Здравей Гост

ново отвличане

• 78 Отговора
  • 13548 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ново отвличане
« Отговор #60 -: Ноември 29, 2009, 10:34:55 pm »
И не крещи с главни букви!
Плутонът управлява света с мисли, пристигащи с тихите стъпки на гълъб.

НО ПЛУТОН ПРАВИ И АСПЕКТИ МИЛА ,НЕ ГО ЗАБРАВЯЙ! НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ ЯВНО! И ДА НЕ ГО ПРЕДИЗВИКВАМЕ ,ЩОТООООО ВЕРНО Е ТОЙ НЕ Е МНОГО ПО ИСТИНАТА ,НО В АСПЕКТ С ЮПИТЕР Е ВСИЧКО НА МАСАТА ИИИИИИ......  ДА ПАДАТ ДРЕХИ И ЗАДРЪЖКИ! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #61 -: Ноември 29, 2009, 10:44:20 pm »
Рекох ти да не крещиш.

ВЪОБЩЕ НЕ ТЕ ЧУВАМ! НЕ СИ ОБЕКТИВНА! КОГАТО СИ ПРАВА ТИ КАЗВАМ ЕВАЛА ,НО КОГАТО НЕ СИ ИМАШ ЛИ ИДЕЯ ЗА КАКВО ОТАВА ДУМА?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #62 -: Ноември 29, 2009, 10:56:15 pm »
еееее, нищо не казваш? ;D ;D ;D нали ми знаеш картата?! премирихме плутоните! :P ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #63 -: Ноември 29, 2009, 10:57:15 pm »
Когато някой ден помъдрееш достатъчно, ще разбереш, че цялата истина на света не заслужава и напръстник загубено приятелство.
И аз навремето издигах в култ правдата и истината, докато не разбрах, че борбата за правда не е сред наистина важните неща в живота.
Важните неща са любовта, приятелството, споделянето, заедността.
Истина няма, нея я създават.
Не заменяй кон за кокошка.

Картата ти не я знам и не ме интересува.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Ноември 29, 2009, 11:03:44 pm »
Когато някой ден помъдрееш достатъчно, ще разбереш, че цялата истина на света не заслужава и напръстник загубено приятелство.
И аз навремето издигах в култ правдата и истината, докато не разбрах, че борбата за правда не е сред наистина важните неща в живота.
Важните неща са любовта, приятелството, споделянето, заедността.
Истина няма, нея я създават.
Не заменяй кон за кокошка.

Картата ти не я знам и не ме интересува.

там където няма истина-няма приятелство кайли! истината и приятелството вървят ръка за ръка! заедно можем повече отколкото сами ,но тогава когато сме истински и обективни ,когато можем да признаем грешките си и разберем защо и какво причиняваме. аз не съм изгонила никой ,и не съм искала някой да си отиде....,напротив там където има конструктивен диалог има истина и отношения........ разбираш ли? човек има право да казва каквото си иска и когато иска! ти не си забелязала много неща ,не е трябвало вероятно ,но това от годините на опита не ти дава правото да четеш избирателно и да създаваш погрешни впечатления у други......
това е моето мнение по въпроса!
мойте приятели са обективни винаги и истински и затова са ми приятели! :) :-*

*

kaily

• 5145
« Отговор #65 -: Ноември 29, 2009, 11:09:08 pm »
Истина няма. Нея я създават.

Когато ученик попитал Буда каква е истината за нещо, Буда отвърнал с въпрос: Чия истина - моята, твоята или Истината.

ДАО казва - изречената истина не е истина

И не крещи! Не е прилично и освен това е дразнещо. Не си сама във форума, научи се да живееш сред хора. Имам шумни съседи отгоре, не ми дават да спя. Отвратително е, когато хората не умеят да се съобразяват един с друг. Това не е свобода, това е свободия.

Както се казва - твоята свобода опира до върха на носа на другия.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Ноември 29, 2009, 11:16:42 pm »
Истина няма. Нея я създават.

