Здравей Гост

ингрес на прогресивните слънце и луна

• 85 Отговора
  • 13573 Прегледи
*

missKapriz

Re:ингрес на прогресивните слънце и луна
« Отговор #20 -: Октомври 18, 2009, 03:37:42 pm »
Цитат
но пък отшелничеството не ме плаши изобщо - преди две и половина години, когато Плутон ми мина през СЛВ аз се самоизолирах от външният свят. така ми харесва. вече суетата на външният свят изобщо не ми е по вкуса - прекалено много негативизъм и лицемерие съществуват почти навсякъде... виждам се с много малко приятели и много рядко се разхождам из града. така, че вид отшелничество си е нормално за мен в последните години... предните години бях във вихъра на събитията и еуфорията и някак не ми понесе маската на обществото и търпението ми се изчерпа...  та ще я видим тая скорпионска Луница кви благинки ще ми донесе щото аз не чакам лоши неща, а само хубавини

И аз така се чувствам,като това започна да става особено ясно изразено,когато пр.Слънце навлизаше във Везни  и беше върху натален Уран,който управлява 5 дом-на забавленията.

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Октомври 18, 2009, 03:40:14 pm »
Луниците в Рак трупат!
Хи-хи-хи! ;D ;D ;D

Типично в стил "Плюшкин". Имах един познат зодия "Рак".
Мазето му беше пълно с непотребни вещи, дето някой ден "можело и да послужат, и да му влязат в работа".
Не казвам, че това се отнася и до вас. Но по принцип рачешката Луна се презапасява.

« Отговор #22 -: Октомври 18, 2009, 03:45:23 pm »
   За прогресивната Луна когато навлязла в Близнаци - 0.36 - смъртта на майка ми. Ще рече 12 натален дом, 11 прогресивен дом. като същата е и управителка на прогр.Асцедент и е била точно на 51.30 гр.от него, което ще рече септил.... :o било е през 2005г.  И странно ще имам ингрес на Луната малко след Нова година вече от Рак в Лъв...Прогресивния асцедент колко години е в един и същи знак ?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #23 -: Октомври 18, 2009, 06:23:44 pm »
Луниците в Рак трупат!
Хи-хи-хи! ;D ;D ;D

Типично в стил "Плюшкин". Имах един познат зодия "Рак".
Мазето му беше пълно с непотребни вещи, дето някой ден "можело и да послужат, и да му влязат в работа".
Не казвам, че това се отнася и до вас. Но по принцип рачешката Луна се презапасява.

Ох,ши падна -е бива ли така силно да ми влияе  ;D
Без майтап вече се усещам,че почвам да си взимам работи,а нямам място вече къде да ги слагам.Стигнах чак до там че комплекта който си харесах,няма да го взема със размер за моето легло,а с по-голям тъй като за в бъдеще смятам да имам друго-но това го считам за разумно.И само работи за дома ме влекат-всякакви декорации,цветя и машини свързани с храненето.Така като гледам най-добре ще ми дойде една голяма къщичка с голям двор цялата да я направя в цветя,че в апартамент не мога да си направя мечтаната градина ,да не говоря за другите работи дето са ми в главата.За сега се успокоявам,че и това някой ден ще стане,но с прогр Луна в Рак дома ми е доста актуална тема и ако вземе всичко до стане по време на тази прогресия ще изпадна от радост  :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #24 -: Октомври 18, 2009, 07:09:56 pm »
Моята прогресивна Луна първо ще направи ингрес в 8 дом (все още водолей), след което ингрес в риби-8 дом.
Ами незнам..в момента ми е в точна опозиция с наталната такава, ама немога да усетя влиянието и. Не съм по-емоционална от обикновено. В риби и 8 дом....може и да седна най-сетне и да прочета някоя астрологическа книга. :)

*

Синухе

• 4978
« Отговор #25 -: Октомври 18, 2009, 07:15:23 pm »
Можеш и да станеш осъзната за емоциите си,да ти блесне нещо,отделно да станеш по-възприемчива  ;)

А по-големи сумички не ти ли занимават главицата  ::)

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Октомври 18, 2009, 07:20:24 pm »
Можеш и да станеш осъзната за емоциите си,да ти блесне нещо,отделно да станеш по-възприемчива  ;)

А по-големи сумички не ти ли занимават главицата  ::)
Те ми занимават главата, ама аз май не съм им интересна. :) Та ..не очаквам нищо в тази посока.

« Отговор #27 -: Октомври 18, 2009, 08:59:16 pm »
Като е върнах назад във времето и си открих следните събития: ::) преместване от малкия град в София прогресивния асцендент се премества в нов знак Козирог-време ми беше да порасна и да се справям сама по същото време прогресивното Слънце се преметва от 2-ри в 3-ти дом по същото време прогресивната Луна навлиза в 7-ми дом срещах мъжа който ме накара още повече да порасна!при завършването на вишето образование прогресивния Меркурий се премества в нов дом -3-ти,призапочването на първата ми сериозна и отговорна работа прогресивната ми Луна навлиза в работливата Дева,а прогресивния МС сменя знак!за аспетки на прогресивните планети не съм гледала но догодина ще има раздвижване!
Докато дишаш...надявай се!

