Здравей Гост

ингрес на прогресивните слънце и луна

• 85 Отговора
  • 13609 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ингрес на прогресивните слънце и луна
« Отговор #40 -: Януари 03, 2010, 01:23:26 am »
предстои ми ингрес на слънцето във водолей!
моля ви ,не бъдете пестеливи ,кажете нещо по въпроса.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #41 -: Януари 03, 2010, 05:10:19 am »
Като се върнах в годините назад и като се поразрових, ето какво видях и за мен:
пр. Слънце влиза в 12 дом - брак. Домът е управляван от везни (венера управлява и 7 дом), аз си се чувсвах малко като в затвор почти през цялото време;
пр. Слънце напуска везни и влиза в скорпион, но е още в 12 дом - загуба на много близки за мен хора включително и баща ми;
пп. Луна в 3 дом във Водолей - имигриране;
пр. Слънце на върха на асцендент, който се управлява от скорпион - развод;

Погледнах и картата на бившия ми мъж, при него нещата изглеждат така:
пр. Луна в 8 дом, управляван от Козирог, прави му каре с натален Сатурн в 11 дом и натален Уран в 5 дом - развод;
В момента пр. Луна му е в 9 дом и знам, че постоянно пътува.

*

Uran

• 6041
« Отговор #42 -: Януари 03, 2010, 12:41:23 pm »
предстои ми ингрес на слънцето във водолей!
моля ви ,не бъдете пестеливи ,кажете нещо по въпроса.... ;)
Може и да се преосмислиш отношението си към брака като институция- водолеите не сме много по женитбите (къде ти е водолей и Уран?). Интерес към нови технологии. Ако говорим за бизнес и успех в тази сфера, виж Уран какви аспекти сключва с управителите на 5 дом (инвестиции), 8- банкови кредити и 6 -ежедневна работа.
Ти самата много по-добре можеш да ги аанализираш тези неща.
п.п.Аз си мисля, че ще получиш свобода, каквото и да значи това. :) :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Януари 03, 2010, 03:01:39 pm »
Може и да се преосмислиш отношението си към брака като институция- водолеите не сме много по женитбите (къде ти е водолей и Уран?). Интерес към нови технологии. Ако говорим за бизнес и успех в тази сфера, виж Уран какви аспекти сключва с управителите на 5 дом (инвестиции), 8- банкови кредити и 6 -ежедневна работа.
Ти самата много по-добре можеш да ги аанализираш тези неща.
п.п.Аз си мисля, че ще получиш свобода, каквото и да значи това. :) :)

брака ще сси остане институция и ще претъпри промяна по отношение на това ,именно заради сатурн във везни.мисля,че ще се иска повече сигурност. :-\
водолея ми е на к3.
интереса към новите технологий го имам и работя по това..... ???.
уран е на 150гр.от к5 и на тригон в рамките на 2гр. от управителя на к5.
свобода ,свобода......толкова хубаво звучи.
дано! :-* :-*

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #44 -: Януари 11, 2010, 04:30:10 pm »
   Вчера прогресивната ми Луна, навлезе в Лъв - сега съм в първите й минутки. С какво отчетох вчерашния ден, беше хубав слънчев ден, на брега на язовир Кърджали с компания, хапнахме вкусна рибка...А вечерта прекарах у дома с приятели....Една влюбена двойка, на която може да се запиша да им стана консултант по любовни взаимоотношения  :72:. За сега вчерашния ден беше изпълнен с хармония и красота....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Януари 11, 2010, 04:58:00 pm »
Да, и аз се сещам, че престоят на прогресивната Луна в Лъв бе един от по-спокойните и приятни периоди в живота ми, което в никакъв случай не може да се каже за навлизането й в Дева.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Януари 11, 2010, 05:01:03 pm »
   Вчера прогресивната ми Луна, навлезе в Лъв - сега съм в първите й минутки. С какво отчетох вчерашния ден, беше хубав слънчев ден, на брега на язовир Кърджали с компания, хапнахме вкусна рибка...А вечерта прекарах у дома с приятели....Една влюбена двойка, на която може да се запиша да им стана консултант по любовни взаимоотношения  :72:. За сега вчерашния ден беше изпълнен с хармония и красота....

сменила е само знака ,така ли да разбирам?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #47 -: Януари 11, 2010, 05:15:02 pm »
след 1* прогресивният ми АС влиза в телец  :57:  остава във 2 дом... какво ли е усещането  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Януари 11, 2010, 07:49:11 pm »
след 1* прогресивният ми АС влиза в телец  :57:  остава във 2 дом... какво ли е усещането  :unsure:

земя на хоризонта...земя.
ще се позаземиш малко.

