Здравей Гост

Здравейте!

• 49 Отговора
  • 6113 Прегледи
Здравейте!
« -: Октомври 20, 2009, 08:14:11 pm »
Здравейте!Някой може ли да каже нещо интересно и важно по темата -
Благодаря!

*

Helo

Re:Здравейте!
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2009, 10:01:42 pm »
Според мен аспектите ти показват, че може да си наркоман, алкохолик, гей и сериен убиец.

;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P ;D ;D ;D

Това не е шега, но го приеми като шега.  ;)

Макар, че като за сериен убиец Марс няма лоши аспекти.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2009, 10:03:22 pm »
Под "тема" имаш предвид хороскопа си?  :)
Във форума сме предвидили неколцина предназначени именно за това теми - "Коментари по вашите натални карти", "Колекция от натални карти", "Новобранци", за да не се пълни излишно форумът с повтарящи се лични теми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #3 -: Октомври 20, 2009, 10:04:55 pm »
С Уран в 1-ви дом сигурно си борец за световна справедливост и виждаш несправедливост навсякъде. Или най-малкото си много странна личност. Така ли е?

И сигурно си голям мечтател с този Нептун в 1-ви дом в квадратура към Слънцето. Като се прибави и асцендент Стрелец, сигурно се интересуваш от езотерика.

Възможно е един ден да имаш професия, свързана с изкуството.
« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 10:12:26 pm от Helo »

*

missKapriz

« Отговор #4 -: Октомври 20, 2009, 10:25:50 pm »
Да допълня Хело за Уран в 1-обикновено първото впечатление за теб не е вярно.На първо четене изглеждаш един,а след по-близък контакт-друг.И май отначало по-те харесват,а после малко ги разочароваш или озадачаваш.
По-добре ли се разбираш с жени отколкото с мъжете?
Откровен.Материализъм.Самочувствието ти зависи от това,с какво разполагаш.Но май нямаш енергия да си набавяш сам тези материални неща.
Пътуваш ли често?
« Последна редакция: Октомври 20, 2009, 10:33:00 pm от missKapriz »

« Отговор #5 -: Октомври 21, 2009, 12:22:26 pm »
Ми много обичам да пътувам :) За щастие с материализма нямам проблеми(отдавна не съм материалист)..........Енергия имам за всичко.Сам обичам да си постигам нещата.Търпение ми липсва :) Това за първото впечатление наистина ми се е случвало.......Но поне доколкото знам на никой не му е скучно покрай мен :) Благодаря за бързите отговори!
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 01:44:52 pm от MEGADETH1991 »

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #6 -: Октомври 21, 2009, 02:00:13 pm »
С толкова огън, как няма да имаш енергия :)
Слънце и Мерк в Овен - ясно е за търпението  ;D
Тоя огън като се комбинира със Марс в Близнаци - интересни случки няма да липсват, както сам казваш :)

А, да и поздравления за музикалния вкус ;)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #7 -: Октомври 21, 2009, 02:06:11 pm »
Марс в Близне анарета- изпечен шаврантак  :P ;D-че и в 7ми  ::)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #8 -: Октомври 21, 2009, 02:13:19 pm »
"Висок, слаб, подвижен, енергичен" - Megadeth, това описание отговаря ли на теб?  ???

Тук малко на сляпо, ама имаш ли големи, светли, изразителни очи?
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

Helo

« Отговор #9 -: Октомври 21, 2009, 02:16:48 pm »
"Висок, слаб, подвижен, енергичен" - Megadeth, това описание отговаря ли на теб?  ???

Тук малко на сляпо, ама имаш ли големи, светли, изразителни очи?

От лични наблдения съм забелязала, че обикновено Стрелците са мургави, с тъмни коси и очи и тъмни кръгове около очите - както се описва за Везните, както и специфична кожа, която при жените изглежда доста мека.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #10 -: Октомври 21, 2009, 02:21:20 pm »
Комбинацията Овен/Стрелец рядко дава висока фигура и тъй като Юпитер е в Лъв-залагам на среден ръст. Вероятно разширение в гръдния кош.Спортна фигура.

