Здравей Гост

Крупни бизнесмени и предприемачи

• 262 Отговора
  • 40021 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Крупни бизнесмени и предприемачи
« Отговор #40 -: Октомври 15, 2009, 02:33:30 pm »
Добре де, ма някой има ли отговор на въпроса защо като въртиш + - 15 минути часа на раждане и точката си остава на мястото на асцендента. Както е при мен.  :-[

*

Diyana

• 2705
« Отговор #41 -: Октомври 15, 2009, 02:45:42 pm »
Добре де, ма някой има ли отговор на въпроса защо като въртиш + - 15 минути часа на раждане и точката си остава на мястото на асцендента. Както е при мен.  :-[
Как така, не й ли се сменят градусите? Във формулата, която е дадена =H1+(Jup-Mer) втората част - в скобите не е в зависимост от градусите на асц. Всъщност по формулата излиза, че точката ще отстои на еднакво дъгово разстояние от Асц. ти, просто ще тръгва от различен градус, ако смениш Асц. Тоест, трябва да се промени позицията на точката в знака, а не отстоянието й от Асц. Тоест местиш Асц., мести се и точката, с толкова градуса, с колкото си отместила Асц.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Октомври 15, 2009, 03:09:49 pm »
 ;D :-* , мерси скарлетка.
ми тя съвпада с наталната луна :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Октомври 15, 2009, 03:15:06 pm »
Добре де, ма някой има ли отговор на въпроса защо като въртиш + - 15 минути часа на раждане и точката си остава на мястото на асцендента. Както е при мен.  :-[

Така е Кайли, защото след като се промени часът на раждане се променят и координатите на куспида 1, която се включва във формулата за изчисляване на тази точка. Тя пак си остава в съвпад с асцедента, но е на друг градус в радикса...

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Октомври 15, 2009, 07:17:33 pm »
:( , нямам зет!как се намира тази точка-жребият на богатството?

К1 + (Юпитер - Меркурий)

И така съм я срещала: K1 + (D2 - Jupiter)

И още "жребий на парите" : K1 + (D2 - Saturn)

Сега виждам, че жребият на парите ми е в точен съвпад с Асцендента.

*

Helo

« Отговор #45 -: Октомври 15, 2009, 07:26:36 pm »
Какво е D2?
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 07:34:12 pm от Helo »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #46 -: Октомври 15, 2009, 07:37:09 pm »
И аз нищо не вдянах  :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Октомври 15, 2009, 07:39:30 pm »
Какво е D2?

Това е управителят на дома.

При мен управителят на 2-ри дом е сатурн и затова резултатът в скобите се получава нула. затова и точката на парите съвпада с Асцендента. Тук ми са и точките на партньорството и пътуванията.

*

Helo

« Отговор #48 -: Октомври 15, 2009, 07:46:33 pm »
Какво е D2?

Това е управителят на дома.

При мен управителят на 2-ри дом е сатурн и затова резултатът в скобите се получава нула. затова и точката на парите съвпада с Асцендента. Тук ми са и точките на партньорството и пътуванията.

Щом не печелиш пари нито от партньори, нито от пътувания, значи съвпадът на тези точки не действа.

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Октомври 15, 2009, 07:54:10 pm »
Използвайки първата формула с тригер Юпитер получавам точката на 8гр и 2 мин в стрелец -5 дом в близост до звездата Антей :(
С втората формула -23 гр и28 мин телец- 11 дом в близост до Алгол :( ;D ;D
Е какви са тези злотворни звезди дето ми се мотаят около точките на богатството. Ще забогатея и ще претърпя покушение. ;D ;D :(

*

Helo

« Отговор #50 -: Октомври 15, 2009, 07:57:04 pm »
С втората формула -23 гр и28 мин телец- 11 дом в близост до Алгол :( ;D ;D

Значи и на теб ще ти отрежат главата някой ден!  ;)

Да видим дали тази точка на богатството изобщо е поставена на ключово място при богаташите, пък тогава да гледаме на нас къде ни е и излишно да се обнадеждаваме.

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Октомври 15, 2009, 07:58:06 pm »

Щом не печелиш пари нито от партньори, нито от пътувания, значи съвпадът на тези точки не действа.

Хело, кой ти каза, че не печеля от партньорство.
Верно, че не печеля от пътувания, но жребият е в квадрат с Уран и Плутон в 9-ти дом.
Но скъпа, печеля от партньорство. Работя в екип и осигурявам заплати и на още най-малко 10 човека.
Жребият на парите прави тригон със Сълнце във 2-ри. Слънцето управлява 8-ми.

*

Nebesna

« Отговор #52 -: Октомври 16, 2009, 10:13:31 pm »
Силвио Берлускони е един от най-богатите хора в Европа и света. Господарят на 2-ри и 8-ми дом са в секстил.
Жребият на парите е в 5-ти дом, а жребият на богатството е във 2-ри, а ЛФ е на куспидата на 8-ми. Спика е в съвпад с куспидата на 2-ри дом. Уран - управител на 5-ти дом е позициониран в 8-ми.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #53 -: Октомври 16, 2009, 10:51:32 pm »
Нема ви плаша ма и моя управител на пети е в осми.  ::) ;D

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Октомври 17, 2009, 12:34:50 am »
Нема ви плаша ма и моя управител на пети е в осми.  ::) ;D

За да се правят пари трябва да има дейност или предприятие, които да се самовъзпроизвеждат. Като ти гледам картата, нямаш ни една квадратура, която да те предизвиква към действие. Дори и да предприемат нещо, родените без квадратури се отказват, срещайки трудност или пречка. Тригоните и секстилите търсят лесния начин.

