Здравей Гост

Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?

• 111 Отговора
  • 14415 Прегледи
*

Helo

Понеже предложихте, ето такава тема. Първо описвате типа мъже, които харесвате, а после какви са вашите Марс и Слънце - знак, дом и аспекти.

Обаче проблема е, че с годините вкусовете на хората се променят.

А мъжете, за да не се чувстват ощетени, да кажат какви жени харесват и къде са им Венера и Луната. ;D Понеже мъжете тук са по-малко, затова и няма да правим отделна тема за тях.  ;)

« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 10:24:49 am от Helo »

*

missKapriz

Re:Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?
« Отговор #1 -: Октомври 08, 2009, 10:13:34 am »
Хело,права си за променливия вкус-тогава може да се посочват и по два варианта-Преди и След определена възраст ;D

*

missKapriz

« Отговор #2 -: Октомври 08, 2009, 10:27:53 am »
Започвам първа:
Слънце в Лъв,К1,
Марс в Стрелец - 2 дом
Мъжа трябва да е:Спокоен на повърхността,успял,никога да не се жалва и да не се оправдава,отговорен,рядко да говори,но каквото каже да тежи,да ме защитава при нужда-повече морално,не да се бие за мен ;)да се съобразява с желанията ми и да обръща внимание на децата. :)

И да допълня,че макар,че не понасям бъбриви мъже и особено такива дето все разказват нещо,некви смешки или случки,понякога направо се хапя отзад когато скъпия само мълчи и мисли.Ама иначе всичко чува де,нищо не изтърва.В 7 дом имам овен-за това пише,че търся дсилен партньор,а когато го намеря негодувам срещу силата му-мноого верно.Хем ма сърби,хем ма боли  ;DНо слаб мъж бих го смачкала за отрицателно време...

Вкуса ми не се е променил с годините ;)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #3 -: Октомври 08, 2009, 11:54:10 am »
Слънце- Водолей/9-ти
Марс -Близнаци/12-ти
В седми се мъдри Венера.
Слабост към въздушни и огнени мъже,особено към Везни.
"Мъжо" трябва да е компетентен и "светнат" на всички теми,да говорим и спорим много ,често като празни воденици ;D,естет,чаровен,интелигентен,пътешественик,грижовен и вдъхващ сигурност,щедър,интуитивен и улавящ настроенията ми..
Такова добиче няма,ама все пак.. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4 -: Октомври 08, 2009, 12:30:27 pm »
Слънце в 7-и -водолей.
Марс в 4-и -скорпион.
Умни като за Нобел и секси. Леко дистанцирани, да не са душата на компанията. Абе героят на Ралф Файънс в "Английския пациент" ми се нрави. ;D ;) ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #5 -: Октомври 08, 2009, 12:38:20 pm »

Мъжа трябва да е:Спокоен на повърхността,успял,никога да не се жалва и да не се оправдава,отговорен,рядко да говори,но каквото каже да тежи,да ме защитава при нужда-повече морално,не да се бие за мен ;)да се съобразява с желанията ми и да обръща внимание на децата. :)

Което ама никак не ти се връзва със Слънцето и Марс-защото описваш Сатурнов тип.Дори мъжа ти ми изглежда такъв според думите ти.Така че си кажи какви аспекти имат Слънце/Марс и от къде изкача толкова сериозният задължителен елемент?

« Отговор #6 -: Октомври 08, 2009, 12:44:58 pm »
    Слънце в Козирог - VІІ дом
    Марс - Скорпион - VІ дом
    Честно казано не знам какви мъже харесвам - Мъж да е!  ;D
    Да ме накара да се чувствам жена - да е много повече от мен, за да го адмирирам. Иначе става укротяване на опърничавата или опърничавия....Абе филми! Да ми дадат избор от 10 типа мъже - за да посоча - този става този не става  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Октомври 08, 2009, 12:55:50 pm »
Само аз ли не знам какви мъже харесвам?  :-[
При мен въпросът е не какви харесвам, а какви ми се лепят. Интересно, но наистина общо взето има повтарящ се типаж, с леки модификации в зависимост от актуалните теми - транзитни, прогресивни, дирекционни и пр. - в хороскопа ми. По индийска астрология сега съм в период на Кету, а тоя хубостник ми е в седми дом. Изглежда, че сега при мен са актуални всякакви вариации на партньори-"духове", както и мъже, привлечени от окултизма - и от тъмната, и от светлата му страна.