Когато ученик попитал Буда каква е истината за нещо, Буда отвърнал с въпрос: Чия истина - моята, твоята или Истината.

ДАО казва - изречената истина не е истина

И не крещи! Не е прилично и освен това е дразнещо. Не си сама във форума, научи се да живееш сред хора. Имам шумни съседи отгоре, не ми дават да спя. Отвратително е, когато хората не умеят да се съобразяват един с друг. Това не е свобода, това е свободия.

Както се казва - твоята свобода опира до върха на носа на другия.

на човек му се случва не това ,кото му се полага ,а това ,което му приляга!-арабска поговорка.
ти привличаш такива ситуаций.
обсъждали сме ти съседите и зъбобола и работодателите и пр.
не се опитвай да ме учиш ,защото това ,че четеш ,не означава ,че имаш знание,това ,че цитираш буда не означава ,че си научила нещо от мъдростта му.....познанието и знанито са много различни неща.
ти просто искаш да ме убедиш ,че голата истина няма значение......НЕ МОЖЕШ! НЯМА ДУХОВНО УЧЕНИЕ КОЕТО ДА ОТРИЧА ИСТИНАТА И ДА ТОЛЕРИРА ЛЪЖАТА !

*

kaily

• 5145
« Отговор #67 -: Ноември 29, 2009, 11:17:24 pm »
Помолих те да не крещиш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Ноември 29, 2009, 11:19:26 pm »
Помолих те да не крещиш.

не крещя ,акцентирам ,щото ти май само плутона си пуснала в действие.сега ще ти погледна картата ,да видя аджаба кво толкова те накара да ме почнеш мен.. :P

*

kaily

• 5145
« Отговор #69 -: Ноември 29, 2009, 11:21:10 pm »
Мерси, че не крещиш.
Гледай, каквото искаш, аз си лягам.
...лека....

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 29, 2009, 11:23:16 pm »
Мерси, че не крещиш.
Гледай, каквото искаш, аз си лягам.
...лека....

и на тебе и мека и розова :-* и дано ония отгоре не те ядосат! :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Ноември 30, 2009, 12:16:59 am »
пари може би ще се плащат. но си мисля, че не става дума само за пари , мисля ,че тук е замесен и още един мотив-власт! :o :([/color] това са ключовите дати 6/7 ноември и 12-ти декември!
мисля ,че детето ще си получи свободата , но тя ще струва много..... :( не само финансово , а и на енергийно ниво. в натала луна и марс са в опозиция.
дано всичко завърши добре. дано още утре е приключила тази драма. нека вселената е с родителите и детето!

http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=6535812

аз съм довона ,не от станалото ,а от това ,че онова което което видях и онова , което синухе видя се случи. без час астрологията може много. с час още повече.
точно тук е нужна обективната истина ,особенно когато става дума за човешка съдба.
затова нямаме право да лъжем ,да се въртим около к5 ,к6 и к16 , защото живота на човека е по-скъп от всичко .

и..... още нещо! посланията се разчитат с неприкрита любов!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #72 -: Ноември 30, 2009, 09:27:25 am »
Преди Юпитер да се върне на СЛВ-и вероятно да спаси положението,виждам че в момента Хирон е точно на СЛВ.

И аз очаквам квадрата на Сатурн с Уран и най-вече съвпада му с Меркурий да раздвижи така нещата,че да излезе на бял свят цялата ситуация.

Значи това проработи,както тогава съм очаквал  :)

Юпитер е в сходящ 2 градусов съвпад със СЛВ и спаси положението.

Квадрата на Сатурн с Уран е разходящ с 1 градус,а съвпада му с Меркурий е сходящ на 1,5 градуса.

По-рано в темата обясних защо СЛВ и Меркурий са ключови и за това гледах за аспекти към тях,които да доведат до приключване на ситуацията с отвличането  ;)

Марая,само едно не разбрах-къде е бил отвлечен,къде са държали момчето?  ???

