Здравей Гост

сън със змии и орел

• 6 Отговора
  • 2727 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
сън със змии и орел
« -: Октомври 22, 2009, 08:29:19 pm »
сънувам, че съм с баща си на много високо място, от там наблюдавамеезеро,  което в съня ми  наричаме Охридско/но съм била там и знам, че то не изглежда така/, езерото е с много чисти води, почти прозрачни и виждаме руйните на  древни  крепости.В това  време  на върха  пролазват две змии, едната ме ухапа, другата с крак изритах от високото и с наслада  гледах  как тя  се разбива  долу в ниското,  след това при нас кацна орел и ни загледа. Аз реших, че трябва да слизам  долу,  пътеки  нямаше, съответно, слизах  много бързо  по скали  подобни на  туфи , които изглеждаха много  нездрави като от пясък , но аз слязох много бързо и много уверено,  долу даже и умора  не чувствах
Казах си. :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Uran

• 6041
Re:сън със змии и орел
« Отговор #1 -: Ноември 18, 2009, 08:46:48 pm »
Аз лично свързвам езерото със спокойствие, вътрешно равновесие, може и известна меланхоличност.
Целият ви сън говори за дебнеща опасност, конфликт, неприятност. Дори и да има такъв, а не само предусещане, ще се справите с помощта на някой до вас- езерото, баща ви.
Тази опасност или неприятност може да бъде свързана с документи-орел, а слизането от планината, хм..можеби трябва малко по-реалистично да погледнете на някои ваши планове.
Ако се занимавате с бизнес, търговски или имотни сделки- прегледайте всичко много внимателно.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2 -: Ноември 18, 2009, 09:05:12 pm »
И тук  моите благодарности :)
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Helo

« Отговор #3 -: Ноември 18, 2009, 10:10:46 pm »
сънувам, че съм с баща си на много високо място, от там наблюдавамеезеро,  което в съня ми  наричаме Охридско/но съм била там и знам, че то не изглежда така/, езерото е с много чисти води, почти прозрачни и виждаме руйните на  древни  крепости.В това  време  на върха  пролазват две змии, едната ме ухапа, другата с крак изритах от високото и с наслада  гледах  как тя  се разбива  долу в ниското,  след това при нас кацна орел и ни загледа. Аз реших, че трябва да слизам  долу,  пътеки  нямаше, съответно, слизах  много бързо  по скали  подобни на  туфи , които изглеждаха много  нездрави като от пясък , но аз слязох много бързо и много уверено,  долу даже и умора  не чувствах

Езерото е вода, което е символ на подсъзнанието.

Случката със змията, означава, че се справяш със свой враг, който нищо чудно да е твой вътрешен враг - нещо в съзнанието ти, което ти е пречело.

Орелът означава сила, която показва успешният завършек.

Сънят представлява успешно преборване с даден проблем.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #4 -: Ноември 19, 2009, 07:27:06 am »
сънувам, че съм с баща си на много високо място, от там наблюдавамеезеро,  което в съня ми  наричаме Охридско/но съм била там и знам, че то не изглежда така/, езерото е с много чисти води, почти прозрачни и виждаме руйните на  древни  крепости.В това  време  на върха  пролазват две змии, едната ме ухапа, другата с крак изритах от високото и с наслада  гледах  как тя  се разбива  долу в ниското,  след това при нас кацна орел и ни загледа. Аз реших, че трябва да слизам  долу,  пътеки  нямаше, съответно, слизах  много бързо  по скали  подобни на  туфи , които изглеждаха много  нездрави като от пясък , но аз слязох много бързо и много уверено,  долу даже и умора  не чувствах
И на теб ти благодаря. То и аз  някакво  такова тълкувание  дадох, но не си вярвам защото   все добро тълкувание си правя на сънищата :)

Езерото е вода, което е символ на подсъзнанието.

Случката със змията, означава, че се справяш със свой враг, който нищо чудно да е твой вътрешен враг - нещо в съзнанието ти, което ти е пречело.

Орелът означава сила, която показва успешният завършек.

Сънят представлява успешно преборване с даден проблем.

Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #5 -: Януари 01, 2010, 04:53:39 pm »
сънувам, че съм с баща си на много високо място, от там наблюдавамеезеро,  което в съня ми  наричаме Охридско/но съм била там и знам, че то не изглежда така/, езерото е с много чисти води, почти прозрачни и виждаме руйните на  древни  крепости.В това  време  на върха  пролазват две змии, едната ме ухапа, другата с крак изритах от високото и с наслада  гледах  как тя  се разбива  долу в ниското,  след това при нас кацна орел и ни загледа. Аз реших, че трябва да слизам  долу,  пътеки  нямаше, съответно, слизах  много бързо  по скали  подобни на  туфи , които изглеждаха много  нездрави като от пясък , но аз слязох много бързо и много уверено,  долу даже и умора  не чувствах
Може и да е от минал живот заедно с баща си.

« Отговор #6 -: Януари 06, 2010, 07:08:34 pm »
Уран можеш да споделиш дали нещо ти се е случило след този сън. Тъкмо е минало време. Аз мисля,че съня показва нещо свързано със работата ти и служебното положение. Мисля,че двете змии в съня ти са колеги ,които не са ти доброжелатели и че могат да се опитат да ти навредят или да те наклеветят.Мисля,че змията,която си ритнала може да е уволнена . Това ,че си онтанала спокойна може да означава справяне със ситуацията без сериозни последствия. Моля те да споделиш :)
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак