Здравей Гост

ингрес на прогресивните слънце и луна

• 85 Отговора
  • 13550 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
ингрес на прогресивните слънце и луна
« -: Октомври 18, 2009, 02:22:44 am »
някой от вас имал ли е наскоро ингрес на прогресивните слънце и луна? или предстои ли ви такъв?
какви впечатления имате , споделете какви събития се отключиха при ингреса! кои са домовете на ингреса ,или знаците. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ингрес на прогресивните слънце и луна
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2009, 02:26:45 am »
в момента прогресивното ми слънце е в последния градус на козирог.в/у наталната ми венера , която управлява 11-ти и е съупавител на 7-ми. :) наистина освен материални неща , дългоочакваната лИбоФ я нямаааа. предстой ингрес на слънцето във водолей.това все още е втори дом. трети дом при мен е на 8гр.водолей.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Октомври 18, 2009, 02:48:02 am »
в момента прогресивното ми слънце е в последния градус на козирог.в/у наталната ми венера , която управлява 11-ти и е съупавител на 7-ми. :) наистина освен материални неща , дългоочакваната лИбоФ я нямаааа. предстой ингрес на слънцето във водолей.това все още е втори дом. трети дом при мен е на 8гр.водолей.

Преди 2 години (2007) транзитното ми Слънце навлезе в Овен. Тогава си смених работата - напуснах институцията, в която градих кариера с години. Но и Уран направи последната си разходка върху наталната ми Венера (господарка на МЦ) по същото време. Изтърпях 1 година в лоша работна атмосфера на новото място и щом Ураня се махна от Венерата пак се върнах на старата служба, но междувременно направих и фондацията (август 2008г.)

Точно през юни 2009 г. Асцендента ми прогресира във Водолей и сега е на 0 гр. и 22 мин. Фондацията спечели първия си проект. Много прогресивни промени настъпиха оттогава насам. Преломен и много силен период. Водолеят ми е интерсептиран във 2-ри дом.  Досега нямаме загубен проект.

Сега прогресивно Слънце на 3 градуса Овен се движи в пакет с прогресивен Сатурн на 3 гр. Овен. Сатурн управлява 2-ри дом, а Слънце 8-ми. А и цялата ми година мина под знака 2-ри / 8-ми дом. Транзитен Юпитер във 2-ри, прогресивна Луна в 8-ми.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #3 -: Октомври 18, 2009, 03:19:53 am »
През май 2008 прогресивна луна премина от везни в скорпион. Не зная дали е точно е от това, но това бележи период на дълбоки вътрешни процеси, понякога доста трудни за овладяване. Станах потайна, съмняваща се, плаха, ранима, ревнива  >:( . А иначе уж съм друга.  :-\ Луната ми управлява АЦ -то. След няколко месеца ще кацне на нептуна-натален (в 5-ти). Какво ли ще е? Ще видим. Сигурно ще цивря тука.  ;D
Събитие имаше при ингреса на пр. Венерка в риби, когато се влюбих, както не е било досега. Омаймуних се. И досега съм така. Подозирам, че за 10 мин. разлика в часа на раждане, може да се окаже, че венера управлява пети.  
А иначе, за капак, имам такива транзити последните две години, че наистина ми е трудно да кажа кое откъде идва.
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 03:34:46 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

veshti4ka

« Отговор #4 -: Октомври 18, 2009, 07:27:32 am »
на мен съвсем скоро ще ми се случи този кеф:

прогресивната Луна ми е на 29,18* във Везни в 8 дом. като влезе в скорпион пак ще е в 8 дом.
прогресивният ми АС е на 29* в овен във 2 дом. като влезе в телец пак ще е във 2 дом.

ся като го чета май са опозиция двете а  ;D ;D ;D  ма кой да ги разгледа я  ;) ... а за Слънцето има доста да почакам - все още е на 17,35* в овена  ::)  като навлязат в новите знаци ще пиша какво се е случило  :-[

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2009, 07:56:13 am »
От няколко месеца прогр. ми Луна е в Козирог ,а и в 8 ми дом. Не очаквам особено добри неща от тази позиция, въпреки,че съвпада с натален Юпитер,който управлява 7 ми дом. Това което виждам наяве засега е, че съм нагърбена с много работа. Чакам Луната с нетърпение да се прехвърли в 9 ти дом.
Някой преживял ли е прогресивна  композитна Луна в Риби ? Дали се тълкува като при индивидуална карта?
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #6 -: Октомври 18, 2009, 10:06:07 am »
някой от вас имал ли е наскоро ингрес на прогресивните слънце и луна?

На мен през Април Слънцето ми направи ингрес в Стрелеца и като, че ли примката около врата ми не е така стегната. В последните години тая скорпоионска енергия ми дойде в повече, та много се радвам на Стрелеца.  :)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2009, 10:32:20 am »
Хммм....аз точно на 14 юли тая година, в деня, в който напуснах работа, прогресивният ми асцендент е на 0,00 градуса в козирог. Хм.

*

veshti4ka

« Отговор #8 -: Октомври 18, 2009, 10:47:50 am »
В последните години тая скорпоионска енергия ми дойде в повече, та много се радвам на Стрелеца.  :)

би ли споделила за скорпионската енергия моля  :-[  че до месец и нещо и мен ще ме ухапи  ::)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2009, 11:35:11 am »
Ще говоря само за скорошни ингресии:

прогр Луна ми влезе в Рак септември
И  внезапно стана един ремонт дето от години си виси със взети материали,ще има и продължение с промените в дома.
За това ми и говори обаче и тазгодишен Солар (АСЦ Рак,Сатурн и Луна в 4ти дом).

