Здравей Гост

Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?

• 111 Отговора
  • 14397 Прегледи
*

Nebesna

Re:Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?
« Отговор #80 -: Октомври 11, 2009, 08:18:31 pm »
Някъде бях чела,че по принцип привличаме хора,с които имаме еднакви аспекти,да речем квадратури,опозиции и др.Това възможно ли е да е така?Вижда ми се малко неприятно,защото как ще постигнем хармония заедно?

Ха-ха, така е, за съжаление. Планетите в съвпад ни държат здраво. И ако синастричната планета прави квадратури или опозиции, тежко на отсрещната страна - ще има усещането, че си проектираме проблемите и собствените проработки върху нея/него.

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #81 -: Октомври 11, 2009, 08:29:51 pm »
Моят Марс е в Козирог в 12 дом, Слънце във Везни в 9 дом.Харесвам мъже, които са лидери, по-силни от мен, но също така романтични :) мразя груби, безхаберни и ограничени мъже.Може би най-важното е да бъде аналитичен, съчувстващ, да мисли,а не да приема стереотипи.Трябва да имаме еднакъв светоглед,сходни интереси, но различно поведение - аз съм пасивна,а той трябва да е активен ;)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #82 -: Октомври 12, 2009, 12:05:43 pm »
"Моля, без мъже с Луна в твърд аспект със Сатурн!". Тук визирам съвпад, квадрат, опозиция.
Зрели били, с чувство за отговорност, можело да се разчита на тях, тинтири минтири...
Това е аспектът, към който имам органична непоносимост, но го привличам като магнит.  ;D
Моля присъстващите да не се засягат, това е моя лична драма. Цял живот в сатурнови филми ме вкарват...

Лили,извинявай че чопля стари рани,но тъй като и аз имам този твърд.....аспект  :-[ ми се иска,ако не е много нахално от моя страна,да споделиш най-общо неприятните черти на мъже с този аспект. Искам да си направя сравнение за себе си.

Много ме заинтригува темата за  твърдите аспекти Сатурн-Луна . Аз имам такъв-квадрат Сатурн в Близнаци и Луна в Дева. Много тежко го отработвам и засега май безуспешно. Разбира се важните ми , трудни и продължителни връзки са с мъже , които обикновено са с опозиции Сатурн -Луна. ( Лошо няма! :().И е вярно, че са студени,сухи и егоистични..... С ледени сърца.
Интересното е, че и двете ми деца имат натални тригони Сатурн -Луна, като на синът ми  даже за капак Луната му  е и в Козирог. Силно се надявам поне тригона да е по-мек, въпреки, че съм забелязала Сатурн, дори и в меки аспекти към светилата, пак дава известна тягост.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #83 -: Октомври 12, 2009, 12:16:44 pm »
Добър избор  ;), но разкажи малко повече. Доколкото разбрах могат да привлекат вниманието ти обекти, които разбират от коли, двигатели, могат сами да им проверят маслото. Какво друго харесваш? Какви качества търсиш?

Връщам се малко назад, но уикенда не остана време да вляза във форума, а мисля че трябва да отговоря.

Харесвам силни, действени, предизвикателни, огнени жени (1).
Харесвам жени, които могат да ме изненадат, да ме грабнат с нещо, малко шантави понякога. Много ми е приятно, когато не се налага по няколко пъти да обеснявам, че трябва да кликне с лявото копче на мишката 2 пъти върху тази иконка, след което да влезе в еди-си-кое меню и да кликне еди-си-къде...(2).
Харесвам усмихнати, весели, оптимистично настроени жени, такива, които да ме карат да се смея (3).
Харесвам чувствителни жени, които плачат на филмите в събота и неделя, които могат спокойно да ти кажат "обичам те" и ти да им отвърнеш по същия начин, без да ги притесниш (4).
След като има огън и вода, хубаво е да притежава и нещо земно, за да не дразни Девата в мен. Харесва ми амбицията в една жена, желанието и да се докаже, да успее сама, а не да лежи върху мъжа си...Да знае, че все пак се намираме на планетата Земя и тук логиката и практичността са доста силни оръжия! (5).
Имам афинитет към изкуствата (основно музика) (6). и много ми се пътува (7)., та ще е хубаво ако можем да споделяме тези интереси :)

(1). Марс на АСЦ.
(2). Уран на АСЦ.
(3). АСЦ - Стрелец.
(4). Луна в Рак.
(5). Слънце, Венера и Меркурии в Дева.
(6). Нептун в 1-ви Дом в съвпад с Юпитер.
(7). АСЦ - Стрелец, Слънце в 9-ти Дом.