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Октомври 17, 2009, 12:42:01 am »
Уорън Едуард Бъфет (на английски: Warren Buffett) е американски инвеститор, бизнесмен и филантроп. Считан е за най-великия инвеститор в историята на модерните финансови пазари. Бъфет е главен изпълнителен директор и най-голям акционер на Бъркшър Хатауей. Богатството му се оценява на около 62 милиарда щатски долара. На 5 март 2008 г. списание Форбс го класира като най-богатия човек на света.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BE%D1%80%D1%8A%D0%BD_%D0%91%D1%8A%D1%84%D0%B5%D1%82

*

Nebesna

« Отговор #56 -: Октомври 17, 2009, 12:50:51 am »
Джордж Сорос (на английски: George Soros, на унгарски: Шорош) е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход,[1]. Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Основава фондация „Отворено общество“ и написва няколко книги. Неговото богатство е оценено на 8,5 млрд долара от списание Форбс с което той се нарежда сна 80-то място по богатство в света и 24 в САЩ. Сумата, която е дарил от 1991 г. насам чрез своята фондация “Отворено общество” е около 5 млрд. долара. Също е спонсор на „Кива”, организация от Сан Франциско, която се занимава с микрофинансиране най-вече на роми в Източна Европа.

Роден е в Унгария през 1930. Син е на писателя-есперантист Тивадар Сорос. Поради съветската окупация на страната Сорос напуска Унгария през 1946, след участие в конгрес на есперантисти. Той имигрира във Великобритания през 1947 и учи икономика в London School of Economics. През 1956 заминава за САЩ, за да спечели достатъчно пари на Уол Стрийт, както сам казва, а после да може да се посвети на писателска и философска дейност.

Сорос става известен в Черната сряда (16 септември 1992), като спекулира срещу лирата стерлинг.
Английската банка е принудена да изтегли валутата си от Европейската монетарна система.
Сорос е спечелил 1,1 милиарда долара. От там идва и прякора му "човекът, който взриви Английската Банка".

По време на азиатската финансова криза, при сходни обстоятелства, Махатхир бин Мохамад, тогавашен първи министър обвинява Сорос в спекулация с малайзийската валутна единица – рингджит.
С тази валутна спекулация развитието на Малайзия е забавено с две години.
Все пак Джордж Сорос признава, че съвременната банкова и финансова система е вредна за развитието на по-бедните страни.

Сорос развива благотворителността си на расистки и етнически принцип, давайки пари само са някои етноси и раси.
Като начало на благотворителната му дейност се сочи 1979 г. с програма за стипендии на негри студенти в колеж в Южна Африка. През 2005 е превел 30 милиона долара в „фонд за ромско образование“, част от "Десетилетието на ромското включване". Главен спонсор е на Международен център за изследване на малцинствата и междукултурните взаимодействия.

« Последна редакция: Октомври 17, 2009, 01:06:11 am от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Октомври 17, 2009, 12:57:29 am »
Сър Ричард Чарлз Никълъс Брансън (на английски: Richard Charles Nicholas Branson) е британски бизнесмен, филантроп, известен най-вече като собственик на конгломерата от компании „Върджин Груп“, наброяващ около 350 компании.

Сред най-успешните му бизнес начинания са звукозаписната компания „Върджин Рекърдс“, авиокомпанията „Върджин Атлантик Еъруейс“, „Върджин Мобайл“ и „Върджин Интерактив“. Най-новото му начинание е „Върджин Галактик“, компания, която срещу достъпни суми да предлага космически пътешествия (на цена от около 200 000 щатски долара).

Личното състояние на Брансън се оценява на 4,4 милиарда британски лири.

През 1999 Брансън получава титлата 'сър' за "служба на предприемачеството".

« Отговор #58 -: Октомври 17, 2009, 08:22:58 am »
силен Юпитер в напр.асп Сатурн, Уран и Плутон , като упр. на 2/8  или 5 или позиционирани в тези домове-  дават големи финансови акули
акцентирана Венера  /на трон или заточена/падение/
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Skarlet

« Отговор #59 -: Октомври 17, 2009, 09:18:33 am »
Направи ми нещо впечатление. Ако не знаеш кои са тези хора и гледаш картите им,не винаги ще успееш да разбереш,че са карти на милионери и милиардери. Напр. в картата на Ричард Брансън - има Сатурн във 2 дом, на който мажорните му аспекти са само опозиция с Юпитер и квадратура с Венера. Управителят на 2 дом - Меркурий е в съвпад със Слънцето,но е в падение по знак. Явно,че Сатурн освен да дава ограничения,дава и стремеж към материална стабилност. А и аспектите На Сатурн към Венера и Юпитер не са добри???     8)