Но влиянието на Рака почнах да усещам още докато Луната беше в последният градус на Близнаците-тогава си взех сокоизтисквачка,а как съм се разготвил от тогава не е истина  ;D И все ми се стои в къщи,абе класика.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2009, 11:53:23 am »
прогресивната луна влезе в 8 към края август, но бих  казала,че интересите ми в областта датират от около 7-8  месеца по- рано.... не ме кефи идеята за затваряне никак не съм на такава вълна бих казла,че имам нужда от обратното...
прогресивно слънце  в 1 дом от 2006 ( 3 г преди това в знака)-  преминаването през АЦ  не  беше лесен период може да се каже, че след  след 2007 започна "отпъскане" т.е., когато  премина гр. на Ац, по- лесно ми е да се фокусирам в/у настоящето

« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 12:35:04 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #11 -: Октомври 18, 2009, 12:04:00 pm »
Еми кажи какво ти се е случило и как си го усетила-това е смисълът на темата  ;)

И така и не разбрах Луната към края на коя година или период е влязла  ???

« Отговор #12 -: Октомври 18, 2009, 12:15:21 pm »
Ще говоря само за скорошни ингресии:

прогр Луна ми влезе в Рак септември
И  внезапно стана един ремонт дето от години си виси със взети материали,ще има и продължение с промените в дома.

на мен на 7, този месец прогр. Луна влезе в Рак/ 10 с тригон към Сатурн/6
и аз така като теб Синухе, започна се с магистрални тръби ремонта, смяна на перлня, хладилник и
одисеята продължава, ще активира последователно цялата карта
следва опозе със Мерка/4
секстили с марс,уран и плутон на Асц. и юпитер /9
тригони към венера,луна и нептун /3
квинконс Слънцето/4
да си пожелаем успех в активността

като тригона прогр.луна /сатурн 30гр.водолей ми донесе нова работа,която ми харесва и се чувствам комфортно :)на мястото си
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 12:24:42 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #13 -: Октомври 18, 2009, 12:20:25 pm »
В последните години тая скорпоионска енергия ми дойде в повече, та много се радвам на Стрелеца.  :)

би ли споделила за скорпионската енергия моля  :-[  че до месец и нещо и мен ще ме ухапи  ::)

Ти може и по-леко да я усетиш от мен, защото ще е хармонична с твоето Слънце. Нали си Рибка, ако не бъркам. Понастоящем и прогресивната Луна ми е в Скоприон, та още не съм усетила в пълен ход лекотата от полъха на Стрелеца, но и това ще дойде. Общо взето последните години ги усещах като разплата. Ей на, случват ти се неща, които не би трябвало да ти се случват; минаваш през отношения, които не можеш да избегнеш и трябва да изпиеш чашата до край. Минах през период на един вид отшелничество, при положение, че съм в среда с много хора.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #14 -: Октомври 18, 2009, 12:22:12 pm »
да си пожелаем успех в активността

;D И аз ти пожелавам успех и на всички с прогр Луна в Рак  ;)

Ти остави ремонтите,но вчера ме хвана пред Новолунието във Везни-бях на Баумакс и толкова цветя си харесах,че не е истина,днес като нищо вече ще отида да си взема някои,харесах си и страхотно спално бельо в азиатски стил,ох мале не знам това Новолуние във 2 дом колко печалби ще донесе,но аз съм на вълна активно харчене  ;D

« Отговор #15 -: Октомври 18, 2009, 12:26:46 pm »
Новолуние във 2 дом колко печалби ще донесе,но аз съм на вълна активно харчене  ;D
и аз съм така, харча вече предварителни доходи за уют и комфорт, не се удържам, иначе съм по разумна,но намирам спонсори, все пак нат.луна ми упр.11 дом  ;)
« Последна редакция: Октомври 18, 2009, 12:32:07 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

veshti4ka

« Отговор #16 -: Октомври 18, 2009, 12:36:52 pm »

Ти може и по-леко да я усетиш от мен, защото ще е хармонична с твоето Слънце. Нали си Рибка, ако не бъркам. Понастоящем и прогресивната Луна ми е в Скоприон, та още не съм усетила в пълен ход лекотата от полъха на Стрелеца, но и това ще дойде. Общо взето последните години ги усещах като разплата. Ей на, случват ти се неща, които не би трябвало да ти се случват; минаваш през отношения, които не можеш да избегнеш и трябва да изпиеш чашата до край. Минах през период на един вид отшелничество, при положение, че съм в среда с много хора.

ами рибок съм, да  ;D  но пък отшелничеството не ме плаши изобщо - преди две и половина години, когато Плутон ми мина през СЛВ аз се самоизолирах от външният свят. така ми харесва. вече суетата на външният свят изобщо не ми е по вкуса - прекалено много негативизъм и лицемерие съществуват почти навсякъде... виждам се с много малко приятели и много рядко се разхождам из града. така, че вид отшелничество си е нормално за мен в последните години... предните години бях във вихъра на събитията и еуфорията и някак не ми понесе маската на обществото и търпението ми се изчерпа...  та ще я видим тая скорпионска Луница кви благинки ще ми донесе щото аз не чакам лоши неща, а само хубавини  ;D ;D ;D

« Отговор #17 -: Октомври 18, 2009, 03:21:41 pm »
   Какво значи "ингрес" - потърсих за значение, но не можах да намеря. Някой ще бъде ли така добър да го обясни - pls.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #18 -: Октомври 18, 2009, 03:24:29 pm »
Като ти влезне в нов знак в случая.
Звучи по-така некак си...ингрес.... ::)

« Отговор #19 -: Октомври 18, 2009, 03:26:09 pm »
 ;D ;D - схванах