Здравей Гост

Здравейте!

• 49 Отговора
  • 6089 Прегледи
*

missKapriz

Re:Здравейте!
« Отговор #40 -: Октомври 23, 2009, 09:25:45 am »
Цитат
Ама аз не ви уча как да си врште това което можете.Аз просто ви казах нещо сериозно което не споменахте пък надявам се да ви помогне занапред във вашата работа(или хоби какъвто е сайта) Усмивчица

Такаа,ето я и агресията на ход...Сега и аз да кажа,нещо което може да ти свърши услуга за напред :-[Овладей агресията!Не бързай да си блъскаш рогите в стената :P
Тук никой не те учи на нищо-всеки си казва мнението според възможностите и знанията си-ти нали това искаш след като си качил картата за коментар.И тук има много начинаещи,без претенции за много знаещи и те отделят от времето си да гледат картата ти не защото искат да те учат! :)Тежката артилерия от астролози почти не се включва в такива теми-оставят на нас да си блъскаме главите ;DЩото безплатни хороскопи нямааа ;D ::) :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #41 -: Октомври 23, 2009, 11:32:51 am »
MEGADETH1991,агресията при спортистите,може би знаеш,че се нарича "спортна злоба".Надявам се да я ползваш по предназначение.Няма как да си спортист ако я нямаш заложена в характера.Въпросът е дали наистина я притежаваш или просто се стремиш към нея.
На мен лично,ми е доста интересно да кажеш какъв спортист си.Баща ми е спортист.Мислех да му кача картата,но се отказах поради други съображения.Има доста интересен натал-с два големи тригона и една голяма квадратура/голям кръст/.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #42 -: Октомври 23, 2009, 02:24:49 pm »
Може само ти да си мислиш, че си агресивен, а околните да не те смятат за такъв. Някой казва ли ти, че си агресивен?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #43 -: Октомври 23, 2009, 05:06:06 pm »
Ми аз се надявах да не съм...околните само го повтарят....и от 1 година знам защо....щото е истина  ;D Никой не ме учи на нищо аз както казах съм благодарен и на един отговор дори...това е много важно да се знае :)Не разбирате замисъла ми :) не е лош :) Как така какъв спортист съм :) С което се захванех ме биваше :)

« Отговор #44 -: Октомври 23, 2009, 05:12:57 pm »
А и този въпрос за околните.....той касае темата - "колко се познавам" вярвам,че такова нещо няма да пропусна :) Но и винаги се намира кой да ми повтаря това и онова  ;D
Все пак общувам с доста хора...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Октомври 23, 2009, 05:16:23 pm »
Отдавна ли се занимаваш с бойни изкуства или интересът ти към тях се е засилил през последните няколко години?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #46 -: Октомври 23, 2009, 06:40:25 pm »
MEGADETH, да знаеш ще дойде момент, в който сам себе си ще изненадаш - това е по темата "колко се познавам"  :)
Има една друга тема, която касае способността ни да чуваме и виждаме определена част от света, който ни заобикаля. При теб тази част изглежда пряко свързана с агресивността, само не разбрах на теб харесва ли ти да си агресивен, искаш ли да си такъв или напротив?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #47 -: Октомври 25, 2009, 10:26:47 am »
Ми аз съм комбинация между интроверт и екстроверт горе-долу поравно.......Аз съм минал през много малки и глупави понякога изпитчета на съдбата докато разбера какъв съм...Когато сложих картата ми беше интересно кое от това което съм ми е било предначертано когато съм роден.Вярвам във свободната воля и това,че сам решавам какъв да съм :) Самия факт,че според тези аспекти бих могъл да съм някое от тези 4 - наркоман,сериен убиец,гей,алкохолик а аз не съм нито едното и дори съм много далече от тях (естествено,че имах възможност за поне 2-3 от тези неща.....)А не съм защото сам избрах така.Дори цигара само не съм слагал на уста(и няма да сложа) Това за ме си е свободна воля :)

« Отговор #48 -: Октомври 25, 2009, 10:32:33 am »
Отдавна ли се занимаваш с бойни изкуства или интересът ти към тях се е засилил през последните няколко години?  :)
Ми честно казано изобщо интереса ми към всичко което правя се засили в последните години....Не бях заспало дете като малък ама и не съм се интересувал например от теми като минали цивилизации....египетски пирамиди...и от музика и т.н

« Отговор #49 -: Октомври 25, 2009, 10:41:58 am »
MEGADETH, да знаеш ще дойде момент, в който сам себе си ще изненадаш - това е по темата "колко се познавам"  :)
Има една друга тема, която касае способността ни да чуваме и виждаме определена част от света, който ни заобикаля. При теб тази част изглежда пряко свързана с агресивността, само не разбрах на теб харесва ли ти да си агресивен, искаш ли да си такъв или напротив?
Ами знам знам за избирателната пропускливост на мозъка......Аз просто съм такъв..Не го анализирам дали ми харесва.Като цяло не обичам да ме ядосват...Ама те си знаят :)Но това е едно наръка....иначе на всеки правя услуга(стига да е по моите възможности) и не съм нито надменен нито страдам от предрасъдъци.Всеки ще изслушам.......