ПС: nerealna, да не обичам "лигли", руси косици и розови дрешки, ох счупи ми се нокътчето, ко ши праим сега...не харесвам и тип поп-фолк "бомби", за жалост повечето млади момичета следват тези тенденции...
Обичам "дълбоки" жени, със силни чувства.
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #84 -: Октомври 12, 2009, 12:30:00 pm »
Лелеле, аз имам доста от изискванията ти за "иделана" жена:

(1) - зодия Скорпион, съвпад на слънце и Плутон
(3) - асцедент Лъв, имам слънчево излъчване, когато съм в насторения сияя биквално, освен това имам чувство за хумор и много ценя това в отсрещната страна.
(4) - Освен това съм и драматична и чувствителна, поплаквам си на филми, и не само...
(5) - имам Луна в Телец, което е земното у мен и Нептун в Козирог.
(6) - обожавам да танцувам, обожавам музиката, и много обичам да пътувам..даже след няколко дни отивам пак в чужбина.

Дотук добре, ама аз с Деви май много нямам вземане-даване... :О

*

Revati

• *
  • 310
Re:Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слm
« Отговор #85 -: Октомври 12, 2009, 12:33:54 pm »
Freebird,  :o що не се роди по-рано, бре момко! Да имаш някой батко клонинг?  :P
Пък си и дева.  ;D ;D ;D 
Аз сега тормозя един мил човек (Дева!). Орисана с деви.  :-\
Дано да те ценят по достойнство. Ей, да не си вирнеш носа!  :P ;D

ПП. Хи,хи тук стана като в сайт за запознанства!
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 12:43:13 pm от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #86 -: Октомври 12, 2009, 01:05:23 pm »
Имам батко, ама той се ожени  ;D
Носа си не виря високо, защото не съм останал с добри впечатления от подобни хора  ;)

ПП: Е как за запознанства, нали си подкрепяме тезите с астро-доказателства  :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Kaya

• 2893
« Отговор #87 -: Октомври 12, 2009, 01:55:09 pm »

Носа си не виря високо
  долна девешка лъжа ( я си виж стелиума  и по- конкретно мерк в дева) и обърни внимание на марса на Ац :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #88 -: Октомври 12, 2009, 02:05:46 pm »
Аз харесвам стабилни и авторитетни мъже,които пътуват или са пътували много и то по света(Слънце в 9-ти дом,Телец).Много лесно успяват да ме заинтригуват с разкази за местата,които са посещавали.Харесвам енергични,действени и с гореща кръв и темперамент(Марс на трон в 8-ми дом)В една друга тема бях ги определила като "лоши момчета" ::).
« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 02:26:18 pm от Kasiopea »
Слънце в Телец,АС в Дева,Луна в Риби,МС в Близнаци,ИС в Стрелец

« Отговор #89 -: Октомври 12, 2009, 02:08:43 pm »
А от към външен вид,харесвам смуглите мъже-матова кожа,тъмна коса,но със светли очи(сини най-вече).Това не знам все още на кои аспекти се дължи :D :D :D

*

Uran

• 6041
« Отговор #90 -: Октомври 12, 2009, 02:17:10 pm »
Аз харесвам стабилни и авторитетни мъже,които пътуват или са пътували много и то по света(Слънце в 9-ти дом,Телец).Много лесно успяват да ме заинтригуват с разкази за местата,които са посештавали.
Хвани си някой моряк. ;D Добре ще пасне на Слънцето в 9 дом, но незнам дали телеца там ще го преглътне. :) ;)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #91 -: Октомври 12, 2009, 02:22:12 pm »

Носа си не виря високо
  долна девешка лъжа ( я си виж стелиума  и по- конкретно мерк в дева) и обърни внимание на марса на Ац :P

