Здравей Гост

ново отвличане

• 78 Отговора
  • 13520 Прегледи
Re:ново отвличане
« Отговор #20 -: Октомври 20, 2009, 03:53:38 pm »
     Не знам, но ако завъртим времето така, че да е роден през втората половина на деня или по-точно след 15 часа - аспектите - ме навеждат на мисълта, че това е инсценировка. Точен час на събитието знаем ли, вчера вечерта го казаха по новините но точно в колко часа е бил отвлечен ? Някой има ли представа....А защо Венера 1 дом - в 12 дом по-добре се вписва според мен /натална имам впредвид/...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Октомври 20, 2009, 03:58:27 pm »
часа на отвличане според медийте е около 19:52 или 53 мин.
венера в първи и стрелец :) , разрови се за снимки в нета....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Октомври 20, 2009, 04:33:28 pm »
новолунието във везни е на 24 гр. тук момчето вероятно има нещо ???. като приемеме,че слънцето , марса , мерка и лилит ,която е на 27гр.везни са тук.......,според мен тук е ключа от бараката ???.
дали няма слънце в последните градуси на 11-ти дом??? ???

Май си права и аз така мисля, че този градус е важния - съвпада на транзитни Слънце и Вертекс /момента на събитието в картата/, който съвпада и с наталната Лилит    :( ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Октомври 20, 2009, 06:00:26 pm »
дейзи,моля те , качи една карта с датата на отвличането и с час 19:52 ,така както е дадено в интернет.ако сигнала е подаден в 19:55 , то събитието е тук някъде.....
по тази карта ще се прочетат много неща.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #24 -: Октомври 20, 2009, 06:44:59 pm »
Така спрямо аспектите на прогр Луна смятам,че са възможни 2 карти-едната около 11,30-12 на обяд,когато Луната квадратира Меркурий и тази около 20:30,тъй като тогава Луната съвпада със Сатурн.Тъй като втората по ми пасва, за първо време може да видим какво показва тя.

Първо виждаме АСЦ Близнаци-той също дава висок ръст.От друга страна така Меркурий става управител на АСЦ,а още в началото видяхме,че Меркурий е важен фактор при събитието.

Упр на АСЦ е в 5 дом-спорт.Също са там и Слънце/Марс ,които за мъж се свързват с изявата.

Уран другият важен фактор е в 7 дом-където са враговете.

Прогр Луна в Козирог в съвпад Сатурн-това е стягане на примката около душата,ограничения,суроворст,лишения.
Това става на К8,а там са и опасностите за живота,както и отвличанията с цел откуп (ако такава е целта).

При час 20:38 Прогр АСЦ е в опозиция на Сатурн,ДСЦ съвпад с него-това може да е отново ограничаващи и опасно положение.При това ДСЦ/Сатурн-ограничаване от другите отвъд личната власт.

В дирекциите също има някои аспекти заслужаващи внимание:

Марс съвпад К6-може да даде травми на тялото
Уран квадрат Слънце от 8 дом-внезапна опасност за живота
Юпитер съвпад К3- попадане в нова среда (заради този аспект си мисля дали не са го закарали някъде близо извън местоживеене,примерно в някое село,но не много далеч)
Нептун на К9- пак навежда за отдалечаване,отпътуване (дано не е само към астрала  :( ) или за преместване близо до голям воден източник
Луната прави секстил с Юпитер и тригон с Нептун съотвено с К2/К8 и то от 12 дом-ако това е хороскопа,Луната показва финансови намерения,което в случая е добре

При транзитите виждаме,че съвпада Плутон/Уран -внезапното и шокиращо отвличане,става именно в дома на намесата на другите и враговете- 7 дом

Нептун е точно на МЦ опозиция ИЦ-откъсване от дома;измама
Уран е около К11-отново навлизане в нова група
Меркурий съвпад Марс в 5ти квадрат Хирон във 2 дом-това или поддържа финансовият въпрос или може да се окаже,че има данни за хазарт  ???-разбира се трябват повече данни за хазартност
Луна съвпад Плутон-в часа на отвличането и говори за самото отвличане

Като нагласях този хороскоп,тръгнах само от аспекта на прогр Луна ,а излязоха толкова силни други фактори още  :o
Не сме сигурни дали е това,но поне тук има много голяма навързаност със събитието  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #25 -: Октомври 20, 2009, 08:46:19 pm »
Разгледах мидпойнтите 4Н за картата, която си пуснал. Има точен съвпад \0 гр.!\ на транзитен Плутон с мидпойнтите АС/Уран и на МС с АС/Сатурн - тук е 37 секунди. Първият дава насилие, неочаквани инциденти и нещастни случаи. Вторият - страдания и ограничения, по вина заради семейството, тенденция за "отделяне от другите".
Асц е на Слънце/Уран - между другото дава и затваряне - в смисъл - казарма или затвор, също нещастен случай.
Това са на пръв поглед, като нарочно търсих директни аспекти с участието на Асц и МС. Това само като допълнително потвърждение за вероятността часът 8 и 30 рм да е коректен.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Октомври 21, 2009, 10:36:42 am »
Направих хорарна карта с днешна дата,с час 9,34 и координати София. Въпросите ми бяха "Къде е Румен,ще го намерят ли и защо е отвлечен?" Вижте сами картата,аспектите са обнадеждаващи.Въпреки,че досега няма искан откуп за него,аз мисля че ще искат голям откуп. Отвлеченият е назован по име и негов сигнификатор е Венера,а похитителите са представени от Скорпион и Плутон в неговият 8 дом / след обръщането на картата/. Вероятно е имало двукратна смяна на автомобилите-Луната е в Стрелец в 1 дом / 7 дом на Румен / и управлява неговият 3 дом в Рак. Вижте сами,да не навлизам в подробности. Но ще го открият,споко.

