Здравей Гост

Религия и астро транзити

• 11 Отговора
  • 2857 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Религия и астро транзити
« -: Октомври 18, 2009, 09:21:43 pm »
Добър вечер,нов член съм на форума.
Не знаех в кой раздел точно да пиша.Интересувам се от астрология от няколко години.
Имам транзитен уран в 9ти дом и днес усетих "набезите" на този транзит.
Запознах се преди няколко месеца с млада семейна жена, която иска да ме въведе в протестантската религия,а аз съм православна християнка.Не бих си заменила религията за нищо на света,но пък и не показах на въпросната жена че няма да го направя ,все пак не искам да я засегна.
Просто споделям проявата на този транзит :) в моя живот.
Има ли сред вас протестанти?

*

veshti4ka

Re:Религия и астро транзити
« Отговор #1 -: Октомври 18, 2009, 09:28:57 pm »
добър вечер Милкиуей и добре дошла  :)

не смятам, че в този форум някой отдава голямо значение на религията /поне аз съм с такова впечатление/. тук сме повечето астролози и езотерици, а за астрологията и езотериката няма друга "религия" освен езотериката  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Октомври 18, 2009, 09:56:00 pm »
E,разбира се аз не искам да акцентирам изобщо за тема религия.А просто да спомена ка се отрази един аспект в този транзит.
Интересното е,че се случи на новолуние във везни.А разговора бе насочен и към това,как трябвало да подпиша(да се омъжа за мъжа) с който живеем на семейни начала. :) ::) Че живеенето без брак било грях.

*

Helo

« Отговор #3 -: Октомври 18, 2009, 09:58:45 pm »
А разговора бе насочен и към това,как трябвало да подпиша(да се омъжа за мъжа) с който живеем на семейни начала. :) ::) Че живеенето без брак било грях.

А той дали не е мошеник? Той ще има ли някаква полза от това да подпишеш?

Ами, ако тази жена и годеникът ти са мошеници и любовници, които работят в комбина и биха имали изгода от това мъжът да се ожени за теб?

Просто си мисля. Гледала съм много телевизия и филми, пък и имам силно влияние на Скорпион и затова ги измислям такива. ;D

Ама аз наистина бих проучила въпроса.

« Отговор #4 -: Октомври 18, 2009, 09:59:31 pm »

Мен преди има -няма 15 години  ???  "Свидетелите н а Йехова" ми окопаха вратата. Едвам ги разкарах. Имах приятелка протетстантка по онова време, но тя беше потомствена протестантка и не общуваше с новите църкви внесени в БГ.

Ако мен ме питаш - камакът си тежи на мястото му. И да станеш протестантка, пак ще си християнка, само ще се отдалечиш от средата и семейството си. Разбира се, можеда имаш основателна причина да направиш това.  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2009, 10:08:35 pm »

Мен преди има -няма 15 години  ???  "Свидетелите н а Йехова" ми окопаха вратата. Едвам ги разкарах. Имах приятелка протетстантка по онова време, но тя беше потомствена протестантка и не общуваше с новите църкви внесени в БГ.

Ако мен ме питаш - камакът си тежи на мястото му. И да станеш протестантка, пак ще си християнка, само ще се отдалечиш от средата и семейството си. Разбира се, можеда имаш основателна причина да направиш това. 

Протестантите защо се отделят от семействата си? ???
Тя е в добри взаимоотношения с майка си,пък казва че и с мъжа си са в прекрасни взаимоотношения.
Аз не искам да ставам протестантка,явно трябва по-твърдо да й покажа това.

« Отговор #6 -: Октомври 18, 2009, 10:23:12 pm »
Просто започваш да се обясняваш с околните си. Те си мислят, че искаш да ги вербуваш за новата си кауза. Започваш да си празнуваш празниците в църквата. Това имах предвид. Не, че не са в добри взаимоотоношения със семействата си.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Октомври 19, 2009, 10:55:47 am »
Преди дестина години имах една приятелка протестантка, но тя никога не се опита да ме вербува. С нея и съпруга й често разговаряхме за религията и от тях научих много неща.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Октомври 19, 2009, 01:32:27 pm »
Да,на мен също ми е много приятно да разговарям с нея.Научавам много истини,много възвишено ми е общуването с нея.
Но пък през целият разговор само за това се говори ??? което ми идва в повече.Защото все пак сме хора,понякога най-прозаичните неща ме радват и ми доставят наслада.
А темата за Господ я считам за много лична и дълбока,предпочитам да се наслаждавам на нея вътре в себе си. :)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #9 -: Октомври 19, 2009, 07:16:11 pm »
вярата е строго интимно преживяване и раздрънкването му  и цялата хистерия на част от християнските деривати  не дават възможност за вибрато на душата - все им се струва,че  само в права линия трябва да се движим
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Октомври 19, 2009, 07:56:33 pm »
вярата е строго интимно преживяване и раздрънкването му  и цялата хистерия на част от християнските деривати  не дават възможност за вибрато на душата - все им се струва,че  само в права линия трябва да се движим
Да,точно така!

*

crazy_666_999

« Отговор #11 -: Октомври 19, 2009, 08:03:37 pm »
Амиии тоз 9 дом...В момента юпитер ми е там ииии усещам че се случва нещо уникално с мен.В смисъл появиха се доста нови интереси.И голямо желание за самоусъвършенстване и може би до някаква степен жлание за манипулация над околните ;Dкоето може би е странно но факт :-[