Добър избор
, но разкажи малко повече. Доколкото разбрах могат да привлекат вниманието ти обекти, които разбират от коли, двигатели, могат сами да им проверят маслото. Какво друго харесваш? Какви качества търсиш?
Връщам се малко назад, но уикенда не остана време да вляза във форума, а мисля че трябва да отговоря.
Харесвам силни, действени, предизвикателни, огнени жени (1).
Харесвам жени, които могат да ме изненадат, да ме грабнат с нещо, малко шантави понякога. Много ми е приятно, когато не се налага по няколко пъти да обеснявам, че трябва да кликне с лявото копче на мишката 2 пъти върху тази иконка, след което да влезе в еди-си-кое меню и да кликне еди-си-къде...(2).
Харесвам усмихнати, весели, оптимистично настроени жени, такива, които да ме карат да се смея (3).
Харесвам чувствителни жени, които плачат на филмите в събота и неделя, които могат спокойно да ти кажат "обичам те" и ти да им отвърнеш по същия начин, без да ги притесниш (4).
След като има огън и вода, хубаво е да притежава и нещо земно, за да не дразни Девата в мен. Харесва ми амбицията в една жена, желанието и да се докаже, да успее сама, а не да лежи върху мъжа си...Да знае, че все пак се намираме на планетата Земя и тук логиката и практичността са доста силни оръжия! (5).
Имам афинитет към изкуствата (основно музика) (6). и много ми се пътува (7)., та ще е хубаво ако можем да споделяме тези интереси

(1). Марс на АСЦ.
(2). Уран на АСЦ.
(3). АСЦ - Стрелец.
(4). Луна в Рак.
(5). Слънце, Венера и Меркурии в Дева.
(6). Нептун в 1-ви Дом в съвпад с Юпитер.
(7). АСЦ - Стрелец, Слънце в 9-ти Дом.
ПС: nerealna, да не обичам "лигли", руси косици и розови дрешки, ох счупи ми се нокътчето, ко ши праим сега...не харесвам и тип поп-фолк "бомби", за жалост повечето млади момичета следват тези тенденции...
Обичам "дълбоки" жени, със силни чувства.