« Отговор #49 -: Януари 11, 2010, 08:01:52 pm »
На мен от миналата година Слънцето ми е прогресрало в Стрелеца. Още не мога да усетя свежият въздух на Стрелеца, защото прогресивната Луна е в  Скорпион. Но пък ще имам след 1,5 години прогресивно новолуние в Стрелец, в 4-ти натален дом.  :blink: Има някаква надежда и за мен...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Януари 11, 2010, 08:17:29 pm »
На мен от миналата година Слънцето ми е прогресрало в Стрелеца. Още не мога да усетя свежият въздух на Стрелеца, защото прогресивната Луна е в  Скорпион.
слънцето нищо ли не ти донесе като промяна дори и на характера?нищо ли не се промени? :o
а за прог.луна в скорпион мога да кажа ,че това е най-трудното и тежко положение за луната.аз изживях такова нещо ,като прог.луна беше в скорпион и то в 12-ти дом.
не искам да си спомням.
при мен в натала тя е в телец в 6-ти , а упр.8-ми. ад под небето-финанси -ужасно положение ,работа :o :o :o?! тръгнах да съъздавам нови неща ,мии кво да кажа ?! бял свят не видяха.
но има и свойте положителни страни....узряваш.

Но пък ще имам след 1,5 години прогресивно новолуние в Стрелец, в 4-ти натален дом.  :blink: Има някаква надежда и за мен...
4-ти и в стрелец обещават сериозни промени за добро ,както в личния живот така и в семейните неща.по това време и упр. на 4-ти ще бъде в интересен аспект към дома в който ще се случи прогресивното новолуние ,та смятам ,че не са ти празни надеждите.
а какъв ти  асц? дева или лъв? :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #51 -: Януари 11, 2010, 08:25:48 pm »

земя на хоризонта...земя.
ще се позаземиш малко.

че тва възможно ли е  :tongue2: :93: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Януари 11, 2010, 08:31:14 pm »
че тва възможно ли е  :tongue2: :93: :85:

що не?щом влиза в телец..... :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Януари 11, 2010, 08:32:10 pm »
 През втората половина на годината прог. Луна ще направи ингрес в риби, там е и прог. Слънце, което по него време ще съвпадне и с тр. Юпитер.
Абе тези риби не ми понасят на Слънцето, сега и Луна като се намърда там, съвсем ще стана "душа- камбана" ;D.

« Отговор #54 -: Януари 11, 2010, 08:40:57 pm »
На мен от миналата година Слънцето ми е прогресрало в Стрелеца. Още не мога да усетя свежият въздух на Стрелеца, защото прогресивната Луна е в  Скорпион.
слънцето нищо ли не ти донесе като промяна дори и на характера?нищо ли не се промени? :o
а за прог.луна в скорпион мога да кажа ,че това е най-трудното и тежко положение за луната.аз изживях такова нещо ,като прог.луна беше в скорпион и то в 12-ти дом.

Мииии  :rolleyes:, това беше първата след 8 години ад, в която нещата някак си вървяха по-безпрепятствено. Транзитния Юпитер ми правеше тригон към съвпада Слънце/Уран и това се чувстваше ,че вече не е по старо му. Но само това...да не изглеждам като неблагодарница  ;D  ;D  ;D

Цитат
а какъв ти  асц? дева или лъв? :blink:

Асцендента ми е Лъв.

През втората половина на годината прог. Луна ще направи ингрес в риби, там е и прог. Слънце, което по него време ще съвпадне и с тр. Юпитер.
Абе тези риби не ми понасят на Слънцето, сега и Луна като се намърда там, съвсем ще стана "душа- камбана" ;D.

Оооо, и на теб ти предстои прогресивно новолуние  :rolleyes: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Януари 11, 2010, 08:46:49 pm »
и на мен ми предстои прогрисивно новолуние ,но във водолей и то не след дълго. :blink:

« Отговор #56 -: Януари 11, 2010, 09:02:00 pm »
Eйййй, като шЪ повеЙ един свеж вЕтер във форума!!!!!  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Януари 11, 2010, 09:06:21 pm »
до тук имаше и бриз и урагани ,да не дойде някое цунами :93:

« Отговор #58 -: Януари 12, 2010, 11:37:17 am »

сменила е само знака ,така ли да разбирам?

Да, в началото на месец март ще навлезе в ІІІ дом. Предполагам че по някакъв начин ще се развърже някакъв възел - сигурно ще пътувам често - при мен поне така се отразява акцентирането на ІІІ дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Март 28, 2010, 01:47:14 pm »
към водолейте  ;) и най-вече разчитам на небесна :blink:.
как се усеща слънцето във водолей?
как според вас ще се отрази ингреса му от козирог .....