Здравей Гост

ново отвличане

• 78 Отговора
  • 13532 Прегледи
*

Skarlet

Re:ново отвличане
« Отговор #40 -: Октомври 24, 2009, 05:26:24 pm »
според мен всяка информация ,която се пуска в пресата е фалшива :-\ , с оглед дезинформация!
аз също съм на мнение ,че има няколко възлови дати ,около картата на детето.
6-7.11 и 12.12. , но дано да е жив и здрав.
скарлет , а може ли да се зададе въпрос ,дали ще бъдат открити извършителите?
според мен това също е много важно!

Марая,мен никак не ме интересува какво пише по пресата.Аз си гледам картата. Моят мозък може да сбърка нещо по картата,но не и да бъде манипулиран от някого.  ;) Колкото до това дали ще бъдат хванати похитителите,трябва да разгледам добре картата и да мисля.А сега бързам,че отивам на вечеря навън,а утре съм из горите. Ако някой освен мен се включи,ще бъде добре. Все пак няколко глави мислят по-добре.  :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Октомври 28, 2009, 09:49:44 pm »
и какво стана?вчера фалшива тревога. хайде да направиме хорарна карта с въпрос : ще го намерят ли или похитителите сами ще го пуснат?ще бъдат ли заловени извършителите?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Ноември 29, 2009, 09:24:08 pm »
буквално ,преди няколко минути момчето е освободено :) :) :) :) :) :) :).
нещо завърши добре!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Ноември 29, 2009, 09:25:07 pm »
нещо завърши добре!

Кое момче? Синът на съученика на мъжа ти ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Ноември 29, 2009, 09:27:06 pm »
нещо завърши добре!

Кое момче? Синът на съученика на мъжа ти ли?

да!

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Ноември 29, 2009, 09:27:58 pm »
Да е жив и здрав! Мамин.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Ноември 29, 2009, 09:42:06 pm »
и какво стана?вчера фалшива тревога. хайде да направиме хорарна карта с въпрос : ще го намерят ли или похитителите сами ще го пуснат?ще бъдат ли заловени извършителите?

освободен! не е намерен! кое ми прави впечатление - близо съм до датта без точен час. превъзбусдена съм и аспекти на планети не съм гледала.
май пр.луна и куспиди трябва да се гледат подробно. ;) :D

слънце точен съвпад венера днес!
« Последна редакция: Ноември 29, 2009, 09:47:36 pm от Марая »

*

Nebesna

« Отговор #47 -: Ноември 29, 2009, 09:48:19 pm »

освободен! не е намерен! кое ми прави впечатление - близо съм до датта без точен час. превъзбусдена съм и аспекти на планети не съм гледала.
май пр.луна и куспиди трябва да се гледат подробно. ;) :D

Аз като разнищвах хорарния въпрос бях предположила, че освобождаването ще стане когато Сатурн влезе във Везни и направи квадратура с Плутон. А също така предположих, че освобождаването ще стане при тригон на Венера с Юпитер и Нептун. В хорарната карта Венера управляваше момчето.

Сега като гледам Венера е без курс в последните градуси на Скорпиона в разходящ квадрат с Юпитер и Нептун.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Ноември 29, 2009, 09:51:08 pm »
и още нещо ....100% днес е точния съвпад на пр. луна с нат. уран и тр.плутон в козирог.
да! и това е точно така-уран носи свобода!
много се радвам! :)

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Ноември 29, 2009, 10:01:32 pm »

слънце точен съвпад венера днес!

Леко разходящ е съвпада на натална Венера с транзитно Слънце.
Слънцето управлява 4-ти дом (дома) в наталната карта на момчето,
а Венера - 12-ти дом (доброволното или принудително заточение)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #50 -: Ноември 29, 2009, 10:09:56 pm »
Направих хорарна карта с днешна дата,с час 9,34 и координати София. Въпросите ми бяха "Къде е Румен,ще го намерят ли и защо е отвлечен?" Вижте сами картата,аспектите са обнадеждаващи.Въпреки,че досега няма искан откуп за него,аз мисля че ще искат голям откуп. Отвлеченият е назован по име и негов сигнификатор е Венера,а похитителите са представени от Скорпион и Плутон в неговият 8 дом / след обръщането на картата/. Вероятно е имало двукратна смяна на автомобилите-Луната е в Стрелец в 1 дом / 7 дом на Румен / и управлява неговият 3 дом в Рак. Вижте сами,да не навлизам в подробности. Но ще го открият,споко.

Скарлет, ела си в къщи, че напоследък на всеки много му се струпа.
Страхотна прогноза направи, браво.  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Ноември 29, 2009, 10:15:33 pm »
Направих хорарна карта с днешна дата,с час 9,34 и координати София. Въпросите ми бяха "Къде е Румен,ще го намерят ли и защо е отвлечен?" Вижте сами картата,аспектите са обнадеждаващи.Въпреки,че досега няма искан откуп за него,аз мисля че ще искат голям откуп. Отвлеченият е назован по име и негов сигнификатор е Венера,а похитителите са представени от Скорпион и Плутон в неговият 8 дом / след обръщането на картата/. Вероятно е имало двукратна смяна на автомобилите-Луната е в Стрелец в 1 дом / 7 дом на Румен / и управлява неговият 3 дом в Рак. Вижте сами,да не навлизам в подробности. Но ще го открият,споко.

