Здравей Гост

КОЛЕКЦИЯ ОТ НАТАЛНИ КАРТИ

• 37 Отговора
  • 6772 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:КОЛЕКЦИЯ ОТ НАТАЛНИ КАРТИ
« Отговор #20 -: Октомври 07, 2009, 05:30:55 pm »
инти,горещо те подкрепям за темата!редно е всеки да си сложи визитната картичка - натална карта тук!
и когато иска нещо ,да се говори точно в тази тема!
реда управлява хаоса! ;) , а не хаоса реда! :) ;)
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 06:59:04 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #21 -: Октомври 08, 2009, 02:31:03 pm »
Ето ме и мен.

Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Октомври 08, 2009, 03:21:21 pm »
Аз ще помоля някой да ми каже как качвате картите от астрото, защото на мен не ми се получава
 :-[
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 07:34:57 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Октомври 08, 2009, 07:37:24 pm »
Ето я и моята карта.

« Последна редакция: Октомври 16, 2009, 08:21:12 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 10, 2009, 12:33:41 pm »
Някой ако има желание да си прави синастрия с мен., моля: http://ga3l.hit.bg/astro_24gw_01_g22_fa3l_2009107_hp.64929.25640.gif     ;D

повече от любопитно луна/луна точен тригон
слънце/слънце точен тригон
юпитер в/у моя дсц
асц съвпад с моя ЮЛВ
дсц съвпад с моя СЛВ
 ;D ;D ;D , и ако бях наясно със синастрията грешка нямаше да има!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Инти

• 2068
« Отговор #25 -: Октомври 10, 2009, 04:20:00 pm »
Марая ще те помоля само коментарите по наталните карти да се слагат в съответната тема, тук само поместваме картите си  ;) :)

коментари по вашите натални карти

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Октомври 11, 2009, 09:04:49 am »
Марая ще те помоля само коментарите по наталните карти да се слагат в съответната тема, тук само поместваме картите си  ;) :)

Инти, предлагам ти да сложиш линка към темата за кометариите по наталните карти още в началото на настоящата тема, за да има непосредствена връзка между двете теми (още в първия си пост до изречението, което си болдвала в червено.)

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Октомври 11, 2009, 02:45:15 pm »

о.к. моля да бъда извинена :)

« Отговор #28 -: Октомври 12, 2009, 01:53:38 pm »
Ето ме и мен ;D

« Последна редакция: Март 28, 2014, 12:02:46 am от Kasiopea »
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #29 -: Април 01, 2010, 09:53:03 pm »
Цитат на: Aurora
P.S. Мойта кърта е безкрайно безинтересна.
Ти пък ;DЯ дай да видим ;) :wub:

Ей мЪ, на! ;D За осите приемам, че имам толеранс от 1 градус обратно на часовниковата стрелка  :-[ От три събития /от голямо значение в живота ми!/, две отговарят на тази ос, третото +1 градус.  :lol:

Може да ме анализирате, прогнозирате, да ми фъргате боб, брашно, к'вото се сетите  ;D

това са транзити към 7.08.2010

« Последна редакция: Август 07, 2010, 05:11:30 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Април 01, 2010, 09:57:59 pm »
брей ,от къде я извади тая Давидова звезда? първото ,което ме впечатли..... :o

понеже прочетох и поста ти в говорилнята , ....та мисля ,че това си е давидовата звезда. хич не ми се рови по книгите сега ,но ще го проверя.
имаш обаче доста точни аспекти.
 ;Dсега разбирам откъде идват тези очи ,щото тях не мога да ги забравя. :blink:
впечатли ме силно съвпада на нептун с венера и уран със слънце :blink:
« Последна редакция: Април 01, 2010, 10:02:11 pm от Марая »

« Отговор #31 -: Април 01, 2010, 10:04:49 pm »
брей ,от къде я извади тая Давидова звезда? първото ,което ме впечатли..... :o

понеже прочетох и поста ти в говорилнята , ....та мисля ,че това си е давидовата звезда. хич не ми се рови по книгите сега ,но ще го проверя.
имаш обаче доста точни аспекти.
 ;Dсега разбирам откъде идват тези очи ,щото тях не мога да ги забравя. :blink:
впечатли ме силно съвпада на нептун с венера и уран със слънце :blink:

написах го в говорилнята и ще го копна тук

не, не. Това е някакъв трапец с покривче  ;D
Давидовата звезда е планети+възли всичките през 60 градуса помежду си....май това беше, ако не бъркам  :rolleyes:

а има един пентакъл, който се образува от йодовете, които са 3, но не съм обръщала внимание на транзити и прогресии през върховете му.

