1/ Не трябва да е по пълнолуние, защото стават много кръвоизливи;
2/Луната не трябва да е в знака, който управлява органа, който ще се оперира.
Трябваше да избирам между три нечетни дати в следващите работни дни - 23-ти, 27-ми, 29-ти или 3-ти. 3-ти е ден след Пълнолуние, тъй че го задрасках.
Избрах 27-ми, защото - Луната вече е излязла от Козирог, а в Стрелец и Козирог не трябва да се правят операции на зъбите и особено свързани с протезиране и имплантиране. Луната на 29-ти е в Риби, а това е време на особено внимание при употреба на медикаменти, упойки и т.н. психотропни и прочие. Имам Нептун в шести, тъй че гледам да се вардя

.
На 27-ни Луната е далече от пълнолунието, но е все пак нарастваща Луна, трябва ми да е растяща, за да се изгради лесно костна тъкан за бъдещия имплантат. Тогава е 10-ти лунен ден, който е добър за започване на всяка нова работа, макар към здравето да няма директно отношение. Във всеки случай ми се стори по-добър за целта от 12-ти лунен ден - 29-ти, когато трябва да се пазим от кръв и да се отдадем на медитация и пречистване.
Гледах, че на 27-ми Луната е в точен съвпад с Юпитер, това ми се стори добро, и в доста широк съвпад с Нептун - това не знам дали е добро, ама все пак ми се иска упойката да ме хване

.
За зъбопротезирането и имплантирането са отговорни Сатурн и Плутон. Сега са в квадрат, но ситуацията не е като да мога да отложа операцията с няколко месеца. Квадрата Марс - Слънце също ще ми е трудно да го избегна. Ама нали все пак е операция?
На прав път ли съм?