За кожата смятам матов цвят,косата-кестенява и леко склонна към начупване и накъдряне.

За цвета на очите-сини.

Походката е ясна-бърза,гледа напред или по-високо от нивото на очите си.

Пък да видим  ;D

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #11 -: Октомври 21, 2009, 02:24:05 pm »
Helo, аз се опитвам от няколко неща да съчетая външния вид (не че ми се получава със сигурност :)). За тъмните кръгови съм съгласен, имам наблюдения също. Специфична кожа съм виждал при хора с Марсово излъчване - АСЦ Овен, Слънце Овен или стелиум там. В случая Слънцето е в Овен, така че може и да я има. В тази карта залагам на светлата коса :) Огнено Слънце и огнен АСЦ ме навеждат на такива мисли, ама той ще си каже :)
The Tea Party
Jeff Martin

*

Синухе

• 4978
« Отговор #12 -: Октомври 21, 2009, 02:29:16 pm »
На първо четене,огнените знаци са да -за светла коса.Но заради Венерата дето е на трон в Телец-мисля,че може да е кестенява косата,а кожата да е с такъв цвят за който говорих. ;)

« Отговор #13 -: Октомври 21, 2009, 02:32:01 pm »
Ми кестенява коса.Зелени очи :) Аз по рождение съм спортист (футболист,плувец,баскетболист,щангист,и много други както и мисловни спортове :P) Средно мургав (даже леко бял :) ) Ръст среден - 1.84 82кг :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #14 -: Октомври 21, 2009, 02:37:26 pm »
Така, Синухе обясни от къде идва кестенявата коса :)
Очите мисля Уран в 1-ви Дом ги дава, и при мен е там и моите са зелени :)
А спортната натура - ми и Стрелеца и Овена са си спортни знаци :)
Ако Юпитера беше в друг знак, можеше да има и по-висок ръст тук.
The Tea Party
Jeff Martin

*

Синухе

• 4978
« Отговор #15 -: Октомври 21, 2009, 02:37:56 pm »
Ей на това се вика Овенска енергия  :o  :)

За очите също ми мина през акъла,че може да са зелени-това е заради Венерата в Телец.

Значи ръста ти е класически.

Я кажи сега какви са тия мисловни спортове-само да не си говорим за шах  ;D

Freebird е прав че и Уран влияе за цвета на очите .

« Отговор #16 -: Октомври 21, 2009, 02:40:20 pm »
Аз пък ще попитам, не си ли падаш малко любовчия -Венера  в пети дом с аспекти с Луна, Плутон( единадесети), Нептун и Уран (първи). Пък и Стрелец на асцендента.

« Отговор #17 -: Октомври 21, 2009, 02:46:40 pm »
Ми шаха ми харесва много :) но и други - главно в нета - са по науките(все пак всяка наука става и на флаш игра  ;D ) Ми любовта не ми е далечно нещо.... Не съм най-големия късметлия там ама........ :)

« Отговор #18 -: Октомври 21, 2009, 04:34:49 pm »
Под "тема" имаш предвид хороскопа си?  :)
Във форума сме предвидили неколцина предназначени именно за това теми - "Коментари по вашите натални карти", "Колекция от натални карти", "Новобранци", за да не се пълни излишно форумът с повтарящи се лични теми.
За което се извинявам :)

*

Helo

« Отговор #19 -: Октомври 21, 2009, 04:35:57 pm »
При Уран в 1-ви дом не могат да се дават определения за външността. Уран може да я направи точно противоположната на очакванията.

Слънце в Овен и асцендент Стрелец - типично за спортист.
6-ти дом е в Близнаци, а Меркурий е в Овен. Сигурно може да стане треньор един ден.

Но 10-ти дом му е във Везни, а Венера му е в Телец.