*

Синухе

• 4978
« Отговор #28 -: Октомври 18, 2009, 11:02:49 pm »
А пък някои все още си мислят,че прогресиите не давали събития,а само емоционална нагласа  ::)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #29 -: Октомври 18, 2009, 11:31:34 pm »
А,как не дават?
И аз със солар,подобен на Синухе и прогресивна  везнишка Луна в четвърти-козметичен ремонт в дома,отлаган от години.
Сега  пр. Луна ми е точно върху нат. Плутон,управител на 6-ти-ей я промяната на работата,както и зачестили срещи от всякакво естество с плутонови типове.Чакам я с нетърпение да иде в пети,белким взема,та родя.. ;D
Преминаването на прогресивни Слънце и Луна през нат. МЦ бележи студ. години и започването на първата ми работа
При съвпада на прогр. ми асцендент с нат. Сатурн,упр на 7-ми,изживях най-дългата си и пълноценна връзка.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #30 -: Октомври 19, 2009, 05:31:03 am »
пр. ми луна ще кацне след дни на к2 и ще ингресира в козирог. след което ще направи съвпад с транзитния плутон. в натала плутон и луна имат хармонични взяймоотношения. тигонират се и все си мисля , че съвпада им в козирог би могъл да бъде добър старт за единия от бизнесите с които се занимавам. а именно битови отпадъци и вредни емисий. :) работа на плутон.
вие как мислите?
при вояжа на прогресивната луна през втори натален дом , тя освен , че ще направи съвпад с плутон , ще премине и през прогресивния нептун , ще премине и през марса ми , ще трригонира и наталната луна , нооооо ще се срещне и с транзитния СЛВ :o. ИМАТЕ ли наблюдение ,как ще го изтъркувате?! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

veshti4ka

« Отговор #31 -: Октомври 19, 2009, 06:33:38 am »
А пък някои все още си мислят,че прогресиите не давали събития,а само емоционална нагласа  ::)

ама как бе  ???  то ако се разрови човек толкоз събития се пръкват насреща  ;D  ей го на на ингрес на прогресивното ми Слънце в овен взех, че се омъжих - на 18 години и 10 месеца, а кое е една от характерните черти на овена - ранните бракове  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

да не говорим че и по него време косата ми взе да се къдри много. и преди това си беше чуплива ама не чак толкова, а като влезе прогресивния Слънчо в овен и станах като овца в главата  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Октомври 19, 2009, 11:11:41 pm »

при вояжа на прогресивната луна през втори натален дом , тя освен , че ще направи съвпад с плутон , ще премине и през прогресивния нептун , ще премине и през марса ми , ще трригонира и наталната луна , нооооо ще се срещне и с транзитния СЛВ . ИМАТЕ ли наблюдение ,как ще го изтъркувате?! 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #33 -: Януари 02, 2010, 12:13:33 pm »
   Значи от личен опит да ти кажа Марая, че ще ти се наложи здраво да се трудиш и на никой да не се надяваш. Период на лишения и въздържания. Но за сметка на това - когато си вярваш, получаваш подкрепа от по-горни светове /чрез хора, познати, непознати дори, с които ще завържите приятелства и разни случки/.
   На мен след 7 дена Луната ще ми ингресира от ІІ нат.дом в ІІІ - Лъв. Но по прогресия асц си остава в Рак и Луната си остава в І дом. Осите са кардинални - считам че ще има кардинална промяна, но не мога да схвана в кое отношение. Досещам се, защото тя е почнала - трансформацията на личността ми, но е подкрепена от тежки транзити. Значи имала  съм знания, усещания, но реално не съм ги прилагала. Което ще рече че сега съм стигнала нивото на осъзнатост.

*

holanda

« Отговор #34 -: Януари 02, 2010, 12:39:15 pm »
какво значи ингрес на слънцето или луната- дома ли си сменят или знака? :-[

и с какво се отличава този период? :-[ :-[

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Януари 02, 2010, 12:45:00 pm »

Абе, Луната и Слънцето влизат в нов дом или знак - "ингрес" е чуждица.
Очаква се промяна в нагласите на личността и събитийна промяна, разбира се.
Там, където е пр. Луна очаквай най-много промени.
Промяната в пр. Слънце и АСцендент много често се свързва с промяна
в темперамента на личността, с развитието на ценностите и житейските цели.

*

Helo

« Отговор #36 -: Януари 02, 2010, 12:50:53 pm »

Аз в момента съм зодия Близнаци, асцендент Скорпион. Прогресивната ми Луна е в 1-ви дом в съвпад с Уран. Би трябвало да се променям като личност.  ::) А с този съвпад с Уран трябва ли да ми се случват неочаквани работи?

*

holanda

« Отговор #37 -: Януари 02, 2010, 12:51:18 pm »

of,ама и аз съм една... :-[ :D

*

Uran

• 6041
« Отговор #38 -: Януари 02, 2010, 12:52:28 pm »
Прогр. Слънце е на К8 а , прог. Плутон на К2 в прогресивната карта. Насложена в/у наталната, Слънце попада в 9 натален дом, Плутон си е в 3-и.
Какво значи?
Относно прогр. Луна в козирог, Дейзи е абсолютно права, преди няколко години прогр. ми Луна беше в Козирог и в 6 натален дом (4-5 в прогр. карта), бях се разчекнала м/у работа, деца и семейство. Готвех в 10 вечерта, за да има на другия ден обяд за детето, минавах със стирка в 11 вечерта и прочие слугинаж. Сега съм значително по-фрии, но нямам ищах за нищо.

*

Nebesna

« Отговор #39 -: Януари 02, 2010, 02:08:01 pm »
Сега обърнах внимание, че за мен 2007 година е била преломна едновременен ингрес на пр. Слънце в Овен + ингрес на пр. Луна в 8-ми дом. И двете светила управляват 8 дом.

Прогр. Слънце сега се движи в пакет със Сатурн - господаря на 2 -ри дом. Голям акцент върху оста 2/8, а през 2009 година беше кулминацията, тогава, когато транзитен Юпитер влезе във 2-ри дом и направи съвпад със светилата, а програесивната Луна в 8-ми опозира наталните Слънце и Луна, които са във 2-ри.

Това, което забелязах при ингреса на пр. Слънце в Овен е, че аз станах по-предприемчива и придобих лидерски качества.