Здравей Гост

ингрес на прогресивните слънце и луна

• 85 Отговора
  • 13577 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ингрес на прогресивните слънце и луна
« Отговор #60 -: Март 28, 2010, 11:27:40 pm »
небеснааа ,къде си? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #61 -: Март 28, 2010, 11:47:28 pm »
Какво да ти кажа?
Не любим горделивите и властни хора, пазим свободата и независимостта си и държим на приятелите.
Лично аз не обичам ограничения от всякакъв характер, но не съм бунтар на всяка цена.
Уважавам реда и дисциплината, но не и авторитарното отношение.
Водолеят е обърнат напред към бъдещето, докато Козирогът е малко песимист и "чопли" в миналото.
Като своя най-голям недостатък определям това, че ми липсва спонтанност - водолеят е фиксиран знак.
Всяка идея се обмисла добре, произграва се във въображението, Въпреки, че се управлява от Уран, Водолей е фиксиран знак, трябва му искра, за да запали. Добре, че Слънцето ми е в секстил с Асцендента - огнен знак, та сама се вдъхновявам за действие, а понякога запалвам и останалите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Март 28, 2010, 11:49:42 pm »
много ти благодаря! наистина ми е много важно да го чуя от водолей. предстой ми и прогресивно новолуние там и все дълбая в тая посока...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #63 -: Март 29, 2010, 08:27:19 am »
много ти благодаря! наистина ми е много важно да го чуя от водолей. предстой ми и прогресивно новолуние там и все дълбая в тая посока...

Тези прогресии действат по-скоро в дома, отколкото имат значения характеристиките на знаците. Така съм чела. Ти характеристиката на знака си я носиш, понеже в дома, който знака заема се проявяваш "по водолейски", така да се каже.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #64 -: Март 29, 2010, 08:59:05 am »

Тези прогресии действат по-скоро в дома, отколкото имат значения характеристиките на знаците. Така съм чела. Ти характеристиката на знака си я носиш, понеже в дома, който знака заема се проявяваш "по водолейски", така да се каже.

Напротив! При мен си влияеше и по знак. Точно това споделих тези дни в друга тема,че прогресивната Луна в Козирог при точния съвпад със Сатурн, ми разруши зъб. И трябваше да се прави коронка, да се лекувам почти месец.

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Март 29, 2010, 09:41:43 am »

Напротив! При мен си влияеше и по знак. Точно това споделих тези дни в друга тема,че прогресивната Луна в Козирог при точния съвпад със Сатурн, ми разруши зъб. И трябваше да се прави коронка, да се лекувам почти месец.
Ох, и при мен прогресивната Луна в козирог донесе проблеми със зъбите. :( Даже и хорари пусках тук.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #66 -: Март 29, 2010, 11:03:27 am »
Средата ли, края на Януари ли беше, най-после прогресивното ми Слънце в Телец навлезе в Близнаци в 1 дом.Прогреснивната ми Луна пък навлезе в 5 дом и там ще има съвпад  с Лунния ми възел и Марс по натал.
Най-хубавото нещо, което забелязвам, че имам нужда да общувам още повече, а  се появи човек в живота ми, имах усещане, че може да се случи нещо хубаво! :-[ Отделно изпитвам нужда да чета още повече, да търся информация.

*

Nebesna

« Отговор #67 -: Март 29, 2010, 12:01:54 pm »

Ти четеш ли кво съм написала? "ти характеристиката по знак си я носиш",....но съотнесено към дома. При теб ти руши защото ти прави квадрат с наталната и има отношение вероятно към здравето - асцендент Везни е в квадрат с козирога. това е обяснението.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Март 29, 2010, 01:36:21 pm »
а впечатления за прогресивното новолуние....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #69 -: Март 29, 2010, 01:47:37 pm »

Ти четеш ли кво съм написала? "ти характеристиката по знак си я носиш",....но съотнесено към дома. При теб ти руши защото ти прави квадрат с наталната и има отношение вероятно към здравето - асцендент Везни е в квадрат с козирога. това е обяснението.

Чета кой какво пише и още как.
Цитат
Небесна: " Тези прогресии действат по-скоро в дома, отколкото имат значения характеристиките на знаците."
Та, по този повод написах по-горното. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Март 29, 2010, 01:57:39 pm »
новолунието във водолей е равно на ново раждане....
малее,каквато съм ексцентричка ,дали няма съвсем да изперкам ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Март 29, 2010, 02:02:22 pm »

Добре дошла в отбора!  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Март 29, 2010, 02:11:26 pm »

Добре дошла в отбора!  :P

аз май никога не съм го напускала :P.
но знаеш ли Лили , как се усеща предстоящия ингрес на слънцето във водолея. някак си , падат "дрехи и задръжки" , сякаш всичко онова ,което ми се е струвало стабилно и точно сега започвам да го усещам ,като част ,която ме е ограничавала и създавала проблеми. сякаш , света е друг....,виждам го по-широк ,по-шарен и в пъти по-интересен....
абе шантава работа ,но....такова ми е усещането! :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #73 -: Март 29, 2010, 02:24:51 pm »
От 11 август т.г. и моята прогресивна Луна преминава във Водолей, в 4 дом. Но чак през август 2011 ще съвпадне с дирекционния Юпитер.

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Март 29, 2010, 02:43:45 pm »
при мен новолунието е през прословутата 2012г.
слънцето обаче още тази година ще кацне на 0:00 във водолей.
пр.луна е в козирог ,но това е един отличен дом , освен всичко и отлично аспектиран.
така ,че освен добро от този дом ,не очаквам нищо друго.....
но ,за слънцето във водолей ,сякаш сега на 29гр. очаквам новото..,различното , абе усещам го!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #75 -: Март 29, 2010, 02:49:29 pm »
Средата ли, края на Януари ли беше, най-после прогресивното ми Слънце в Телец навлезе в Близнаци в 1 дом.Прогреснивната ми Луна пък навлезе в 5 дом и там ще има съвпад  с Лунния ми възел и Марс по натал.
Най-хубавото нещо, което забелязвам, че имам нужда да общувам още повече, а  се появи човек в живота ми, имах усещане, че може да се случи нещо хубаво! :-[ Отделно изпитвам нужда да чета още повече, да търся информация.

мда,  и при мен е прогресията  в 1 дом, но ще се учудя, ако много се социализирам  ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #76 -: Март 29, 2010, 10:46:42 pm »
Имате ли наблюдение какво се случва при прогресивно слънце в 12 дом?

*

Kaya

• 2893
« Отговор #77 -: Март 29, 2010, 10:50:17 pm »
 много зависи какви планети имаш там
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #78 -: Март 30, 2010, 01:27:18 pm »
много зависи какви планети имаш там
Не става въпрос за мен.Има меркурий.
« Последна редакция: Март 30, 2010, 03:35:02 pm от Milkyway »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #79 -: Април 04, 2010, 06:29:08 pm »
Аз се чудя защо напоследък не можем да се търпим с мъжа ми,а то прогресивната луна ми е на 3гр от точен съвпад с уран-управител на 7ми дом :o
На нож сме...дано не се случи нещо по-лошо при точния съвпад.

Христос возкресе!!!