Здравей Гост

Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?

• 111 Отговора
  • 14491 Прегледи
Re:Какви мъже харесвате и къде са ви Марс и Слънцето?
« Отговор #20 -: Октомври 08, 2009, 07:25:05 pm »
Слънце в 2-ри Водолей управител на 9-ти
Марс в 8-ми Рак управител на 4-ти
Юпитер в 7-ми Близнаци управител на 1-ви
и аз като Лили незнам какъв точно тип мъж харесвам!След последната си връзка още повече незнам...искам да е амбициозен,за  да мого и аз да израствам и аз покрай нега да ме стимулира Юпирер ,да ме обича Венера господар на 5-ти изгорена от Слънцето...да ме забавлява да кара усмивката ми да грее,да и най-важнато да съм спокойна с него без нерви и сълзи!
Докато дишаш...надявай се!

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Октомври 08, 2009, 07:27:24 pm »
Проблемът е, че много са типажите и доста разнолики при това. Не знам доколо е "проблем" де.  ;D

Все пак имат нещо, което ги обединява, нали? Признай си, че не харесваш по-възрастни и улегнали мъже.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #22 -: Октомври 08, 2009, 07:27:43 pm »
Желанието да командваш другите е признак на комплексарство, а не на мъжки качества.
Напълно вярно, подкрепям. Но пък усета да поддържаш впечатлението му, че той командва е много женско качество, много полезно при това и никак не вреди на нищо.  ;)
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Октомври 08, 2009, 07:38:12 pm »
Признай си, че не харесваш по-възрастни и улегнали мъже.

О, да! Определено не си падам по улегнали сатурнови типове.
Венера, управляваща ДС, в съвпад с Меркурий в огнен знак в пети дом предполага афинитет към по-млади партньори... диви и игриви..  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #24 -: Октомври 08, 2009, 07:40:34 pm »
Признай си, че не харесваш по-възрастни и улегнали мъже.

О, да! Определено не си падам по улегнали сатурнови типове.
Венера, управляваща ДС, в съвпад с Меркурий в пети дом предполага афинитет към по-млади партньори... диви и игриви..  :-[

А на моят ДС първият му градус като е в Овен познайте какви мъже харесвам!  ;D ;D ;D

;)

« Отговор #25 -: Октомври 08, 2009, 07:48:50 pm »
Тази вечер откакто се прибрах се опитвам да опиша какъв мъж харесвам ииии.....някак си не мога да го конфигурирам  ;D.

Слънце във Везни съвпад с Уран, Марс в Телец ретро, квадрат на Юпитер, секстил на Сатурн.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

missKapriz

« Отговор #26 -: Октомври 08, 2009, 07:54:22 pm »
Цитат
Което ама никак не ти се връзва със Слънцето и Марс-защото описваш Сатурнов тип.Дори мъжа ти ми изглежда такъв според думите ти.Така че си кажи какви аспекти имат Слънце/Марс и от къде изкача толкова сериозният задължителен елемент?
Сатурн в 7 достатъчно ли е :) ;)Иначе Слънце-квадрат с Луната,Нептун ;
                                                         Марс-bQ с Венера,квадрат с Меркурий,72 гр с Уран,тригон с Хирон

*

missKapriz

« Отговор #27 -: Октомври 08, 2009, 08:05:38 pm »
Цитат
А на моят ДС първият му градус като е в Овен познайте какви мъже харесвам!  Ухилен Ухилен Ухилен

капо ди капи ;D

« Отговор #28 -: Октомври 08, 2009, 09:13:22 pm »
     Днес вървя и си мисляяяя - къв тип мъже харесвам - и по едно време се сетих - такъв тип, че като ме целуне от жаба да се превърна в принцеса  :P...Ей такъв мъж се търси  ;D ;D ;D

*

crazy_666_999

« Отговор #29 -: Октомври 08, 2009, 09:46:38 pm »
Слънце в Талец и Марс във Водолей
Определено харесвам по-възрастни.И колкото и да не искам да си го призная кефят ме тези от типа на така наречените лоши момчета....май съм мазохистка ??? ;DКакво още,какво ощееее....Задължително трябва да има чувство за хумор...иииии да е интелигентен разбира се...ииии търпелив...и да ме обича..ииии да ме слуша...ииии да ме гледа непрестанно в очите...ииии....дядо коледа дали раздава такива подаръци? ;D ;D ;D :P :P :P;D ;D ;D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #30 -: Октомври 08, 2009, 10:24:09 pm »
Хайде сега да видим по какво се познава,
че ние харесваме един тип мъже, а на нас ни се лепят
съвсем друг тип мъже  ;D   :P