Скарлет, ела си в къщи, че напоследък на всеки много му се струпа.
Страхотна прогноза направи, браво.  ::)

яяя ,ме СВЕТНИ ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ КЪДЕ Е СТРАХОТНАТА ПРОГНОЗА ,БЕ СЕСТРО! :P :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Ноември 29, 2009, 10:18:25 pm »

ОТКРИТ и ОСВОБОДЕН- ПРАВИШ ЛИ РАЗЛИКА МИЛА МИ КАЙЛИ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Ноември 29, 2009, 10:19:43 pm »
Хм, фиксираният кръст предполага ли, че развръзката ще се проточи доста във времето?

И Е ТОЧНО ТАКА! ДА! ТЯ Е ПРАВА!

*

kaily

• 5145
« Отговор #54 -: Ноември 29, 2009, 10:20:54 pm »
Марая, скандалите са нещо нормално в един форум.
Ама като ти е силен Плутонът, трябва да знаеш, че светът се манипулира с докосване.
Твоето е слон в стъкларски магазин.
И аз го мога, айде да не си мерим Плутоните, а?

С две думи - ако зависи от мен, предпочитам всички да сме тук като едно дружно семейство.
Ако обаче не става и трябва да избирам - избирам Скарлет пред теб.
Изобщо не ми е приятна мисълта, че Скарлет вече няма да пише тук.
Така че бъди така добра да си оправиш взаимоотношенията със Скарлет и да я върнеш обратно във форума.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Ноември 29, 2009, 10:22:01 pm »
Съмнявам се,че не е искан откуп.Плутон управлява 7 дом в обърнатата карта - похитителите и е в 8 дом в Козирог.Но,щом казваш??? Може да е било заради кандидатурата на бащата за кмет на Правец. Стана ясно,че е е имал много "разклонен бизнес".  :) То,няма мен да отвлекат,я. Според мен има възможност да го върнат до 10 - 12 дни.  Между Луната и Венера са 2 градуса,Луната ще направи секстил с Юпитер след 12 градуса,а Венера и Юпитер ще направят тригон след 10 градуса.

ВИЖ ДАТА ,ВИЖ ПОСТ И ТОГАВА ПРИКАЗВАЙ! НИКАКВО ПОЗНАВАНЕ НЯМААААА ,НЯМА! >:( >:(

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Ноември 29, 2009, 10:26:04 pm »
И не крещи с главни букви!
Плутонът управлява света с мисли, пристигащи с тихите стъпки на гълъб.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Ноември 29, 2009, 10:29:33 pm »
Марая, скандалите са нещо нормално в един форум.
Ама като ти е силен Плутонът, трябва да знаеш, че светът се манипулира с докосване.
Твоето е слон в стъкларски магазин.

С две думи - ако зависи от мен, предпочитам всички да сме тук като едно дружно семейство.
Ако обаче не става и трябва да избирам - избирам Скарлет пред теб.
Изобщо не ми е приятна мисълта, че Скарлет вече няма да пише тук.
Така че бъди така добра да си оправиш взаимоотношенията със Скарлет и да я върнеш обратно във форума.

СЕГА ВЕЧЕ МЕ КАЧИ НА МЕТЛАТА! НО ТЪЙ КАТО АЗ СЪМ МНОГО ПО-МАЛКА ОТ АСТРОЛОГИЯТА ,ЩЕ ТИ КАЖА ,ЧЕ АЗ НЯМА ДА НАПУСНА ФОРУМА ,ДОКАТО АДМИНА ИЛИ АН НЕ РЕШИ ДА МЕ ИЗГОНИ!ПИСНА МИ ОТ ПСЕВДОПОЗНАВАЧИ , ОТ УМОРЕНИ КОНЕ И ОТ ХОРА ,КОИТО ВЕЧНО ПЛАЧАТ!ВЕЧНО КЪЛВАТ И ЯДЪАЪТ! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЕКТИВЕН ПО ОТНОШЕНИЕ НА НАУКАТА ,ЗАЩОТО ТЯ МОГЕ КАКТО ДА ПОМАГА ,ТАКА И ВРЕДИ!
НЕ4ЙНОТО РЕШЕНИЕ СИ Е НЕЙНО-БЯГАТ СТРАХЛИВЦИТЕ! КАЙЛИ ,МЕН НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ НИЩО. АЗ ИМАМ НЕ САМО ПЛУТОН НА МЦ , А И ИНТЕРСЕПТИРАН СТРЕЛЕЦ В ПЪРВИ ДОМ С ЕДНО СЛЪНЦЕ ,КОЕТО ЦЯЛ ЖИВОТ ТЪРСИ ИСТИНАТА! И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО ДИШАМ РАЗБИРАШ ЛИ? ОБЕКТИВНА СЪМ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДА! ТОВА Е ИСТИНАТА! ВСИЧКИ ЗНАЕХМЕ ,ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ ,ВЪПРОСА БЕШЕ ,КОГА ,ЩЕ ГО ОСВОБОДЯТ ЛИ ИЛИ ЩЕ ГО НАМЕРЯТ! ИИИИИИИ......ЧЕТИ ИМА ХРОНОЛОГИЯ! :P

*

Nebesna

« Отговор #58 -: Ноември 29, 2009, 10:31:36 pm »

Ти доказа, че го можеш. Ти я провокира тънко-тънко.
 В момента говорят за момчето по телевизията. Не искат да казват дали е платен откуп.

*

kaily

• 5145
« Отговор #59 -: Ноември 29, 2009, 10:32:26 pm »
Рекох ти да не крещиш.