Интересно ми е Diyana какво още ще споделиш за себе си,още повече че за жена това е по-труден аспект (в смисъл по трудно се свързва със Слънчевата страна)-но по отношение на баланса само?
Трудно е да се отдели какво е от този съвпад, и за кое е виновна останалата част от картата, Синухе. Още повече на предимно психологическо ниво и още повече, ако сам си правиш дисекция.
Основното е, че този аспект, както и цялата карта се развива и разкрива и постоянно. И планетата не се интегрира отведнъж. В детството според мен слънчевият принцип е абсолютно неосъзнат, нежели пък противоборството на двата принципа. Тогава "обучението" от Плутон идва основно чрез външни събития, обстоятелства и срещи. Не точно "тежко" детство, но "гранични" случки, които подмолно и упорито компрометират фриволния и лековат везнишки светоглед, че всичко е изначално добро и справедливо или непременно може да се поправи.
След това го имаше и етапа на огледалото - прехвърлянето на това, което е трудно да интегрираш, тоест Плутон - в Другия. Лелеее, как си падах и как привличах скорпионски, потайни и мистериозно-опасни типове. Много от връзките ми се разиграваха точно с такъв готически мизансцен. Но при това влизах във филма все пак с ясно съзнание и хладен разум - точно кой какво прави и какъв е, как ще свърши всичко и кой пръв ще свали маската.
Етапът на милото и хубавко девойче, "most popular girl", любимка на класа и на класната - също типично везнишка роля, го преминах сравнително бързо, и отново с подкрепата на Плутон - Фройд, Юнг и популярна психотипология и патология бяха екзотична подправка, неочаквана от хлапе в ранна тийн възраст и едва наболи гърди.
Етапът на емплозиите го приключих най-осъзнато, когато осъзнах, че ме разболяват. Чисто физически - Плутон ми управлява 6-ти, все пак. И престанах да избягвам директните конфронтации и да търся победи чрез манипулация и игрички на власт. За това обаче помогна и порастването след Сатурновия възврат. Пак казвам, има много фактори за интегриране в картата, и всички заедно трябва да израстват. Например, в картата на сина си съм представена от Луна в Козирог в четвърти и от Венера и ЮЛВ в 12-ти във Везни. Не е за хвалба, но явно когато се е появил в живота ми, Плутон вече си е свършил работата и е минал във фонов режим, а е пуснал най-накрая Слънцето и Сатурн да си развяват коня. Моят съвпад Слънце-Плутон при него се е превърнал в едно хубаво, точно, огнено тригонче.
Имам инстинкт за мотивите и намеренията на хората, с които общувам, малко цинично отношение към прекормерното афиширане на емоции и сълзливата сантименталност. И въобще съм си циник отсекъде

.
Сега от Плутон имам и други дарове - любим ми е сарказмът и злъчната самоирония - никой не ми знае кривиците по-добре от мен и никой не може да ме засегне повече отколкото сама мога да се нахокам. Но понеже хокам и себе си, хората около мен приемат мнението ми за техните действия, без излишно тръшкане и без сръдни – просто като факт. Освен това съм авторитарна, но пък съм стълб за фамилията в критични ситуации - имам предвид цялата фамилия, и преди, и след моето поколение. И рядко Плутон ме е подвеждал относно решенията при криза.
Какво друго - питай.
Но си мисля пак, че всичко туй не е само от този съвпад. Венера/Луна в Скорпион, съвпад Уран/Меркурий във Везни. Можеш ли да кажеш кое от къде е...