат да си останат анонимни... :)

*

Инти

• 2068
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2009, 08:31:45 am »
Само ще ви помоля коментарите да ги сведем до минимум , за да се виждат сложените карти.

Идеята ми е , картите да заемат по-голямото пространство в темата , а не да се лутаме и да ги търсим докато прелистваме пет-шест страници с коментари.

« Отговор #5 -: Октомври 07, 2009, 08:34:20 am »
Дейзи , някои от съфорумците не стига , че неможаха да си качат снимка, ами си загубиха и розичката ;D
 Сега пък ще качвам 6 дена карта.
 ;D ;D ;D

Ха стига де  ;D - как така 6 дена една карта ?

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #6 -: Октомври 07, 2009, 08:42:59 am »
Темата е подходяща за форум за астрология и наистина ще бъде полезна. Искам само да предложа да я преместим в "Лично творчество", понеже там могат да се прикрепят файлове от личните PC и това много ще улесни  потребителите. От друга страна мненията ще заемат по-малко място и ще става по-бързо преглеждането на темата. Освен това в този раздел темите са по-малко и в бъдеще по-лесно ще откриваме темата.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #7 -: Октомври 07, 2009, 08:44:26 am »
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Mia21

• 2502
« Отговор #8 -: Октомври 07, 2009, 09:22:54 am »
Това е моята натална карта.

:)
« Последна редакция: Декември 09, 2009, 10:53:38 pm от Мia21 »

*

Helo

« Отговор #9 -: Октомври 07, 2009, 09:42:39 am »
Авторката на темата е пропуснала да сложи своята карта и се чудя дали изобщо ще го направи.  ;)

« Отговор #10 -: Октомври 07, 2009, 10:25:14 am »
http://img200.imageshack.us/img200/5231/maryss.jpg
тук вече се вижда по-добре!

« Отговор #11 -: Октомври 07, 2009, 10:50:35 am »
   Хело, къде е твоята карта ?

*

Helo

« Отговор #12 -: Октомври 07, 2009, 10:55:02 am »
   Хело, къде е твоята карта ?

Ще изчакам първо Инти да си сложи нейната.  ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #13 -: Октомври 07, 2009, 12:09:21 pm »

:)

*

Инти

• 2068
« Отговор #14 -: Октомври 07, 2009, 12:11:46 pm »
Авторката на темата е пропуснала да сложи своята карта и се чудя дали изобщо ще го направи.  ;)

Принципно моята карта досега не съм я пускала за разглеждане във нито една тема , както и моя снимка за  по-дълъг период от 20 мин.

Прогресивната ми Луна е в Скорпион, наталната ми е в Скорпион, Плутон ми е на Десцендента транзитно, явно съм станала много потайна  8)

Ще я сложа в колекцията преди 2012  спокойно ::)

Кали, мисля че мястото на темата е във раздел Астрология, поради причината че е най-често посещаван и най-много се чете тук.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #15 -: Октомври 07, 2009, 12:30:22 pm »
Е,Инти,не е честно така!Още повече,че и ти пускаш темата! ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #16 -: Октомври 07, 2009, 01:00:49 pm »
Инти, целия форум е за астрология  :). Идеята ми е, че в този раздел след месец-два ще потъне в архива и ще е трудно да я откриваме, а в другия ще стои дълго време на първа страница, нали идеята е да се ползва. Всъщност можем да пуснем анкета за мястото на тази тема  ;D ( шегувам се, просто ми е весело днес).

*

Инти

• 2068
« Отговор #17 -: Октомври 07, 2009, 03:08:59 pm »
Aз мисля, че една такава тема няма да бъде потъне в архивите, тъй като вероятно редовно ще се слага нова карта, все пак новодошлите се увеличават, не намаляват засега. Плюс това, аз си имам една система да шпионирам кой къде е и какво чете, и искам да ти кажа ,че гостите четат такива стари теми, че чак не знам как ги изнамират и изтупват от прахта.

Иначе и на мен ми е весело. Благодаря ти за предложението все пак. ;D ;D ;D

Не виждам какво нечестно има в случая Мия, аз просто Ви улесних като предложих картите да са на едно място, Вие така или иначе сте ги публикували вече, но всички са разпръснати.

Спирам да пиша в тази тема, защото пак се отплеснахме , а не е това целта в случая;)

Ако има нещо за доизясняване ОК :D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #18 -: Октомври 07, 2009, 03:53:32 pm »
Може и да не искаме да спираш да пишеш в темата  :)
Просто ми се стори, че прие предложението като критика, както и да е. Има по-важни неща от това да са полезни и удобни темите.

*

Инти

• 2068
« Отговор #19 -: Октомври 07, 2009, 04:51:24 pm »
Може и да не искаме да спираш да пишеш в темата  :)
Просто ми се стори, че прие предложението като критика, както и да е. Има по-важни неща от това да са полезни и удобни темите.

Ама темата е  за слагане на картите , не за да си пишем тук  ;), иначе не съм приемала нищо като критика  :)

Мисля, че да има малко подреденост е необходимост,  аз не омаловажавам по този начин съдържателните и качествени теми. Просто не ми се вижда редно, членове да си слагат картата в темата  "вашата снимка- нашия коментар ;)