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Декември 02, 2009, 12:37:57 am »
[quote author=Синухе link=topic=3767.msg69400#msg69400 date=125956964
Марая,само едно не разбрах-къде е бил отвлечен,къде са държали момчето?  ???
[/quote]

м/у 10 е 11 часа сутринта със сигурност е роден.момчето е все още зле.неудобно е да питаме ,къде ,какво ,как.със сигурност знаем ,че е изхвърлен м/у 20 и 21 в елин пелин зад стадиона ,бил е изкъпан и с чисто нови дрехи.казва ,че са се държали с него добре.с тампони на ушите и вързани очи.гласовете са били преправяни.
това е което знаем.
ииии,значи марая е права ,че слънцето е високо.9/10 дом. :)

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #74 -: Декември 02, 2009, 07:53:23 am »
От тази статия става ясно, че все пак е имало плащания.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2009-12-02&article=304246

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Декември 02, 2009, 03:04:36 pm »
"много пари ,за много пари става дума.плутон е в собствения си знак -силен и могъщ. юпитер е в рак-силно положение.произход от добро семейство , в което има разбирателство и родителска подкрепа. пари може би ще се плащат. но си мисля, че не става дума само за пари , мисля ,че тук е замесен и още един мотив-власт!   това са ключовите дати 6/7 ноември и 12-ти декември! "

нищо не съм казала ,а и нищо повече от догатки нямам....
основното е , че и без точен час на раждане може да се направи някаква прогностика.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Декември 02, 2009, 03:06:27 pm »
това е кардинален кръст :(. 80 гр. пр. луна и уран към днешна дата. :( скрит и гаден аспект!
сатурн след дни ще направи ингрес във везни , плутон е в козирог.това означава ,че предстоят тежки аспекти към личните планети.
има нещо , което е доста важно според мен , транзитния юпитер ще направи съвпад с СЛВ във водолей на 22:37 на 12.декември. транзитното слънце , ще застане в/у наталния плутон на 6/7 ноември , който прави леки и хармонични аспекти с юпитер в натала! много пари ,за много пари става дума.плутон е в собствения си знак -силен и могъщ. юпитер е в рак-силно положение.произход от добро семейство , в което има разбирателство и родителска подкрепа. пари може би ще се плащат. но си мисля, че не става дума само за пари , мисля ,че тук е замесен и още един мотив-власт! :o :( това са ключовите дати 6/7 ноември и 12-ти декември!
силно ме впечатлява липсата на ретроградна планета в картата на детето .
изумявам се от точния "удар" на плутон в/у наталния уран. ??? около 6/7 ноември сатурн ще направи квадрат с наталния уран , а тук е и плутон! кокошката или яйцето :D ще разчупим ли оковите -упан или ще ограничиме свободата-сатурн :o? съдейки по знака козирог , си мисля , че сатурн и уран ще разчупят оковите ,защото аспекта който правят е действие-квадратура.на същата дата предстои и аспект квинконс на транзинтия марс към наталния нептун , който в натала е в съвпад ,доволно точен със сатурн. марс - отново ще е наложително действие , от онези бонбонки с кукичката./коментирам точни аспекти до минута/.
пак на тази дата уран прави точен 30гр./полусекстил/ със СЛВ в натала. полусекстила е доста интересен аспект и аз го използвам.приемам го за не дотолкова слаб, но действащ аспект-възможност. мисля ,че детето ще си получи свободата , но тя ще струва много..... :( не само финансово , а и на енергийно ниво. в натала луна и марс са в опозиция.
дано всичко завърши добре. дано още утре е приключила тази драма. нека вселената е с родителите и детето!

за това става дума мари :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #77 -: Декември 02, 2009, 03:20:47 pm »
Да не е умряла циганката, дето ви хвалеше  ;D  (цитирам народна поговорка)

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Декември 02, 2009, 03:45:53 pm »
Да не е умряла циганката, дето ви хвалеше  ;D  (цитирам народна поговорка)

;D ;D ;D , не коментирамеФЪЛбЪта ;D ;D , иска ми се да бъдем обективни ,щото иначе е по-добре да не говорим за астрология , а за боб...... ;D