Здравей Гост

Този път наистина имам нужда от помощ,

• 6 Отговора
  • 3284 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Този път наистина имам нужда от помощ,
« -: Октомври 27, 2009, 06:02:29 am »
а не от преразказване на съня ми, моля ви.сънувам, че   съм женена за мъж , който не обичам, но и от , които не мога да се освободя / защо не ми стана  ясно / Сънувам сцени  от нашия сем . живот, крайно неприятни сцени, много пъти на сън аз го убивах, толкова кръв  на сън не бях виждала. Той обаче  все се  възтановяваше, като феникс някакъв досаден.Майка ми силно притеснена, ме води на гледачка -гъркиня,тя гледа на карти  Таро, обръща първата карта и излиза влюбените, каза, че  винаги ще сме заедно с него, на  картата влюбените  бяха изобразени като гълъб и гарван,тя ми показва това и каза, че това сме ние. След гаданието ме учи да танцувам сиртаки :), тъжно  ли смешно ли, но съм уплашена
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

Re:Този път наистина имам нужда от помощ,
« Отговор #1 -: Октомври 27, 2009, 09:47:13 am »
    Такива сънища, които по никакъв начин не можеш да ги свържеш с реалността, аз лично ги отнасям към дълбоки спомени от предишни животи, които са неосъзнати, но по някакъв начин се проявяват в сънищата ни. Аз също съм убивала на сън. Или съм била гонена, за да бъда убита...Така че поеми си въздух и продължавай напред....

« Отговор #2 -: Януари 01, 2010, 05:23:10 pm »
    Такива сънища, които по никакъв начин не можеш да ги свържеш с реалността, аз лично ги отнасям към дълбоки спомени от предишни животи, които са неосъзнати, но по някакъв начин се проявяват в сънищата ни. Аз също съм убивала на сън. Или съм била гонена, за да бъда убита...Така че поеми си въздух и продължавай напред....
Да точно така дейзи и аз мисля като теб,че това е сън от някой неин минал живот,
един от многото минали животи и то с този човек който е била заедно са били заедно в този
минал живот. Ако искаш Блуд пиши ми за да ти отговоря. Много е интересен сънят ти и точно
отговаря за някой твой минал живот. Но само ако вярваш в превъплъщенията,само тогава
ще ти отговоря.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #3 -: Януари 01, 2010, 10:46:20 pm »
много пъти на сън аз го убивах, толкова кръв  на сън не бях виждала. Той обаче  все се  възтановяваше, като феникс някакъв досаден.....тъжно  ли смешно ли, но съм уплашена

Не се притеснявай. Това е на сън, докато на живо само един път трябва да го убиеш и всичко ще е тип-топ.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #4 -: Януари 01, 2010, 11:59:52 pm »
много пъти на сън аз го убивах, толкова кръв  на сън не бях виждала. Той обаче  все се  възтановяваше, като феникс някакъв досаден.....тъжно  ли смешно ли, но съм уплашена

Не се притеснявай. Това е на сън, докато на живо само един път трябва да го убиеш и всичко ще е тип-топ.  ;D

;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #5 -: Януари 02, 2010, 08:55:20 am »
Самоограничаваш се за нещо и сама си слагаш спирачки или отхвърляш нещо в себе си, аз така го разбирам съня.

;D ;D ;D

;D ;D ;D

*

Demia

• *
  • 140
« Отговор #6 -: Януари 02, 2010, 03:00:05 pm »

;D  ;D  ;D    ;D    ;D    ;D