Здравей Гост

три приятелки

• 4 Отговора
  • 2278 Прегледи
*

iris_n

• *
  • 208
три приятелки
« -: Октомври 17, 2009, 02:56:06 pm »
Снощи сънувах следния сън: Аз и още две мои приятелки отиваме на хижа (не точно, но определено мястото беше далеко от вкъщи) с две момчета, които не познавам.По пътя нося някакъв товар, който доста ми тежи (не знам какво има в чувала) и моите приятелки ми помагат да спусна чувала по стълби (стъпалата надолу бяха безбройно много и доста стръмни), Чувалът се скъса и се оказа, че товарът са пакети тоалетна хартия. Чудех се каква е тая хартия и защо ми е тежала толкова много при положение, че това са леки рола тоал. хартия. Оставих я до стъпалата и продължихме надолу. После се настанихме в една стая с 3 легла- едната приятелка взе едното момче, аз - другото, а за другата наша приятелка нямаше момче. Тя искаше да бъде с момчето, с което аз бях, но той директно я отряза и й каза, че иска само мен и че тя въобще не го привлича. Моята приятелка се натъжи и тогава се събудих.
Дали този сън значи нещо?

*

Uran

• 6041
Re:три приятелки
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2009, 04:09:11 pm »
Имате в момента някакви тревоги или страхове, които можеби малко повече драматизирате.
Вероятно тези страхове/ тревоги ще отпаднат и ще разберете, че не е било толкова страшно.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2009, 04:22:33 pm »
Благодаря ти, Уран. Мисля, че има нещо вярно в твоето тълкувание :)))

« Отговор #3 -: Октомври 18, 2009, 07:30:49 pm »
Снощи сънувах следния сън: Аз и още две мои приятелки отиваме на хижа (не точно, но определено мястото беше далеко от вкъщи) с две момчета, които не познавам.По пътя нося някакъв товар, който доста ми тежи (не знам какво има в чувала) и моите приятелки ми помагат да спусна чувала по стълби (стъпалата надолу бяха безбройно много и доста стръмни), Чувалът се скъса и се оказа, че товарът са пакети тоалетна хартия. Чудех се каква е тая хартия и защо ми е тежала толкова много при положение, че това са леки рола тоал. хартия. Оставих я до стъпалата и продължихме надолу. После се настанихме в една стая с 3 легла- едната приятелка взе едното момче, аз - другото, а за другата наша приятелка нямаше момче. Тя искаше да бъде с момчето, с което аз бях, но той директно я отряза и й каза, че иска само мен и че тя въобще не го привлича. Моята приятелка се натъжи и тогава се събудих.
Дали този сън значи нещо?
Може да сте били с тези приятелки в минал живот заедно и в този живот да сте
били с това момче също така заедно. Ако искаш да попитам моят духовен учител Иеова за това,но само ако вярваш в превъплъщенията.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2009, 11:52:46 pm »
Интересна интерпретация, наистина! Да, може да го попиташ, може в миналото да съм била свързана със същите хора!
А по принцип можеш ли да попиташ и следното: имала ли съм в предишен живот много силна връзка с определен мъж?