Туй е само за маскировка   ;D
The Tea Party
Jeff Martin

« Отговор #92 -: Октомври 12, 2009, 02:27:28 pm »
Аз харесвам стабилни и авторитетни мъже,които пътуват или са пътували много и то по света(Слънце в 9-ти дом,Телец).Много лесно успяват да ме заинтригуват с разкази за местата,които са посештавали.
Хвани си някой моряк. ;D Добре ще пасне на Слънцето в 9 дом, но незнам дали телеца там ще го преглътне. :) ;)

Да,на такъв съм се спряла,ама нещо ми бяга по тъча........... :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #93 -: Октомври 12, 2009, 09:42:15 pm »
Freebird,интересна комбинация ще се получи и между нас двамата.Да се "натисна"и аз. ;D

(1). Марс на АСЦ.                                  (1).Марс на АСЦ.
(2). Уран на АСЦ.                                  (2)Сатурн на АСЦ.
(3). АСЦ - Стрелец.                                (3)АСЦ-тук съм спорна-между Рак и Лъв
(4). Луна в Рак.                                   (  4)Луна в Риби
(5). Слънце, Венера и Меркурии в Дева.             (5)Слънце в Близнаци,Венера,Меркурий и Юпитер в Телец
(6). Нептун в 1-ви Дом в съвпад с Юпитер.          (6)Нептун в Стрелец-в 5-ти
(7). АСЦ - Стрелец, Слънце в 9-ти Дом.             (7)Слънце в 11-ти дом,Луна в 9-ти... ;)

;D ;D ;D

« Последна редакция: Октомври 12, 2009, 09:52:46 pm от Мia21 »

*

Malta

• *
  • 81
« Отговор #94 -: Октомври 12, 2009, 09:52:09 pm »
Аз мисля, че freebird е универсалният мъж на този форум  :-[

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #95 -: Октомври 13, 2009, 12:22:25 am »
Аз мисля, че freebird е универсалният мъж на този форум  :-[
;D ;D
Ами такава презентация си направи! Най-добрата изява на девешко слънце. А това изречение е "трепач":
Носа си не виря високо, защото не съм останал с добри впечатления от подобни хора  ;)
По девешки дипломатично, леко студено, но на място.  8)

Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #96 -: Октомври 13, 2009, 08:50:18 am »
Баси, как сте захапали Девите във всички теми. Аз да помълча май известно време... ???

Универсален мъж, универсална жена - нема такоз  :)
Както вече сте забелязали, са ми много силно застъпени мутабелните знаци, което ми помага да се нагаждам във всякакви ситуации и към всякакви хора. От друга страна това не винаги е хубаво, защото понякога свикваш със статуквото и изпускаш момента, когато трябва да продължиш напред. Ама така, всеки си носи кръста.

pokahontas: нямам нищо против розовото (даже имам розова тениска  ;D), просто се опитах да визуализирам образа на лигла, което не винаги означава руса коса и розови дрехи. Извинявам се, ако някой се е обидил.
The Tea Party
Jeff Martin

*

sunrain

• 6710
« Отговор #97 -: Октомври 13, 2009, 09:20:56 am »
Луна в твърд аспект със Сатурн

Бихте ли приели, че съществува опозиция само при разположение на Сатурн и Луна в противоположните знаци? 15 градуса ги дели, астро.ком не отчита аспекта като опозиция.
Принципно вие обръщате ли внимание на планети, разположени на една ос знаци, независимо, че не правят аспект по между си?     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #98 -: Октомври 13, 2009, 11:41:17 am »
Принципно вие обръщате ли внимание на планети, разположени на една ос знаци, независимо, че не правят аспект по между си?     

Обикновено за светилата се вземат по-широки орбиси, но 15 градуса пак са множко.
Но пък зависи...
Ако отсъстват планетни връзки, които се приемат за точни по орбис аспекти, разглеждам знаковите им взаимоотношения. Какво всъщност е аспект? Две планети се "гледат" и влизат в определени взаимоотношения помежду си. В индийската астрология аспектите са знакови, но се приема, че действието на аспекта е толкова по-силно, колкото е по-тясна орбисата. Също така в Джйотиш не е важен видът аспект, а участващите в него.
В класическата астрология аспектите са знакови. Такива са, например, птолемеевите аспекти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #99 -: Октомври 13, 2009, 11:44:35 am »
Значи до голяма степен е от значение това разположение, независимо, че дефакто няма опозиция. Поне според правилата де ... а те за какво са, освен да бъдат нарушавани.  :P 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.