« Отговор #27 -: Октомври 21, 2009, 11:45:07 am »
   Ииии Скарлет, супер си, очаквах да се включих - щото твоите прогнози са много обнадеждаващи и точни...

*

Nebesna

« Отговор #28 -: Октомври 21, 2009, 12:14:08 pm »
Ето я картата на хорарния въпрос, зададен от Скарлет. Струва ми се, че органите на реда се управляват от Сатурн, който е и управител на 9-ти дом в пре-номерираната карта. В 9-ти дом са още Юпитер и Нептун, които се явяват съ-управител на органите на реда (тъй като са позиционирани в 9-ти дом от преномерираната карта). В края на месеца Сатурн влиза във Везни и прави квадратура с Плутон (похитителите). Венера (сигнификатор на похитения) точно по това време сключва тригони с Юпитер и Нептун. И аз мисля, че ще го открият.

« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 12:36:56 pm от Небесна »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #29 -: Октомври 21, 2009, 12:21:00 pm »
Хм, фиксираният кръст предполага ли, че развръзката ще се проточи доста във времето?

*

Nebesna

« Отговор #30 -: Октомври 21, 2009, 12:38:55 pm »
Хм, фиксираният кръст предполага ли, че развръзката ще се проточи доста във времето?

Според мен е по-редно да се гледа сигнификаторите в кои знаци се намират. Венера е във Везни, а Плутон в Козирог. Това са кардинални знаци. А Сатурн предстои да смени знака си от мутабелен в кардинален.

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Октомври 21, 2009, 01:05:47 pm »

Хорарът за бургаския бизнесмен Стоянов от миналата година е с асцендент Везни,т.е. кардинален кръст,пък едва след година и половина излязоха разкритията. Може би за самата полиция истината бързо да е излязла наяве,но не и за обществеността.
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 01:45:56 pm от Скарлет »

*

Nebesna

« Отговор #32 -: Октомври 21, 2009, 06:02:30 pm »

Хорарът за бургаския бизнесмен Стоянов от миналата година е с асцендент Везни,т.е. кардинален кръст,пък едва след година и половина излязоха разкритията. Може би за самата полиция истината бързо да е излязла наяве,но не и за обществеността.

А в какъв знак беше разположена Венера, спомняш ли си?

*

Skarlet

« Отговор #33 -: Октомври 21, 2009, 08:02:46 pm »
Не само,че си спомням,а го пазя. Правя си колекция с хорари на изчезнали хора.  :-[  Само че,тогава пак беше обърната картата и сигнификатор на С.Стоянов беше Марс,който беше в Рак и на неговия ИЦ в опозиция с Плутон - управител на неговия 8 дом.. Но Луната беше във 2 дом и Телец, а диспозитор на Луната и управител на неговия 7 дом / похитителите / е Венера във Водолей в 11 дом.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #34 -: Октомври 21, 2009, 08:17:59 pm »
Според мен е по-редно да се гледа сигнификаторите в кои знаци се намират.
Да, сега разбрах логиката на това, а и случаят, който Скарлет цитира, потвърждава наблюденията ти.

*

Skarlet

« Отговор #35 -: Октомври 22, 2009, 08:24:22 am »
    Ето,че излезе информацията на бял свят за искан откуп 1 млн. евро и то само час след отвличането му.   http://www.burgasnews.com/content/view/23327/535/

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Октомври 24, 2009, 04:05:17 am »
последно не били искани никакви пари и никой не бил звънял....
била фалшива информацията!
според мен престъпниците се целят много по-далече и в няколко посоки...
любопитно ми е някой от вас колеги би ли се ангажирал с конкретна дата за развръзка или начало на такава....

*

Skarlet

« Отговор #37 -: Октомври 24, 2009, 08:46:28 am »
Съмнявам се,че не е искан откуп.Плутон управлява 7 дом в обърнатата карта - похитителите и е в 8 дом в Козирог.Но,щом казваш??? Може да е било заради кандидатурата на бащата за кмет на Правец. Стана ясно,че е е имал много "разклонен бизнес".  :) То,няма мен да отвлекат,я. Според мен има възможност да го върнат до 10 - 12 дни.  Между Луната и Венера са 2 градуса,Луната ще направи секстил с Юпитер след 12 градуса,а Венера и Юпитер ще направят тригон след 10 градуса.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Октомври 24, 2009, 12:07:00 pm »
според мен всяка информация ,която се пуска в пресата е фалшива :-\ , с оглед дезинформация!
аз също съм на мнение ,че има няколко възлови дати ,около картата на детето.
6-7.11 и 12.12. , но дано да е жив и здрав.
скарлет , а може ли да се зададе въпрос ,дали ще бъдат открити извършителите?
според мен това също е много важно!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #39 -: Октомври 24, 2009, 12:49:05 pm »
според мен всяка информация ,която се пуска в пресата е фалшива :-\ , с оглед дезинформация!

И .. манипулация.  :)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.