---------------------

и аз ти прочетох поста и за да не пиша нов ,ще се допълня тук  ;D

Ако махнеш транссатурновите Слънце и Венера остават без аспекти. Луната и Мерка с широки аспекти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Април 01, 2010, 10:26:23 pm »
аз винаги гледам транссатурновите. не мога без тях. особенно в предсказателната част на астрологията ,без уран ,плутон , нептун.
асц-то ти се намира на важен и значителен градус.
имаш мистичен ум ,възвишеност и широта на чувствата .отлична комуникация в семейството ти ,много хармония и щастие.
"работата" ти в този живот е по пети дом. доволно си получавала и сега трябва да даеш на 5-ти дом :blink:.
харесваш свободните партньорства ,но трябва да има приятелство и необсебваща близост в тях.
приятелите са по-възрастни или по-мъдри хора , дистанцирана си лекичко в отношенията си с тях , макар ,че това не ти пречи да бъдеш прекалено отговорна към същите.
след колко време пр.мерк ще стъпи на иц?

« Отговор #33 -: Април 01, 2010, 10:33:54 pm »
аз винаги гледам транссатурновите. не мога без тях. особенно в предсказателната част на астрологията ,без уран ,плутон , нептун.

Аз също не мога без тях, но между личните планети няма връзки, което не може да не бъде отчетено.

Прогр Мерк ще направи съвпад на нат IC, когато съм на навършени 39 години. Прогр МС ще направи тригон Уран в рамките на 1 гр и може да си преосмисля "свободните партньорства"  ;D Тогава и прогресивен ретро Марс се обръща директен.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Април 01, 2010, 10:49:07 pm »

Аз също не мога без тях, но между личните планети няма връзки, което не може да не бъде отчетено.

Прогр Мерк ще направи съвпад на нат IC, когато съм на навършени 39 години. Прогр МС ще направи тригон Уран в рамките на 1 гр и може да си преосмисля "свободните партньорства"  ;D Тогава и прогресивен ретро Марс се обръща директен.

гаранция ,че ще бъдат преосмислени ;D ;D.
и като отношение и като стойност ;D ,мерка упр. 2-ри дом все пак.
тоя съвпад на уран и юпитер ми е любопитно ,какво ще донесе :-\
възврат на възела има , ама май ще е по-рано от 39 ;). та не знам ,да не се наложи да преосмислиш някой работи по-рано ;D.
а по-отношение на неаспектираните планети ,чуй мнението на марая:
"най-ме е страх от неаспектирана планета , така както ме е страх ,когато не знам накъде отивам".. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Април 02, 2010, 12:33:07 pm »
Аурора , може ли да ти перна едно въпросче :-[,
имаше ли някакво по-значително или интересно събитие ,когато нептун е кацнал на дсц-то ти?
и ,как почувства преминаването на плутон през СЛВ?
а иначе съм сигурна ,че края на януари 2011г. ще ти предстой изключително съдбоносно събитие ;D

« Отговор #36 -: Април 02, 2010, 12:55:42 pm »
Аурора , може ли да ти перна едно въпросче :-[,
имаше ли някакво по-значително или интересно събитие ,когато нептун е кацнал на дсц-то ти?

;D перни ми!
Събитие - не  :rolleyes:. По-скоро се чувствам по-състрадателна. Като гледам възрастни или инвалиди по улиците направо ми се доревава. Почвам да си въобГъзявам някакви апокалиптични сценарии за мен. :lol:

Цитат
и ,как почувства преминаването на плутон през СЛВ?
миииии....никак. Плутон прави и опозиция на нат Сатурн У6-ти и 7-ми и до момента няма събитийна проява.

Но аз и по друг повод казах, че аз не усещам транзитите на трассатурновите.
Мен транзитен Юпитер при ....хм....предизвикателен  ;D аспект към нат. Сл/Уран ме пра'и сама да си говоря   ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Април 02, 2010, 12:59:34 pm »
Но аз и по друг повод казах, че аз не усещам транзитите на трассатурновите.
Мен транзитен Юпитер при ....хм....предизвикателен  ;D аспект към нат. Сл/Уран ме пра'и сама да си говоря   ;D

точно заради това съм сигурна ,че ще има събитие през януари 2011 ;D.
а за нептун бях повече от сигурна , защото в наталната ти карта е в съвпад с венера....