Здравей Гост

Крупни бизнесмени и предприемачи

• 262 Отговора
  • 39815 Прегледи
Re:Крупни бизнесмени и предприемачи
« Отговор #260 -: Май 28, 2011, 04:32:26 pm »
благодаря на всички за анализа на вторият ми дом .....лек и успешен ден  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #261 -: Май 28, 2011, 04:56:35 pm »
значи стигаме до извода, че  8 дом е доста важен - парите на другите и действително повечето крупни бизнисмени управляват огромни средства в хедж фондове , взаимни фондове.....т.е парите на другите

Не само! По осми дом са и парите от партньорство, не само парите на партньора ти, а от съвместната ви дейност.
Освен това по 8-ми дом са заемите и застраховките. За да се развива бизнес, са необходими крупни суми, които не всеки притежава в наличност, взема се заем, този заем се влага в производство, парите се завъртат, за да се извлече печалба. По 8-ми дом са и банките - някои печелят от лихви, от курсови разлики и т.н. Но това е доста добре известно на човек, който има усета за тези неща.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #262 -: Юни 16, 2011, 09:23:43 pm »
Фондовите и стоковите борси по 5ти дом ли са ?  И съответно кои са предпоставките в натала за успех на въпросните борси ( освен връзка между 2ри и 8ми дом  ;D ) ? Може би връзка между 5ти и 8ми или 5ти и 2ри домове или пък аспект на У5 с Юпитер и Венера ?