Аз имам Козирог на ДСЦ и определено харесвам
сатурнов тип партньор - с по-голяма разлика в годините,
улегнал и уравновесен с добра кариера.....нооооо....
имам Марс в Скорпи в 5-дом - ха познайте какви ми се лепят  :P
Естествени минерали и амулети

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #31 -: Октомври 08, 2009, 10:33:00 pm »
Слънце в Телец/12 дом/, Марс/Лъв/ в съвпад с Юпитер/Дева/ и Лунен възел/Лъв/ в пети дом.Имам Скорпион на ДЦ, както и Уран.Управителя на седми е в шести, във Везни.
Досега съм харесвала, едно Лъвче , Овен, но най -дългата и значима връзка е била с Рибок.Аз по-принцип харесвам плутонов тип, а и имам тригон Венера/Плутон, но досега не съм имала нито Скорпион , нито партньор със силен Плутон.
Но иначе харесвам щедри, широко скроени да са мъжете и ако може да ми казват колко съм по, по...най.... ;D, което го свързвам със Лъвския Марс.Явно аз привличам повече с 12 дом, ето защо повече Риби приятели мъже имам.
Обичам да са ексцентрични и интелигентни.Да ме интригуват.Всичките  са  били програмисти.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #32 -: Октомври 08, 2009, 10:37:29 pm »
Моето Слънце е в Близнаци,в квадратура с Луна в Риби,в секстил с Марс и Сатурн,в 11-ти :)
Марсът ми е в Лъв,на АЦ-та,в секстил със Слънце и Меркурий,в квадратура с Уран
Венера и Юпитер в Телец,в 11-ти

За себе си мога да кажа,че винаги съм харесвала красиви,умни и като цяло добре изглеждащи мъже.Още от малка.Винаги съм се стремяла към тези,които най-много се набиват на очи,в компания,а и не само,или доста хора ги познават в обществото.Мисля,че съм го правела неволно.Било е и двустранен процес.
Ако преди съм харесвала мъже с по-горните качества,с чувство за хумор,силните на деня,сега вече мога да кажа,че малко си промених представите.Като държа освен на гореспоменатите,да бъдат и сериозни хора,кариеристи,постигнали нещо в живота си.
Държа да бъда обгрижвана,уважавана и ценена като жена.
Но най-важното за мен си остава красотата.Зная,че е глупаво,но е факт... :-[

Като зодии мъжете,които най-много са ми се "лепяли"и съм ги възприемала по-сериозно са Телец и Близнаци.След това са Рак и Стрелец. :)
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 10:50:55 pm от Мia21 »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #33 -: Октомври 08, 2009, 10:50:48 pm »
Чета...чета...и нищо не се "връзва" - просто поредната
тема " споделено " - няма лошо де , само дето нищо не може
да се систематизира по този начин  8)
Естествени минерали и амулети

*

Mia21

• 2502
« Отговор #34 -: Октомври 08, 2009, 10:56:59 pm »
Добре,кажи как трябва да е и ще опитаме.Кое не се връзва?

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #35 -: Октомври 09, 2009, 10:02:59 am »
И аз чета, чета и нищо не ми се връзва...Защо никой не харесва Деви?  ;D
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Октомври 09, 2009, 11:34:38 am »
И аз чета, чета и нищо не ми се връзва...Защо никой не харесва Деви?  ;D
Имаш приятелка нали? :)
Значи все някой ви харесва. :) :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #37 -: Октомври 09, 2009, 11:35:34 am »
Шегувах се, за всеки влак си има пътници  :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

nerealna

« Отговор #38 -: Октомври 09, 2009, 12:34:23 pm »
"Цитат на: freebird в Днес в 10:56:59
И аз чета, чета и нищо не ми се връзва...Защо никой не харесва Деви?"

еее, freebird, не четеш внимателно форума :) в темата "кеч" писах, че обожавам мъжете дева, защото са сериозни, организирани, отговорни и предани :)
може би харесвам такива мъже, защото има слънце в 10ти дом в телец. а иначе заради дцс ми предполагам, който е във водолей си падам по по-млади от мен мъже, и малко странни ...или такива които не всички харесват ако мога така да се изразя  ;D . заради марса ми в рак е добре да е романтичен и чувстителен, а луната ми в близнаци в 11 дом иска партньорът ми да е общителен и преди всичко да ми е приятел. 

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #39 -: Октомври 09, 2009, 12:58:33 pm »
Рано е още да се каже,но за сега оставам с впечатления,че на жените се лепят мъже обозначени от Марса им,а докато за сериозна връзка те допускат тези представени от 7 дом и Слънце  ::)

Е добре де,макар темата да е само за Слънце/Марс,астрологически Венера също има тежката дума  ;) А и тя освен какъв вид връзки, показва и с какво жената привлича партньорите около себе си...