Иначе по натал Слънцето ми е в Овен на К5 в опозиция с Плутон и тригон със Сатурн... Марс в Риби в тригон с Уран. Марс е най-хармонично аспектираната планета в хороскопа ми - няма нито един напрегнат мажорен аспект, само полуквадрат с Венера. И, да, Юпитер в седми дом в знака Телец също описва типа желан и търсен партньор, при мен този типаж е застъпен много по-силно от слънчевия.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #8 -: Октомври 08, 2009, 02:36:08 pm »
Да ви кажа честно, това е много сложно и индивидуално и, не само слънцето и марса си казват думата, но и Сатурна, както и Juno. И още куп глупости, особено ако Слънцето и Марса са в стелиум, като при мене. Моят Марс е в Дева 28 градуса в втори дом, в съвпад с Плутон - Везни, а до него е Слънцето . Та значи, аз би трябвало да харесвам практични материалисти /по марс 2 дом/, възпитани /по слънце/ мъже с Скорпионско излъчване /съвпадът с Плутон/, на това и отгоре, ако може и интелекуалци /по Мерка/ Уранични натури, че и Уран е в кюпа, а на това и от горе управител на 7 дом. Сега като се замисля това си е не роден Петко.Първият ми мъж /Риби с пълен 8 дом /, ми беше казал, че този който аз търся още не се е родил, ама сега като се замисля, си е бил много прав. По едно време бях зациклила на Близнаци. А бе имаше ли мъж които да харесам се оказваше че Слънцето му е в Близнаци.Гледам си картата :o :o :o :o Луната ми е на К11 в Близнаци в съвпад с Сатурн в 10 дом.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Октомври 08, 2009, 02:40:54 pm »

Абе Лили, остави се те да те харесват.  ;D Не ги мисли тия работи. :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Октомври 08, 2009, 02:41:17 pm »
И накрая какво излиза, че колкото повече, от търсените качества е покривал дадения човек, толкова по- силни са били чувтсвата ми.
Та кой говореше за голяма любов ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2009, 02:42:33 pm »

Абе Лили, остави се те да те харесват.  ;D Не ги мисли тия работи. :P

Лили, дай си данните та да погледнем тука, какъв тип мъж би ти завъртял главата.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2009, 02:51:39 pm »
Проблемът е, че много са типажите и доста разнолики при това. Не знам доколо е "проблем" де.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #13 -: Октомври 08, 2009, 02:52:04 pm »
Слънце в стрелец, в 6-ти, упр. на 2 и 3.
Марс във везни, в 4-ти, втори упр. на 10-ти.
Харесвам зелени човечета.  ;D ;D ;D
Наистина не зная какви мъже харесвам, виждам човек - харесвам, не харесвам.
Мога да кажа какво няма да понеса в един човек. Но това пак не са критерии.
Като цяло харесвам ерудирани хора, с излъчване, артистични. Интелект, чувство за хумор и самоирония задължително, иначе става скучно веднага. Да зацепва на различни теми. Да има закачка. Да ми отвяря врати, както и да влиза през тези, които аз отварям. Сухари трудно понясам. За външност нямам претенции стига да не е мърляв или тип мачо (комплексар!).
Има и още, но аз затуй си ходя все самичка.  :P :-[ ;D ;D ;D

Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Октомври 08, 2009, 03:15:26 pm »
Проблемът е, че много са типажите и доста разнолики при това. Не знам доколо е "проблем" де.  ;D

Това не е проблем, просто говори за въздушна или огнена Венера и нещо подобно в 7 дом
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #15 -: Октомври 08, 2009, 03:37:57 pm »
Аз има Слънце в Стрелец и Марс в Рак.

Харесвам Водолеи обикновено, не знам защо, или си мисля, че ги харесвам такива. Даже се ожених за един Водолей  :P.  Понякога ми иде да го убия, защото може да е  непоносим и ме дразни ужасно. Понякога обаче си мисля, че е великият Гетсби, толкова се извисява над всички.

Знам със сигурност какви не харесвам - мачовци, примитиви и простаци.

*

Helo

« Отговор #16 -: Октомври 08, 2009, 05:52:32 pm »
Моят Марс е в 1-ви дом в Скорпион.

В съвпад със Сатурн.

В опозиция на Венера и Сълнцето.

Първо да кажа, че аз самата се променям на всеки 6 месеца - поне така съм забелязала, но типа мъже, които харесвам се променя по-рядко ... май.  ;D

Първоначално харесвах Сатурнов тип мъже и то такива, които притежават тези качества и неща, които аз исках да притежавам. Исках да са успели в кариерата, доста по-възрастни, да са уравновесени, спокойни, умни, с добър характер, да има какво да науча от тях.  ;D ;D ;D

После вкусът ми се промени.

Сега се заглеждам и по по-младите.  :P ;D ;D :P :P ;D
Сега искам да има същите интереси като моите - в областта на окултното, но много държа да не се е отказал от секса, заради желанието да достигне духовно просветление.  :P ;D ;D
Искам да е странен и да се отличава от тълпата.

И само да не се опитва да ме командва или да се прави на по-велик от мен!!!  >:(
 ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #17 -: Октомври 08, 2009, 06:07:52 pm »

И само да не се опитва да ме командва или да се прави на по-велик от мен!!!  >:(
 ;D

Хело, ти искаш от мъжа срещу теб да няма най-мъжкото качество...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Helo

« Отговор #18 -: Октомври 08, 2009, 06:13:58 pm »

Желанието да командваш другите е признак на комплексарство, а не на мъжки качества.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #19 -: Октомври 08, 2009, 06:29:48 pm »

Желанието да командваш другите е признак на комплексарство, а не на мъжки качества.

Тук визирах дадеността и желанието на мъжкото начало да стърчи  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева