Здравей Гост

Крупни бизнесмени и предприемачи

• 262 Отговора
  • 39954 Прегледи
Re:Крупни бизнесмени и предприемачи
« Отговор #240 -: Май 27, 2011, 11:24:06 pm »
Здравейте .... :blink:
в наталната ми карта Юпитер добре стои във втори дом и навсякъде чета успех във финансовите дела, но на напрактика нещата на са такива....може би защото нямам планети в осми дом ........пращам карта ако пък виждате нещо което не забелязвам....благодаря предварително... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #241 -: Май 27, 2011, 11:28:16 pm »
Здравей! :blink:
Уран на МЦ , управител на 2-ри дом , в широк тригон с Юпитер...,мисля , че внезапно може да ти се напълни джобчето... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #242 -: Май 27, 2011, 11:29:17 pm »
Стефони, имаш Венера съвпад на Меркурий. Я кажи какъв талант дреме в тебе. Таланта не го свързвам само с изкуството. ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #243 -: Май 27, 2011, 11:30:31 pm »
Да и аз това си го мислех, може би трябва да гледам транзитите им :rolleyes:

« Отговор #244 -: Май 27, 2011, 11:31:40 pm »
еха ако имах талант щях да го развихря.....или пък още не му е дошло времето

*

Марая

• 28287
« Отговор #245 -: Май 27, 2011, 11:33:12 pm »
Да и аз това си го мислех, може би трябва да гледам транзитите им :rolleyes:

Прогресии и дирекции...Не само транзити... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #246 -: Май 27, 2011, 11:36:03 pm »
ще попрочета пък да видим ....благодаря   ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #247 -: Май 27, 2011, 11:46:00 pm »
в наталната ми карта Юпитер добре стои във втори дом и навсякъде чета успех във финансовите дела, но на напрактика нещата на са такива....може би защото нямам планети в осми дом ........пращам карта ако пък виждате нещо което не забелязвам....благодаря предварително... :blink:

Юпитер стои (не бих казала, че особено добре в този знак - тук е без достойнства) във втори дом, но за втори дом отговаря ретрограден Сатурн, в съвпад с Кету, в последен градус и в шести дом, в съвпад с фиксирани звезди с марсова природа. Участие в делата по втори дом взема и Меркурий, който е и в рецепция по управление със Сатурн, но е близо до Слънцето. Имаш ли някакъв занаят, или склонност към чужди езици. Мисля, че все пак имаш късмет в кариерата и способност да попадаш на точното място и да печелиш популярност, но за пари - само с яко бачкане и много чакане - по Сатурн.
Харчиш ли много за себе си, за близки роднини или пътувания?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #248 -: Май 27, 2011, 11:52:04 pm »
В картата има взаймна рецепция  по изгнание и същата тя е в тригонална връзка...
Анаретните градуси на асц/дсц са мн.важни също в тази карта...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #249 -: Май 28, 2011, 12:03:34 am »
В картата има взаймна рецепция  по изгнание и същата тя е в тригонална връзка...

Имаш предвид рецепцията по екзалтация между Марс и Луна? И за имам нещо подобно, но е смесено. Проблемът с такава рецепция е доколко две слаби, подтиснати планети имат силите да си помагат една на друга. В честия случай могат само да си "съчувстват", като двама съкилийници в ортопедията, ама ако и двамата са със счупен крак, как ще докуцукат до леглото на другия болен?.

*

Марая

• 28287
« Отговор #250 -: Май 28, 2011, 12:08:29 am »

Имаш предвид рецепцията по екзалтация между Марс и Луна? И за имам нещо подобно, но е смесено. Проблемът с такава рецепция е доколко две слаби, подтиснати планети имат силите да си помагат една на друга. В честия случай могат само да си "съчувстват", като двама съкилийници в ортопедията, ама ако и двамата са със счупен крак, как ще докуцукат до леглото на другия болен?.

Да.

*

Stella

• 7765
« Отговор #251 -: Май 28, 2011, 02:49:45 am »
Здравейте .... :blink:

Здравей, Стефони! Един Юпитер във втори дом винаги ще ти закриля личните финанси...без пари няма да останеш. Но за крупно предприемачество трябват и други качества.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #252 -: Май 28, 2011, 03:21:08 pm »
Мислите ли, че при разглеждането на втори дом, меркурий също трябва да се нитерпретира, тъй като той е на върха на втори дом , даже наскоро четах, че когато дадена планета е на върха на някой дом то тя трябва да се разглежда и отношението и е по силно към следващия дом

*

Stella

• 7765
« Отговор #253 -: Май 28, 2011, 03:26:38 pm »
Мислите ли, че при разглеждането на втори дом, меркурий също трябва да се нитерпретира, тъй като той е на върха на втори дом , даже наскоро четах, че когато дадена планета е на върха на някой дом то тя трябва да се разглежда и отношението и е по силно към следващия дом

Всяка планета, която се намира на 3гр. от куспидата на дома, се разглежда като част от този дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #254 -: Май 28, 2011, 03:31:44 pm »
да ..значи спокойно може да разгледам Меркурий  и да видя какво е значението му в дома на паричките..... ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #255 -: Май 28, 2011, 03:50:24 pm »
stefony, аз имам Юпитер/Венера във 2ри и Луна в 8ми
Слънце/Меркурий на 3* от куспида на 2ри
и не съм крупен предприемач  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #256 -: Май 28, 2011, 03:57:53 pm »
да ..значи спокойно може да разгледам Меркурий  и да видя какво е значението му в дома на паричките..... ;D

Ъхъм, ама не просто като куспиден, а като една от двете планети, които управляват втория ти дом, заедно със Сатурн. Иначе, доколко е акуратен часът ти на раждане?

« Отговор #257 -: Май 28, 2011, 03:59:43 pm »
значи стигаме до извода, че  8 дом е доста важен - парите на другите и действително повечето крупни бизнисмени управляват огромни средства в хедж фондове , взаимни фондове.....т.е парите на другите

« Отговор #258 -: Май 28, 2011, 04:01:54 pm »
ами часът на раждане е точен плюс/минус 5 минути......

*

Diyana

• 2705
« Отговор #259 -: Май 28, 2011, 04:04:02 pm »
Управляването на парите на другите по този начин, който описваш, не ги прави автоматично твои и не винаги води до забогатяване по дефолт. Между господарите на втори и осми трябва да има силна връзка. Но такава вероятно има и при крадците  ;), с някои допълнителни сатурнови липси или юпитерови и мутабелни излишъци.
Освен това примерно работещите в банка също цял живот работят с пари. Но живеят от заплатите си.