Здравей Гост

ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие

• 263 Отговора
  • 49913 Прегледи
Re:ОПЛАКВАЧКА - тема за жертвите на насилие
« Отговор #140 -: Октомври 22, 2009, 09:39:17 am »
Аз задавам върпоса към себе си,а не към вас просто си се оплаквам  :'(  Проблема си е мой и аз трябва да си го реша!!!!  :D
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #141 -: Октомври 22, 2009, 10:25:07 am »
   Дааа Меригадже, трябва да си решиш проблемите сама...Или по скоро да ги търсиш в нерешената карма от миналото.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #142 -: Октомври 22, 2009, 03:56:18 pm »
Нищо, де, нали затова сме да ударим рамо, когато е нужна подкрепа.  :) Всеки ги знае тези неща, но всеки има необходимостта от помощ в даден момент, защото просто му е трудно да се справи, макар желанието да е налице.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #143 -: Май 13, 2010, 08:19:43 pm »
Искам да се оплача от министъра на здравеопазването Симеон Дянков. Антикризисните му мерки се провалят и държавата ни е в бедствено положение.

« Отговор #144 -: Май 13, 2010, 08:25:35 pm »
Той е на финансите  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Май 13, 2010, 08:27:17 pm »
Той е на финансите  ;D

Да, съвсем се побърках. Той е министъра на финансите.... и на здравеопазването.

« Отговор #146 -: Май 13, 2010, 08:32:23 pm »
А тази Борисова дето се "само се усмихва"  ;D не е ли?

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Май 13, 2010, 08:36:25 pm »
А тази Борисова дето се "само се усмихва"  ;D не е ли?

Тя още нищо не може да подписва, нито тя нито заместниците и (спесимените на подписите им не са получили съдебно решение). ....Абе от нея нищо не зависи.

*

Nebesna

« Отговор #148 -: Юни 30, 2010, 06:06:59 pm »
Хайде, на ви още. Наложи се трием астрологични казуси днес от чисто астрологични теми, понеже на някои хора, не им стигат темите, та сеят навсякъде жълтата преса.

« Отговор #149 -: Декември 07, 2010, 01:50:27 am »
Значи, първо искам да се оплача, че намирам темите във форума не през търсачката, а през Гугъла  :angry:

Второто нещо, от което искам да се оплача, че новият ми шеф е рак, с ретрограден Меркурий в Рак /добре, че не е ранен/ и три от моите най-любими констелации:  :sun: :sec: :jup:;  :mar: :soe: :sat: в Дева и  :moo: :opo: :mer:  :34: Не виждам да има някакво желания да отработва аспектите си по някакъв позитивен начин. :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #150 -: Декември 07, 2010, 02:00:11 am »
Значи, първо искам да се оплача, че намирам темите във форума не през търсачката, а през Гугъла  :angry:

Второто нещо, от което искам да се оплача, че новият ми шеф е рак, с ретрограден Меркурий в Рак /добре, че не е ранен/ и три от моите най-любими констелации:  :sun: :sec: :jup:;  :mar: :soe: :sat: в Дева и  :moo: :opo: :mer:  :34: Не виждам да има някакво желания да отработва аспектите си по някакъв позитивен начин. :-\

Слънчо , първото ми се е случвало..., не е голяма болка! ;D ;D ;)

Обаче второто е наказание..... :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #151 -: Декември 07, 2010, 03:01:21 am »

Едва ли имаш избор, освен да се престориш на " столче", така, че Слънцето
да не те забелязва /под хоризонта / и да потърсиш опорна точка
в " стената" -Марс/Сатурн   :-\
Естествени минерали и амулети

*

Diyana

• 2705
« Отговор #152 -: Декември 07, 2010, 01:42:13 pm »
Аурора, трябва да признаеш, че ти новия човек си го нарочи от самото начало и не му даде никакъв шанс, само го дебнеш га ша стъпи накриво :blink:. А такъв, като те приеме в служебния си прайд, знаеш ли какви чудеса ще направи за теб. Само иска да се отнасяш с него, все едно ти е майка :85:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #153 -: Декември 08, 2010, 02:18:40 am »
Аурора, трябва да признаеш, че ти новия човек си го нарочи от самото начало и не му даде никакъв шанс, само го дебнеш га ша стъпи накриво :blink:.

;D

Ама аз го знаех отпреди :P. Движеше разни ненужни проекти и дойде тук да си ги затвърди. Може да е успокояващо, че поне Слънцето му е в съвпад с моята Луна  :-[ Преди 13 години имах такъв шеф - щЕхме да се избием, бре  ;D...но там май Марса му беше в съвпад с моя Слънце/Уран. Обикновено знам как да им вадя душата с памук  :P Може да ми се получи и този път  :-[

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #154 -: Февруари 07, 2011, 01:17:30 am »
Искам да се оплача от един стрелец със съвпад на меркурий и венера. Е**сии лицемерното подмазваческо любезничене .. чак се разтреперах ..  :o  В последствие се наложи извънредно да изгледам два епизода на Пoсетителите, че да се абстрахирам малко .. Проблема ми е че не мога да разбера защо това ме дразни толкова много, и съответно не мога да намеря начин да се справя с емоцията си ..   :-X
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #155 -: Февруари 07, 2011, 03:11:34 am »
Искам да се оплача от един стрелец със съвпад на меркурий и венера. Е**сии лицемерното подмазваческо любезничене .. чак се разтреперах ..  :o  В последствие се наложи извънредно да изгледам два епизода на Пoсетителите, че да се абстрахирам малко .. Проблема ми е че не мога да разбера защо това ме дразни толкова много, и съответно не мога да намеря начин да се справя с емоцията си ..   :-X

Имаш ли му данните? :rolleyes:
За съжаление и сред стрелците има такива..., аууу как ме отвращава точно лицемерието и подлизурковците... :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #156 -: Февруари 07, 2011, 03:17:45 am »
Ми освен да качиш карта и по-безжалостните да кажат някоя друга лоша дума за него, незнам как да ти помогнем. ;) Неприятно чувство, намери начин да се оттърсиш и си виж синастрията, може би там са отговорите, кофти, ако имаш срещи по принуда с него. Иначе най-лесно е да го отбягваш.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Февруари 07, 2011, 03:46:05 am »
Да няма нещо във Везни, Риби или Рак този Стрелец?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tanina80

« Отговор #158 -: Февруари 07, 2011, 08:13:49 am »
Изключено е да е от Стрелеца това подмазване и подли ... каквото там го наричате. Стрелеца е болезнено честен, дори и когато не трябва.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Февруари 07, 2011, 08:51:03 pm »
При Стрелеца има две крайности, забелязах - едните са болезнено прями, дори минават за нетактични и безпардонни понякога, другите са лицемерни, престорено мили - правят го от куртоазия. Както са прями и открити, така могат да бъдат и двулични, все пак е дуален знак. Докато Близнакът лъже на дребно, Стрелецът е играч на едро. Но аз имам наблюдения върху нептунови Стрелци, може оттам да идва проблемът. Нищо не е изключено, подлостта е присъща и на огнените знаци, те също могат да бъдат прикрити.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.